Sari la conținut

valentinmyos

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre valentinmyos

valentinmyos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

60

Reputație

  1. Dar si cand o prinzi, este cazul sa iti arati recunostinta prin generozitate...
  2. Mai interesant era daca este bisexual...
  3. Daaaa, un ferastrau circular cu limbi iti trebuie tie: http://www.erotic24.ro/images/products/small/LH-42220_2.jpg | Sa vedem cine o prinde primul la telefon pe Lorena astazi...
  4. Cartile lui Mark Solonin (in engleza).Toate cartile lui V. B. Rezun alias Victor Suvorov, atat cele traduse in romana cat si "Inside Soviet Army". Recomand la repezeala capitolul "Why did the Soviet Tanks not threaten Romania?" ca sa realizati cam ce fel de groapa suntem.
  5. Oferiti sustinere, in compensatia oprobiului ticalosilor...
  6. Este extrem de pagubos, in orice caz. Cand te lamuresti care este situatia, de fapt, realizezi ca mai bine te duci la o plimbare pe la munte.
  7. Si daca pui poze reale, se reduce la o laba. Vezi Skype. "Hai sa facem o laba pe skype..." si aia e. O mizerie.
  8. E un cacat, si "afara" e fix la fel. Nu mai sunt gangbang-urile de altadata... pentru ca a scazut tragic calitatea umana, ca o consecinta directa a suprapopularii.
  9. Problema este ca, inafara de tine si inca vreo 2, maxim 3 persoane, am impresia - in urma unei estimari superficiale, desigur - ca raspund doar prostii.
  10. MINIM 3 SCULE. Si un dirijor, desigur! Deci... Voiam sa-mi depun CV de purtator de vorbe si nu aveam unde... Nici cu tine nu-mi gasesc de lucru, clar.
  11. Eu i-as fi raspuns ca stabilitatea pe care ti-o da acela care iti provoaca "fluturii in stomac" ... Si cu masurile astea, e treaba complicata: pentru satisfactia totala la throat fuck e buna lunga si subtire, la sex anal e buna groasa... Daca ne mai gandim si la necesitatile vaginului, deja e o complicatie in plus !
  12. Scuza-mi interventia, dar cati barbati ai intalnit care nu ar putea relationa, cu o femeie care nu adora gangbang-urile? O relatie potrivita este aceea in care oamenii impart aceleasi pasiuni, talente, preocupari. Conteaza mult si unde va intalniti: la clubareala, unde fiecare incearca sa para altceva decat este, sau acolo unde pe fiecare in parte l-a manat pasiunea lui (oricare ar fi ea: sala de forta, vanatoarea etc.).
  13. Felicitari, Parolistule, pentru initiativa! Eh, UNII vorbesc urat de ea, dar mereu sunt interesante si motivele (chiar daca e mai greu de elucidat, la prima vedere) Ar fi si mai bine daca ar aparea actualul sau nr. de telefon in titlul topicului, sa se duca oamenii direct la tinta, nu la deductii (stim ca una e Alice Adore, dar cand barbatii sunt excitati mai apar confuzii, ezitari, balbaieli - uneori la propriu): 0724. 144. 182
×
×
  • Creează nouă...