Sari la conținut

beldorf

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre beldorf

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea
  • Interese
    Fete frumoase

beldorf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. Faceti acuzatii aiurea cum ca sunt fishy-fishy.Aveti dreptul sa credeti ce vreti. Am gresit cand am scris op,am vrut sa scriu on. La prima intalnire nu am fost sigur ca am ceva bonus de la ea,fiind cu mai multe in acea perioada.Acum sunt sigur,pentru ca nu am fost cu alta. Craidon ma faci prost ? Pt.ca nu am laudat-o? Recenziile le facem dupa cum a fost si nu dupa cum vrei tu. Credeti ce vreti. Fata asta dpmdv a departe de Roxana de ex,care nu mai e la top. Mergeti voi la andrea ,eu never.
  2. Vin si eu cu o recenzie la Andrea.Saptamana trecuta am vizitat-o si am mai fost odata vara.De ce mentionez ca am fost si vara ? Prima vizita a fost vara si nu am facit recenzie datorita nemultumirii mele.Poate si eu am fost de vina va nu s-a creat acel click la prima intalnire,dar mie mi se pare o femeie mult interesanta. Nu stiu cum sa o descriu, aroganta? firava?impertinenta? Ca si atitudine ma refer.La capitolul servicii nu am de comentat,e ok. Am citit multe recenzii despre ea si faptul ca e foarte laudata,m-a convins de alegera buna. In fine ,dupa vizita au inceput sa imi apara pete rosii pe capul p lii si usturimi,mancarimi.O saptamana am facut tratament cu canesten si ocoleam sefa prin casa ,sa nu cumva sa ma vada.Sau si mai rau,sa ii vina chef de sex. Trecand peste astea saptamana trecuta am facut vizita din nou ,cu gandul ca poate nu am prins-o in toane bune la ultima vizita si a fi mai bine. Am gresit,atitudinea e la fel. Colac peste pupaza ,iar am aceeasi simtome si pot incepe din nou cu tratament Aa uite si notele Locatie 6 Aspect Fata6,fund9,tzatze 5 Oral np 7 ar fi 6 dar pt.cim 1+ Np 8 spre 9 Igiena parea ok 9 dar acolo e ceva Gfe 7 Atitudine 6 Halat 9 150 op,np,cim De recomandat nu De revenit never
  3. beldorf

    Tanara sexy ?!

    Esti tare prost retardatule.
  4. beldorf

    Tanara sexy ?!

    Domnisoara e in oras,de unde stiu ? Am vorbit cu ea si am stabilit intalnirea in 10 minute.Dupa ce am ajuns nu a mai raspuns la telefon.Deci a luat pe altul. Frumos din partea ei.
  5. Ai gasit locatie jasmine ?
  6. Salutare confutaciosi.Fiind prima recenzie va rog nu sariti prea tare. Convins de alegerea buna, am sunat pentru o sedinta de placeri.A raspuns dupa cateva incercari cu o voce placuta si am stalilit intalnirea. Locatie cartier Prima. Ajungand in locatie ,am fost servit cu apa sau suc ,dupa care am fugit la baie sa ma fac fresh.Revenind in camera am fost asteptat de Delia,inca era in chilotei si sutien,dar repede s-a scapat de ele.Sarutandu-ne pe corp ea a coborat pana la jr. si la rasfatat cu un oral foarte umed si placut.Montat prezu si s-a suit pe mine,un calarit super bun ce mi-a tras,am continuat in misionar,si terminat in doggy. Aspect 9,5 fata 9,5,fund 10,picioare 9,sani 10*,are par foarte frumos Atitudine 10,foarte draguta,servit cu apa/suc,vorbeste civilizat Gfe 9,lipicioasa,gafaie foarte placut,dar imi vinea sa o sarut pe buze. Locatie 9,apartament nou,frumos,era bine daca avea ceva oglinzi in camera,scartaie patul,baie ok,geluri de dus,prosop curat. Cadou 10, 100 lei on,np 30 min De recomandat ,DA De revenit ,DA,sigur revin la ea,numai sa mai revina ea in Oradea. Acestea fiind spuse ,puteti da cu bota. Hamfau tare si trai bun.
×
×
  • Creează nouă...