Sari la conținut

aisberg75

Serious Contributor
  • Număr conținut

    347
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aisberg75

Informatii Personale

  • Oras:
    Monaco
  • Disponibilitate
    Disponibila

Vizitatori Recenți Profil

5.228 citiri profil

aisberg75's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

230

Reputație

  1. Ada,chiar pare foarte atrăgătoare în poze!!!
  2. Salut!De ce nu le menționezi pe cele două cu care "era să adormi",ca să știm să nu le deranjăm...și să le lăsăm să "doarmă "!!!
  3. La mulți ani de Ziua Femeii,maseuzelor și femeilor dragi din viața voastră!!!🥂🤗🙏
  4. Adevărat spus...!Eu am prins-o mai la începuturi...și m-am înțeles cu ea la oră!Masaj de relaxare,masaj erotic,oral np,normal protejat!Ea spunea că pot face 2 finalizări într-o oră,dar i-am spus că la mine nu este cazul...că nu mă termin ușor...și trebuie să își pună talentul...în valoare că să reușească să mă termine!Țin minte,că cu zâmbetul pe buze,mi-a spus stai liniștit...că așa au spus și alții,dar nici nu a ajuns la oral că i-a terminat,iar apoi la oral i-a terminat încă o dată!A văzut ea că nu am glumit...că trecuseră cele 60 de minute,dar eu încă nimic...și apoi a trecut din nou la oral și cu ajutorul sânilor a reușit să mă termine!
  5. Salutare!Țin să cred că dameza aceasta...face cum au făcut și fac majoritatea escortelor,adică o perioadă de timp face totul...ca clienții să fie foarte mulțumiți...în cazul ei masaj de relaxare foarte bun,masaj erotic făcut cu talent...oral bun,sex bun și un GFE foarte ridicat...iar apoi încet,încet...cum prinde clienți și face bani frumoși... se șmecherește....și face totul...doar așa în "dorul lelii..."plictisită...obosită din cauza fluxului mare de clienți și abia așteaptă să termine clientul cu gândul la încă 300 de lei făcuți!În Târgu Mureș a făcut la fel...la început a făcut torul...ca la carte...apoi încet s-a șmecherit...iar când a început să-i meargă vestea că este doar pusă pe făcut bani nu prea a mai avut clienți și atunci si-a mutat"cuibul.."!!!Eu am prins-o..la început...când era ok...apoi nu m-am mai nimerit cu ea la program...că avea programări full...!
  6. Cum este Tania?Frumușică?Permisivă sau fițoasă ca unele...?
  7. Foarte bine ai punctat...!👍La masajul de relaxare m-am referit...!!!"La repriza a doua "normal că nu o poți compara cu Ella de exemplu!
  8. D-na Mona...ce să spun...pe piața "maseuzelor casnice..."după Alexandra și Ella este pe podium!!!
  9. Salutare!O întrebare aș avea în care dintre aceste fotografii se află d-șoara Ema?Mulțumesc...!
  10. Da....!Exact...păcat că are acest program 9-15 sau maxim 17 câteodată,că rar pot să ajung la salon în acest interval de timp!La fel și cu programul Dianei! ..
  11. Chiar mâine intenționam să îmi fac o programare la noua maseuză Emma,că din poze...fizic nu arată rău...!Enigma...era cum arată la față...și dacă știe meserie și are o atitudine pro client...precum au Clara și Diana!Și apropo de Clara...zilele acestea am optat din nou să intru cu ea la masaj!Pentru mine,Clara este nr.1 de la Cleo!De ce...?Fata este tare drăguță,are un chip frumos,are un corp armonios...se simte experiența acumulată în domeniu...masaj de relaxare foarte bun,masaj erotic de vis...și o atitudine pro client !!!(Nu doar ca să treacă minutele precum fac altele...și cu fitze de doi lei...și cu aere de mare divă... "foarte sensibile..."la atingeri...de genul..."vezi că nu îmi place...vezi că mă doare...vezi că sunt iritată..."și cu o labă uleioasă făcută mecanic și scârbă...)Recomand Clara pentru cei puțin mai pretențioși...și cu bun simț...!!!
  12. No...asta da fază tare...!Te doare mintea...când auzi și vezi ce tupeu au unele....!🙈
×
×
  • Creează nouă...