Sari la conținut

petefoxx

Serious Contributor
  • Număr conținut

    246
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petefoxx

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

petefoxx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

218

Reputație

  1. Hello si bine ai venit, Poti te rog sa ne oferi cateva detalii referitoare la "show-ul lesbi"? Cam in ce consta, cat dureaza si cum este tarifat? Mersi
  2. Wow.... Am avut cu ceva timp in urma o incercare de a te vizita si n-am prea fost pe aceeasi lungime de unda, dar vazand aceasta poza a fost suficient pentru a ma convinge ca merita sa mai incerc o a doua oara Sincer, felicitari pentru aceasta poza, si mai ales protagonista ei...
  3. petefoxx

    Eva 0721427717

    Inteleg frustrarea ta, dar gandeste-te ca acelasi lucru pot spune si cei din partea de sud a orasului vis-a-vis de zona mall, vox, dumbravita, etc.... pana una alta, ai unde parca destul de usor si conditiile din apartamente sunt mai mult decat decente.
  4. petefoxx

    Eva 0721427717

    Am cunoscut-o si eu pe Eva astazi, si confirm cele spuse de colegul de mai sus! Nu am stat decat o jumatate de ora azi, timp in care am trait o "experienta" foarte intensa (10+), dar voi reveni la ea in weekend (inainte sa plece) pentru o sesiune aprofundata :-) Eva este frumoasa, proaspata, calda, putin sfioasa, cu un calm si bun simt de tip aredelenesc, care pe mine ma atrag foarte mult. Atitudinea si comportamentul ei sunt perfect congruente cu faptul ca se afla la inceput (10+). La capitolul igiena, nu am nimic de reprosat (10), si nici in ceea ce priveste locatia, una moderna si curata (baia fiind si ea dotata cu prosop curat, apa de gura, si gel de dus). Mi-a amintit putin de Ruxi21, asa cum am cunoscut-o cand a venit prima data la noi: cu foarte mult bun simt si fara urma de "smecherie" in ea. Un aspect care m-a impresionat este faptul ca isi lasa minim 15-20 min intre clienti pentru "recuperare" si igienizare, ceea ce multe alte fete din pacate nu prea fac. Sper sa aiba parte doar de parteneri pe masura ei si sa aiba taria pentru a-si putea pastra frumusetea interioara. Va rog fiti domni cu ea. Si inca un lucru... sper sa nu isi faca nici un tatuaj sau alte "imbunatatiri/tunari", cel putin cativa ani buni de acum. Nu are nevoie de asa ceva, si cred ca nu ar face decat sa ii strice / vulgarizeze imaginea... O pup dulce si abia astept sa o revad!
  5. Ai spus ca e o vizita scurta... vei mai fi si saptamana viitoare (luni)?
  6. Cred ca te-ai lasat un picut dusa de val...
  7. Daca cauti o escorta gen milf, ti-o recomand pe Ruxi21 sau colega ei Alexandra, sau pe Larissa cea care urmeaza sa vina in tm pe data de 7
  8. Ai citit thread-ul asta? Daca o faci ai sa vezi ca nu are nici un rost sa mai insisti. Amalia lanseaza din cand in cand anunturi doar pentru a-si mai umple rezervele, in caz ca i se iveste o fereastra. Daca nu, poti trimite cate mesaje vrei, ca de fapt nu da doi bani pe tine. Nu are rost sa mai scrii aici, ca doar ii aduci topicul in varful paginii si in felul asta obscurezi un alt topic.
  9. Ciao Larissa si bine vei fi venit in data de 7! Mi-ar place sa cred ca sederea ta in TM nu e doar o intamplare, desi in acest caz m-as intreba de ce doar 4 zile, din care doua de weekend? Ai cumva in plan sa mai revii aici?
  10. Bine ai revenit! Sper sa ai noroc cu o locatie ok, mai ales cu aer conditionat! Cand putem incepe cu programarile?
  11. Eu am incercat sa o contactez pe whatsapp, intreband-o de program, servicii si zona de oras unde activeaza, dar mai mult de un "Nu" nu am primit... desi anuntul e activ, se pare deci ca nu activeaza, si nu prea are chef de conversat
  12. @Ruxi21 Ciao Ruxi, ne e dor de tine in Timisoara.... cum ramane cu revenirea?
  13. Ca sa fii luata in serios, fa urmatoarea chestie: fa edit la titlul topicului (nu stiu sigur daca poti) sau cere unui admin sa modifice titlul topicului in "DE EVITAT!!!!! - Ștefania 0799591172". Eu zic ca sigur te lasa baietii in pace..
  14. @axelov90 te-as ruga sa-mi explici ce anume punctual ti s-a parut asa de grozav la raspunsul ei la mesajul meu, de i-ai acordat un "like"? Contine cumva vre-un graunte de substanta si mi-a scapat mie cumva, sau mai degraba esti doar un lingau scarbos?
×
×
  • Creează nouă...