Sari la conținut

armstell

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre armstell

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Hotel

Vizitatori Recenți Profil

1.291 citiri profil

armstell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Din punctul meu de vedere nu este in regula sa se faca public numarul de telefon si ma refer la modul general. Asta duce de cele mai multe ori la inchiderea profilului persoanei respective pentru ca se gasesc fel si fel de specimene pe aici care ar agasa, hartui, etc. Beaaale pare draguta si am inteles ca vrea 150 euro/ora. Nu m-a interesat cand am vazut genul de abordare.
  2. Ma gandeam ca e oarecum evident ca sunt in euro dar e omisiunea mea. Admit ca e posibil sa dau uneori peste ceea ce as putea da dar asa simt. Nu am dat niciuneia sub 200 euro din bun simt. Sigur ca da, euro. Ma gandesc ca mai toti ar trebui sa stie ce inseamna acele prescurtari, ca nu sunt aici copii de gradinita, presupun. Ce e relevant pt tine s-ar putea sa nu fie pt mine. Mi s-a parut de bun simt sa fiu scurt si la obiect, fara gargara.
  3. Oare cum ai calculat treimea? Aroganta de 2 lei. Oare sa fie chiar asa? Clar stii sa numeri pana la 68. Hai cu exemple bune! Omul si-a spus experinta si se rade de el cand ar trebui apreciata contributia. Da, hai cu totii pe telegram ca fraierii scriu pe forumul acesta. PS: probabil ca imi voi vedea de treaba mea si voi lasa specialistii sa faca galagie
  4. 400, chip frumos, buze senzuale, fund bun ; naturala, sani medii ; ON, CIM, SWA, NP, AP ; experienta buna, o noapte, de repetat ;
  5. Carmen.eu = 300, peste 41 de ani dar nu isi arata varsta din punctul meu de vedere ; naturala, curata, educata, usor timida ; sani relativ medii-mici, chip simpatic ; ON, CIM, SWA, NP ; experienta placuta, o noapte, de repetat ; CANDY_RAHE7 = 200, simpatica si perversa ; naturala, curata, sani medii ; ON, CIM, SWA, NP, AP ; experienta buna, o noapte, de repetat ;
  6. 400, corp tonifiat, implanturi mamare, buze senzuale, cateva tatuaje care nu o avantajeaza din perspectiva mea ; ON, CIM, SWA, NP ; experienta placuta, in jur de 3 ore, de repetat ;
  7. Facut cunostina anul acesta si anul trecut, in ordinea de pe tricouri cu: littlebaby24, Vivi1158, LovelyBaby04, lovelybird, LissaRED, Floaredemaidan, AnaMaria04, heytherecutie22, Rossyross, AlexiaLexi1, MiaTheFlower, Roxen05, Anaisfelly, D.karina, Hades697, Laura2001, LarisaM., elena.02, IoanaS, Mira90, Redhead27, Iuliana Selena, Angeline20, Freya00, FieryFox, Geo4, ShirleyAnn, Anais Leila, Jessss, Misha99, Shiridara, Joni99c, Raluca18, ioana1233456, Anais28, Alice-98, Beatrice22, Elena1801, Sugarpr21, Maria Bianca, Aysha1, Katze01, Marinaaaa15, Annie97, BabyBdc, Loraaaa, Q.Hellen, IreneNVS, Alice1, Carina♡, Erika666, Catalina Miriam, Isabele, Malina248, AnaysT, Deedee24, Ioana13, AnneC, Maria1., Paulaaa111, Carla Campean, Mayaa22, KatelynnRose, CANDY_RAHE7, soffya, Carmen.eu, Shylittlebaby, Andreea1987. Opinii?
  8. Imi esti simpatica dar iti recomand sa te informezi si din alte surse. Sunt destule cazuri si in Rusia (ai fi surprinsa). Mereu vor exista teorii ale conspiratiei pentru ca omul gandeste dar tine de noi sa ne pastram mintea limpede.
  9. armstell

    ...

    E usor sa fii rau si sa superi un om. Nimeni nu e perfect. Puneti-va in locul ei daca puteti.
  10. Din pacate avem o monstra din partea gri si intunecata a acestei "meserii". Voi, cele care incercati sa faceti in teorie un ban pe repede inainte, va expuneti la foarte multe pericole. Mereu vor exista profitori pe lumea asta. Ce as face eu daca as fi femeie si m-as apuca de asa ceva pe cont propriu? As incerca sa imi iau cat mai multe masuri de siguranta si nu as ezita sa ma adresez organelor abilitate (politie) daca situatia o impune. Fiti sigure ca foarte multe femei care au ales aceasta "meserie" au avut de patimit. E o activitate de sacrificiu din punctul meu de vedere. Imi permit sa dau cateva sfaturi: - gaseste o modalitate sa il poti vedea cat mai bine pe cel caruia ii vei deschide usa; - nu da adresa completa din prima; - nu lucra pana tarziu (noaptea) si daca o faci, accepta doar clientii vechi in care ai mare incredere; - memoreaza pe cat posibil toate numerele de telefon cu care ai avut de a face, fie experiente pozitive/negative; - foloseste o camera video ascunsa ori macar un microfon care poate fi o proba in cazul in care ai avea probleme; - fii profesionista si nu spune chestii personale despre tine decat eventual celor care te-au vizitat de mai multe ori si chiar iti inspira incredere; - nu tine banii la vedere si niciodata pe toti la un loc; - cumpara-ti un dispozitiv de autoaparare (cu electrosocuri) si nu ezita sa il folosesti in situatii limita; PS: Noi degeaba ne agitam pe forum daca nu luam deciziile grele atunci cand se impun. Asemenea viermi (interlopi/proxeneti/pesti, etc) vor exista atat timp cat lumea (organismul) va fi. E in natura omului ca sa incerce sa profite de slabiciunile altora ca sa prospere. Exact asta fac oamenii acestia. Nu au carte, stiu putine dar au inteles cum pot profita ca sa traiasca cat mai bine. Sunt niste trantori lasi care nu ar merita sa traiasca in societate. Poate o solutie pentru ameliorarea situatiei ar fi legalizarea prostitutiei.
  11. Chiar nu imi dau seama ce aveti cu tipa asta in general. Din cate observ pare foarte deschisa si poate chiar curajoasa pentru ca a postat poze inclusiv cu fata. Ce vreti mai mult? Nu ne poate obliga sa o vizitam daca nu ne atrage. Ironiile nu cred ca isi au rostul. Puneti-va in locul ei si ganditi-va cum v-ati simti. Nimeni nu e perfect.
  12. Salut! Vreau sa iti transmit ca simpatizez cu tine si as vrea sa te cunosc. In acest sens iti solicit numarul de tefefon. Te voi contacta de pe un nr care se termina cu 865.
  13. A fost cineva cu ea? Pare interesanta pustoaica si m-as incumeta.
×
×
  • Creează nouă...