Sari la conținut

kalala

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre kalala

Informatii Personale

  • Sex
    Transsexual
  • Oras:
    CJ
  • Interese
    Picon & payment

Vizitatori Recenți Profil

1.738 citiri profil

kalala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

13

Reputație

  1. Vizitat si revizitat domnisoara. Locatia e deja prezentata, pe Dorobantilor, apartament vechi dar curat si ingrijit. Ca si servicii cele deja prezentate, masaj erotic dar mai ales meniu cu oral si normal. Domnisoara este inalta cam 167 cm, aproximativ 26-27 ani, debutanta in aceasta meserie de vreo 2 luni. Are silicoane frumoase. Mie ca si actiune mi-a placut, este genul mai soft dar deschisa provocarilor, motiv pentru care am revizitat-o si am sa o mai revizitez. Tariful prestatiei 200 /350 h.
  2. Proaspat iesit de la Elisa... Frumoasa, tanara, draguta, si simpatica. Incearca sa te faca sa te simti confortabil. Am vazut-o si pe colega ei, Emma. Frumoasa si simpatica si ea. Pozele la ambele sunt cat se poate de reale. Serviciile Elisei sunt cele scrise de ea. Am ales o finalizare pe care nu am s-o relatez cu lux de amanunte, reusind sa prestez doar un amarat de OP. Nu de alta, dar doar atat am reusit sa rezist. Atitudine profesionista, clar. O secunda nu am avut senzatia ca se grabeste sau ca sunt presat de timp. Cine a patit, stie cum e asta cu presatul de timp... Frumoasa si simpatica fata. M-a facut sa ma simt ca cea mai importanta persoana in cele 30 de minute si ca ea e acolo doar pentru mine. Notele intalnirii nu isi au rostul tinand cont de prestatia mea, dar de retinut aspectul si atitudinea Elisei 10, igiena personala 10, locatie 10. De revenit, clar. Ma tenteaza clar si colega Elisei, Emma. Am fumat si baut apa si dus am fost. Te pupa "baiatul" cu pantofii aia frumosi 😜
  3. Revizitat ieri frumoasa. Aceeasi locatie, langa FSEGA. Aceeasi prezenta incantatoare, de la care primesti toata atentia pe timpul intregii intalniri. Timp de calitate oferit de ea. Nu stiu ce naiba are fata, dar te face sa astepti cu nerabdare revenirea. Multumesc de sansa, frumoaso!
  4. Efectiv, pentru mine, fata asta e deosebita. Chiar daca am revizitat-o după mult timp alaltăieri, aflând că mai sta până azi, ieri am făcut pe dracu'-n patru sa ajung din nou la ea. Efectiv nu știu ce și cum face, dar tipa asta parca a fost menită să fie amanta. Frumoasa, inteligenta cu un erotism nativ ce parca ii iese prin piele. Nu detailez întâlnirile că nu are rost, deoarece cuvintele ce le posed eu in vocabular nu pot descrie suficient trăirile avute din întâlnirile de ieri și alaltăieri. Le-am pus deja in sertarul cu sentimente de neuitat. Serviciile, tarifele, locația sunt deja expuse mai sus așa că nu văd de ce le-aș repeta. Păcat că pleacă astăzi. Aștept revenirea ei după sărbători. Mulțumesc pentru timpul de calitate oferit, frumoasa floare !
  5. După o buna bucată de vreme, am revizitat aceasta frumoasa și gingașă floare. Întâlnirea nu am sa o uit degrabă. Hmmm... sunt chiar norocos că s-au aliniat planetele de data asta.
  6. Vreun coleg care sa detaileze restul actiunii de care eu nu m-am mai bucurat? Sau trebuie sa mai astept pana la urmatoarea vizita? Nu de alta dar sunt tare curios... :)
  7. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-reala-senzuala/h8h034def2d8717i22f9858g1853226i.html Sunat, o voce placuta, de dincolo de Carpati, calda, amabila, coerenta in exprimare care m-au fermecat instant. Confirmat veridicitatea pozelor. Era Kataleya. Servicii: OP/NP/69 Prestatia: 150 lei 30 min, 250 lei 60 de minute. Locatia: str. Theodor Mihaly Direct dus am fost inspre ea. Ajuns in aproximativ 10 minute, sunat din fata blocului. Am fost rugat sa ii mai acord 3-4 minute pentru pregatire. Asa am facut, si bine ca am facut-o :). M-a sunat in timpul solicitat, comunicat nr de apartament, sunat la interfon, deschis, urcat la et.1, batut finut in usa si usa s-a deschis... Mama, mama... O prezenta ce mi-a produs un nod in gat de emotie, fastacindu-ma. Nu imi venea sa cred ca e chiar adevarat anuntul si ca e chiar domnisoara din poze. Era imbracata exact ca in poze... Aceeasi lenjerie intima, neagra, pantofi stileto, acelasi neglijeu ce ii aluneca peste umeri ce lasa sa i se ghiceasca niste sani superbi, fermi, - pe care urma sa ii descopar mai tarziu - Am fost servit cu o bautura, pe care am acceptat-o nu de sete, ci doar ca motiv de socializare la o tigara. Aveam si de ce, caci aveam cu cine. Domnisoara Kataleya, o prezenta educata, cu care nu prea te poti plictisi. Discutat vrute si nevrute, si intr-un tarziu, neputandu-mi lua ochii de la fata ei dragalasa cu dantura perfecta, ma ridic de pe canapeau unde am socializat pret de vreo 15 minute, si ii spun ca aleg 30 de minute. Am fost intrebat daca doresc sa ma refreshez, am acceptat mai mult pentru a-mi incalzi mainile. Afara era frig... Baia deosebit de curata si dotata, la fel si budoarul Kataleyei... Muzica in surdina, miros de padure tropicala, lumina exact cata trebuie. Sunt poftit sa ma intind pe patu-i curat si generos, Kataleya urmandu-ma in deaproape. Minioana, frumoasa foc la fata, bine proportionata, mirosind superb. Cu un fund bestial, si cu niste nuri superbi cu o forma ceva intre mar si para. Am inceput cu mangaieri, saruturi timide din partea mea, continuat cu un OP (alegerea mea pt care sunt mandru) si din pacate, finalizare mult prea rapida din partea mea. Mai multe nu va pot descrie, ca nu am mai apucat. Nu ma asteptam sa fie chiar cea din poze... Domnisoara cam la 25 de ani, frumoasa foc: Nota 9 Actiune OP: nu prea am apucat sa inteleg ce mi se intampla :) Locatia: Nota 10 De revenit? Bineinteles Cat mai sta? Nu stiu. Sper ca m-am ridicat la standardul unei recenzii Kataleya, promit ca data viitoare sa ma revansez
  8. Unmembru, ai dreptate. Esti foarte atent la detalii ;) Asa este, sunt un client care am fost la cateva sute de masaje. Dar cum asa frumos ai remarcat, nu sunt un client obisnuit ;) O zi frumoasa ! Si spor colega in toate cele !
  9. Bine kryptos, ai castigat. Esti fericit? Te felicit. Chiar nu are rost sa imi bat capul si sa imi mananc timpul sa port polemica cu tine ! Tu sa fii fericit !
  10. Papusa draga poti macar sa incerci sa fii original. Stiu ca nu are cum sa iti iasa. Ca nu are cum. La cum comentezi, oricine isi da seama ca nu esti cel mai ascutit creion din penar. Dar asta e... Fiecare cum poate ;)
  11. Ce sa spun draga kryptos... Sunt in continuare uimit de calitatea si cantitatea recenziilor facute de tine, acum la aproape un an de cand si tu esti membru. Stau sa ma gandesc ce fel de membru esti... Se pare ca al 3-lea... Ca sa fiu mai clar pentru tine kryptos, papusa draga, membrul dintre picioare.Sunt uimit in continuare de recenziile tale magistral redactate si pline de informatii intr-adevar folositoare si calauzitoare celor paraziti, asa ca mine. Ce sa facem, nu toti putem tine pasul cu tehnologia... Eu am doar telefon fix, cu disc, asa ca nu stiu cum functioneaza telefoanele astea inteligente, asa ca cel pe care-l porti tu cu atata mandrie, si cum se gestioneaza impulsurile, gestiune la care deduc din postarea ta ca te pricepi la un inalt nivel ! Bravos! M-ai pus in banca mea! Te felicit! Profiler trebuia sa te faci !
  12. Scopul forumului l-am inteles foarte bine. Despre partea cu nu mai prind loc la maseuza preferata, ai perfecta dreptate. Azi am asteptat aproape o ora ca sa se elibereze. Si evident daca e suprasolicitata nu are cum sa sa ofere tot de ceea ce e in stare. Doar nu e robot... Sau? Partea cu indragostitul ca un adolescent in calduri nu are cum sa se intample, sunt destul de matur si stiu unde ma duc. Sper... Cu toate astea, daca e sa se intample sa apara fluturasii, nu prea ai cum sa te opui. De revenit, chiar nu stiu din ce mi-as putea revenii, dar poate tu kryptos, ma poti lamurii ;)
  13. Am revizitat acest salon. Aceeasi amabilitate si tratatie din partea doamnei de la receptie. Baut vesnica apa plata rece pe care o prefer oricand pe caldura altei bauturi. Bineinteles, am ales aceeasi prezenta incantatoare pe care am ales-o si in ultimele dati. Din nou, aceeasi privire, ceva intre pervers si mesianic m-a facut sa ma pierd. Sa ma fastacesc, sa imi pierd pornirile de animal de prada, sa simt ca patinez, sa ma comport ca un adolescent. Si acum cand scriu aceste ganduri incep sa visez... Asa e ea, isi stie atuurile, si si le pune magistral in valoare. Stie ea cine... V-am mai spus, o tin doar pentru mine...oricat m-ati blama pentru atitudinea mea. O zi frumoasa, cel putin ca a mea va doresc dragi confrati !
  14. Mirosul de peste pe care-l simti provine poate de la cherhanaua de langa tine. Si daca erai ofiter criminalist, din descrierea mea generala nu stiu zau daca puteai face macar portretul robot. Dar tu ai reusit... Ai identificat-o instant. Bravo ! Esti minunat! Cred ca iti irosesti degeaba acest dar... Oricum draga colega, succes !
×
×
  • Creează nouă...