Sari la conținut

ionutk1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionutk1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionutk1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. Buna! Te gasim azi? Multumesc.
  2. ionutk1

    Daria💋🤗

    Salutare! Colegii mei de nimfomane. Acum 15 min vin de la dra Daria!am vazut anuntul si am zis sa incerc..chiar ma bucur ca am făcut-o. Pozele din anunt sunt reale, chiar arata mai bn in realitate. Super amabila, vorbareata.. Am cerut o finalizare. Oralul neprotejat cu tente de deep si cu multa saliva. Vecinii salutati si ei. La normal am schmbat cateva pozitii si din pacate doar 5 min am rezistat.. Nu ma grabit deloc.. Chiar va rog sa mergeti sa o viztati..un corp si un fund demential.. Si foarte frumoasa.. Locatia in brazda(baba lui novac) in spatele salii de jocuri.. O sunati si va indruma. Te pup Daria. Multumesc. Blondul pe fuga.. 😊🥰https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-daria-poze-reale-100/945dg3d4d81178fhe54297i761d19gig.html
  3. Fratilor salutare! Tocmai ce am plecat de la dra... Pot sa va spun ca avem un diamant in oras.. Oralul este de vis..cu de toate.. Tot ce va trece prin minte puteti face. (in limita bunului simt) la normal spre dezamagirea mea.. 😔😔Altădată. Fiind vina mea. Oboseala.. Dra fiind amabila de la intrare pe usa pana la plecare.. Nota 10 pe linie.. 100 /200lei..va rog mergeti cu incredere. Seara placuta! Mulțumesc.! Te voi vizita curând cu forte noi.. Te pup
  4. Mulțumesc frumos pentru azi Mara.. Si pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine.. Fratilor este superba.. Fara graba. Mergeti cu incredere la ea. 10 pe linie..
  5. Buna Mara! De la ce ora te gasim? (incerc sa te sun dar nu rasp) ms..
  6. ionutk1

    roxy 0732441178

    Salutare! In urma cu 2 ore am fost la dra... Sunat si primit in 10 min.. Dra foarte amabila si draguta.. Nu te grabeste si cam face tot ce ii ceri.. (in limita bunului simț)oralul este punctul ei forte.. Lins peste tot..cu mare placere.. .. La normal sta in ce pozitie doresti.... Pe la spate cu finalizare in gurita.. A zis ca nu vrea sa mai stea la noi.. O recomand! Eu o voi mai vizita daca o mai prind.. Seara buna! Multumesc pentru 30 minute de placere.! Oral... 10 cu plus... Atenta la tot.. Normal 10.. Are un fund demential
  7. Buna seara! Azi am fost la dra.. Am zis sa o cunosc.. Si ma bucur de alegerea facuta. Dra foarte cumsecade.. Am sunat si in 10 min ma si primit.. Foarte frumoasa si la fata si la corp.. Oralul foarte, foarte bun.. Se ocupa de tot cu deep la greu.. Din pacate pentru mine nu am rezistat si la normal.. Fk la greu.. Va pot recomanda sa mergeti cu incredere.. Sper s o vizitez cat de curand.. Timp petrecut 30 min.. Fara sa te grabeasca...Imi cer scuze daca am uitat cv.. Nu prea las recenzii dar dra chiar a meritat.. SEARA BUNA!
  8. Buna! Pana la ce ora te gasesc?
  9. Salutare la toti! Tocmai ce am plecat de la dra.. Am numai cuvinte de lauda.. Oralul il face in functie de igiena! Am ales neprotejat.. Nota 10+++ Normal.. Te lasa s o pui in ce pozitie doresti.. Are un fund superb..... Nota 10 +++.. Preturi.. 100 combinat 200 ora.. O recomand cu mare drag.. Sarbatori fericite tuturor!
  10. ionutk1

    Cristina

    Salut baieti!Acum 30 de min am fost si eu la dra..100 lei finalizarea,intradevar oralul il face protejat daca igiena nu este ok.dar iti pune la dispozitie baia..Fata este super de treaba,am vb la telefon ca ajung in 10 min.Nu am asteptat nici macar 1 min.oralul de nota 10..Normal 10 cu plus..o sa revin cu mare drag..
  11. Salut!Acum o jum de ora am fost la dra.. O companie foarte placuta,fara mirosuri ciudate,frumoasa si intelegatoare Am optat pt un oral neprotejat,atenta la zonele adiacente si ce mi.a placut nu te grabeste. Dau nota 10.O sa revin cu mare drag..
  12. Buna!Incerc sa te sun si esti ocupata!
  13. Salut!am fost la dra,pozele nu corespund absolut deloc,este foarte plina..oralul il face foarte bine..Dar cam atat..Tariful este:60 oral cu finalizare orala..80 combinatul..In nici.un caz nu as mai trece pe la ea..Pozele nu corespund cu realitatea..Multumesc si imi cer scuze daca nu m.am exprimat corect..
  14. Buna Oana!un nr de telefon imi poti da te rog?
×
×
  • Creează nouă...