Sari la conținut

naighba

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre naighba

naighba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Salutare , Am fost la doamna din anunt, nu merita deranjul . Eu sunt atras de femei mature , nu e vorba ca ma zgarcesc la bani . Problema e ca nu se prea gasesc prin oras, sau probabil nu stiu eu de ele . Daca aveti ceva informatii despre escorte mature , share-uti va rog . O zi faina sa aveti
  2. Salutare , Aveti careva dintre voi informatii despre doamna matura ,44 ani, locatia este intr-un bloc pe str .Labirint .Am sunat sa cer informatii ,ofera normal/oral la 40 Lei finalizarea. Anuntul l-am gasit in Publitim . Pe net nu gasit nimica referitor la aceasta doamna.
  3. Va salut Aveti careva informatii noi despre doamna .Daca da. Va rog sa postati O zi placuta
  4. Va salut , Am vizitat-o eu cu ceva timp in urma ,nu seamana deloc cu ce arata pozele (ce-i drept nici nu sunt foarte elocvente) . La corp este masiva si fara forme, sanii sunt destul de maricei dar lasati . In plus are si o burta mare care ii mai si atarna, de parca ar baga doar shawarme si bere. Masajul "erotic" a constat intr-un frecat pe spate cu ceva ulei si cam atata . Eu am ramas doar pt masaj si un oral , care a fost facut mai mult cu mana, finalizare orala . Preturile sunt cele mentionate mai sus Locatia este langa pizzeria San Marzano . In timpul "masajului erotic " i-a mai si sunat tel de vreo 3-4 ori si a raspuns de fiecare data . Eu unul nu am sa mai revin si nici nu o recomand.
×
×
  • Creează nouă...