Sari la conținut

johnbrz

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre johnbrz

johnbrz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Dacă dau de ea promit ca o sa fie prima recenzie care o fac...Cu toate ca nu sunt un bun narator
  2. Nu frate scz telefonul are autocorector sau ceva de genu,eu am postat in graba nu am mai citit,si in legatura cu recenziile,nu am facut pt ca nu am fost ca sa pot face o recenzie sau sa va ajut cu ceva eu sunt plecat 9 luni pe an cand vin citesc si eu ceva din ce scrieti voi sau daca imi spune vreun prieten atat la fata de care am intrebat mia sp un prieten scuzați daca am deranjat
  3. Salut acum ceva timp am fost la o bruneta micuța,avea porcing in nas si buza,un tatuaj care pleca de undeva din zona moaștelor pe partea dreaptă până jos pe pulpa jos era stil fluture ceva de genu si nu mai dau de ea ,ma poate ajuta cineva?multumesc anticipat
  4. Buna alina imi raspunzi si mie?
  5. Cand iti pot face o vizita?
  6. Scuzati nu stiu de ce nu intra poza dar acum are un fluture si un trandafir pe spate in sus...
  7. Sal ceva de genu spune un prieten ca arata acum aveti idee?
  8. Sal era bruneta miniona slabuta 50 kg...
  9. Salut era o fata anu trecut avea tatuat pe spate niste labute de pisica si alte tatuaje ,stie cineva ceva de ea,arata si facea o treaba super buna.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!
  10. Salut era o fata anu trecut avea tatuat pe spate niste labute de pisica si alte tatuaje ,stie cineva ceva de ea,arata si facea o treaba super buna.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!
  11. Salut era o fata anu trecut avea tatuat pe spate niste labute de pisica si alte tatuaje ,stie cineva ceva de ea,arata si facea o treaba super buna.Ma poate ajuta cineva?Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...