Sari la conținut

unulnounou

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unulnounou

unulnounou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. La cum te ataci sa înțeleg ca și tu ai o mica stânișoară, și ești înscris în asociația producătorilor de lactate, și ce elegant te-ai scos, ca tu ai făcut duș și ea nu, de parca nici nu ai sărit cu gura pe veverițe asa cum ai văzut pe redtube.
  2. Aici nu e de unde mergi și ce faci, ca freci, ca mergi la biserica, e vorba de respectul pentru propria-i persoana în primul rand. Pana și câinele meu se spala zilnic la pula, dar pretenții și idei au toți. Asta e, e vara, sunt roșii bune de gradina, unora le place cu o brânză bună de casa, și dacă nu au relații la stana, o țin și o prepara în burduful lor. :))))
  3. Pe om nu îl ajuta mintea sa decaloteze pula când se spala, crezi ca la dus capul ca va ajunge vedeta florilor de mucegai? O fi crezut ca are fata un fetiș cu gorgonzola, și face poze pentru album.
  4. Nu mai fiți răi, omul nu a venit cu brânză la pula, voi chiar nu vedeți ca acolo are toată "oaia", și brânză și lână.
  5. Pana acum ii luai apărarea, ce sa întâmplat? Îți spun eu sigur ca fata nu avea nimic, și îți spun sigur ca eu am cunoscut-o nu pe "Sara" ci o parte din ființă din spatele apelativul. Pot spune sigur ca am cunoscut-o asa cum putini din cei care "latră" pe aici au cunoscut-o. Seara faina va doresc
  6. Sunt câțiva pe aici pe care eu ii înțeleg, ii înțeleg chiar și pe părinții lor care dacă erau puțin mai informați în anii aceia, știau ca prezervativul se pune pe penis și NU la încheietura mâinii ca și zgarda pentru purici, și ne scăpau pe noi de niște discuții inutile (sa vedeți ca pot vorbi și frumos, dacă meritați bineînțeles). Totuși unii cam întreceti măsură, cât sa fii de obsedat sa aștepți sa îți scrie alții ce și cum fut ei, sa poți tu sa stai în spatele telefonului și sa te masturbezi la o povestire din amintirile altora. Te roade invidia ca prea le știu eu pe toate? Mai bine te-ai suge măcar ai da și tu o muie.
  7. Esposito2017 căutătorul adevărului, circuli des cu maxi taxi? Îți place să fi înghesuit? Zi frate ca pt tine iau un Matiz, sa te simți în largul tău în port...
  8. Frățiorii mei retarzi vad ca nu va vindecați nicicum. Vreți adevărul? Haideți sa va spun eu adevărul : Eu ii propun fetei Sa stea 2 săptămâni sa se relaxeze; Sa se întoarcă în Mures; Eu ii ofer cazare, masa, bani de buzunar, mașina, și combustibil, fără nici o obligatie(oricand, oriunde, orice) . Ea sa stea o luna, și sa bata toate barurile, magazinele, cafenelele, și restaurantele, și unde va vede cu prietene, amice, neveste, și alte animale cu, care mai umblați voi sa va întrebe de sănătate, și de ce nu mai umblați la salon, Orașul e mic, locuri de ieșit puține băieți, cred ca într-o luna va rezolva pe toți și mai are și timp de concediu. Și restul zic eu ca rezolvam vre-o doi trei băieți de aici. Vreți adevărul?, o rugam sa se întoarcă?
  9. Sara nu ai fost exclusa de pe site atât ca anumite IP-uri de net interzic accesul la anumite site-uri, fiind rețele de net private. De obicei o parte dintre Ip-urile care încep cu 172........ Sfatul meu e sa nu mai postezi poze în care apar ip-uri și alte date. Succes
  10. Ăștia cu gura mare de pe aici, invitații tot ați avut, Kupidon va invitat în sală legal, eu am zis ca unde vreți voi, dar se pare ca tot numai în spatele monitorului aveți coaie. PIZDE MASCULINE. Ce tot râcâiti căcatul, care ce și unde a făcut,chiar nu va liniștiți pana nu ducem pe careva dintre voi la o plimbare old school în portbagaj?
  11. Kupidon bere nu dar sa se împiedice sa dea cu fața de pumn da. Nu ii prinzi pe ăștia în sală , ăștia și în camera când scriu la tastatură au morcovul cu tot cu iepure la cur. Scursurile societății, ma repet ca am mai spus mai sus.
  12. Iar pentru muresmall și ceilalți din ceata lui, după ce vi se usucă lacul pe unghii vă aștept la o bere ca băieții, dar sa nu va puneți tocuri prea înalte ca doamne ferește va împiedicati și cadeți cu fața în pumn.
  13. Frate fantastic, a terminat un obsedat începe altul, după câtă batjocura a indurat fata din partea voastră acum ii arde de tine? Ma întreb voi va gândiți înainte sa scrieți?
  14. Și încă ceva Pizdel ( vezi ce valoare ai ca îți scriu numele cu majuscula) ție sa îți fie rușine că ai prietena (cauciucată) și ai încercat sa futi la salon. Rușine ca ți-ai înșelat prietena și cum ai zis într-o alta postare mai sus boala se ia de la așternut, ulei sau wc, cred ca tu pudic fiind te-ai dus acolo și ai plătit 70 RON sa te căci. Teapa fraiere cu taxiul pana în centru la wc public nu te costa mai mult de 12 RON. Retard mic sper sa realizezi ca romparkinul nu își mai face efectivul și sa mergi sa treci pe ceva mai scump(zolpidem 2.5 RON poate îți permiți), sau îți rezolv și rețetă gratuita, pană atunci toate cele bune și sper sa nu trebuiască sa îți împing nodul de la cravată mai sus decât îți împingea mama ta supozitor.
×
×
  • Creează nouă...