Sari la conținut

blackmirror

Serious Contributor
  • Număr conținut

    331
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre blackmirror

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    :)

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

blackmirror's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

136

Reputație

  1. Asa o fi, n-am cum sa "verific" cele spuse de tine pt ca - din cate se pare - raspunde extreeem de greu pe whatsapp la mesaje
  2. maximus prostus handicapatus :) cine te-a intrebat unde ai fost, ma? :)) ma, daca ai mai mult de 30 de ani, la cum vorbesti, n-ai absolut niciun drept pe lumea asta sa vorbesti de dezvoltare :) data viitoare cand mai treci pe la ana transmite-i salutarile mele:) hai, te-am pupat :) P.S - maximus prostus handicapatus :)
  3. maximus prostus handicapatus :)) din nou. e exact cum spui tu:) ma jur. exact asa e, importantule:)))) si in incheiere: maximus prostus handicapatus
  4. maximus prostus handicapatus :)) acu' 6 ani am creat contul asta, si asta e singurul pe care il am. ceea ce nu pot spune despre tine. Ti-ai luat ban peste ban pe forumul asta pentru ca esti o laba trista de om caruia ii place sa se certe cu straini pe forumuri:) Cat despre recenzii, am putine - e drept - dar niciuna fake. cat despre urmarit, te urmareste dracu ma, nu esti tu destul de important incat sa te urmaresc eu. Sari in evidenta pentru ca esti prost te pup, papa.
  5. Nu cred ca e din bucuresti, e de prin zona sibiu-alba-cluj, are "state" vechi pe aici, toate lumea il stie ca fiind un fucking mascarici care se ia de toata lumea si "pune pe toti la punct" si "acuza" pe altii ca sunt nebagati in seama:) el zice ca vine aici sa futa, dar mai mult sta si se cearta cu cine apuca. Vai de curu lui e genu' de om care in viata reala nu prea primeste atentie si o cauta pe unde poate. hai noroc:)
  6. :)) noroc cu tine, marele barbat, zmeu de tastatura ce esti, mare furnizor de ironii subtile pe care nu le vede nici dracu :))))) hai, te rog eu mult, scuza-ma:)
  7. Pai, de la tine am invatat sa ma bag de-an pula in seama. Esti bun, profesore :)))
  8. sa ma scuzi, doar acu' am vazut ce ai vomat, pardon, spus. Asta e exemplu clar de postare facuta in stilul pur ghiolbanesc.
  9. Ma, eu recunosc ca am ras de m-am spart Putin cam dur colegu' in exprimare. Colegu', te rog sa ma scuzi, dar am o curiozitate: daca esti obosit si morocanos, de ce te mai duci la fete ? Nu te gandesti ca poate le transmiti starea ta ? Stai acasa, fa un dus, pune-ti muzica, un film, joaca-te ceva, culca-te, iesi din starea aia, apoi du-te. Lasa pe alta zi. Poate sunt eu anormal dar cand sunt obosit sau morocanos nu-mi vine sa fut nimic, ci doar sa fiu eu cu mine.
  10. blackmirror

    ~

    M-ai spart grav cu asta. Bine ca aduc plus valoare forumului toti care se baga in seama aiurea la absolut fiecare topic, n-are sens sa dau nume ca deja sunt toti arhicunoscuti. Bai, sunteti senzationali bai. Pe langa aia care vad pestisori "inotand" la totul pasul mai sunt ceilalti - care sunt si mai senzationali - care se cred la piata. Era unu' pe alt judet, nu mai retin exact pe care, facea analiza socio-economica. Bai voi sunteti zdraveni la cap?! Multi ati uitat care este scopul acestui forum. Pacat. Hai, la multi ani tuturor!
  11. Ah, Georgiana! A fost una din favoritele mele pe cand activa in Cluj, aveam "abonament" si aproape intrasem in depresie cand - anul trecut - a decis sa mearga la Bucuresti. Duminica am vazut topicul ei pe Sibiu si efectiv am zburdat la ea. A ramas aceiasi fata pe care o stiam, frumoasa, sexy, deschisa. Mai are rost sa spun ca nu veti regreta daca o vizitati si daca va purtati frumos cu ea ? Singurul punct negativ, ca sa zic asa, este faptul ca nu sta mult la Sibiu Te pup, G.
  12. La gonoree secretiile sunt alb-galbui nu galbene-verzui.
  13. Adica ? Care a fost problema ?
  14. + inca o chestie: care e nr corect ? cel din topic sau cel de pe publi?
×
×
  • Creează nouă...