Sari la conținut

catalin456

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalin456

catalin456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Mi a razpuns pe whats app dupa catva zile. A spus ca nu mai lucreaza seara ( doar pe timpul zilei) dar nu am reusit sa fac o programare, nu a mai răspuns.
  2. am sunat eu pt mai multe detalii. a raspuns a confirmat ca anuntul este valabil si a inchis cand am cerut detalii despre servicii si preturi.
  3. am sunat pt mai multe informatii: 100/150ora, Blocul cu acr de la Obor, program pana aproape de 02 dimineata. vazusem anuntul pe mai multe site-uri, toate cu acelasi set de poze, sau foarte asemanatoare. In locatie am gasit o tipa mica de statura, bruneta cu un par neigrijit, undeva pe la 35+, fara legatura cu pozele, este....din **spam editat**itate... nu am ramas. Din poze, stilul vestimentar,coafura si tenul pe mine nu m au dus cu gandul ca ar putea fi de etnie...dar asta am gasit.
  4. am sunat si am stabilit intalnirea in 20 minute, in spate la teatrul masca. cand am ajuns nu a mai raspuns. la telefon a mentionat 100 cu 200 ora.
  5. am sunat, am programat intalnirea in 30 min, cand am ajuns nu a mai raspuns la telefon.
  6. am fost si eu la ea acum 3 zile, programare telefonica cu o ora inainte. am ajuns destul de usor pt ca stiu zona, altfel nu te descurci nici cu gps ul. apartament cu 2 camere, curat, singura in locatie. tipa este destul de batrana si se vede asta, in plus pozele nu arata realitatea. daca sunt ale ai sunt facute cu multi ani in urma, este mult dar mult mai grasa. aspect tipa 6 oral 9 destul de atenta, dar lent normal 4, gfe 7, se straduieste sa fie placuta... igiena 7, fara mirosuri neplacute, insa nu era epilata total 100 fializarea, nu am incercat altceva. nu a aceeptat nici macar cob. de curiozitate pt o exerienta cu o matura este ok, dar one time only
  7. am sunat o eu acum cateva zile. am confirmat pretul: 200/ora/2fin + taxi si am stabilit ca ajunge in 20-30min. dupa 15 min am sunat iar sa imi confirme ca a inteles unde trebuie sa ajunga si ca e pe drum...in acest moment a spus iar 20-30 min. dupa inca aprox 40 min o sun iar , raspundem o intreb unde este si inchide. apoi nu a mai raspuns. neserioasa.
  8. am fost saptamana trecuta, eram in zona. am sunat in jurul orei 22.30 si am stabilit intalnirea in 30min. locatie in bucla in drumul taberei. am fost indrumat catre un apartament cu 2 camere, totul vechi si trist, o canapea murdara si rupta. tipa slabuta, 1.60 maxim, tatuta si cu probleme mari la dantura... La telefon a cerut 100/150ora, in locatie nici nu am mai intrebat pntru ca am plecat repede... intr o poza se vede un tatuj pe picior, ceea ce ma face sa cred ca pozle sunt ale iei dar mai vechi. in prezent avea mult mai multe tatuaje... Nu merita! locatie 0 atitudine 0 corp 0 - in cele 2 minute cat am stat am vazut pe corp in zona abdomenului mai mult taituri ca de cutit...acooerite partial de tatuaje
  9. anuntul este acum pe bucuresti sector 6; mai jos link ul, sper sa mearga...sunt pe telefon http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-sexy-si-dulce-te-astept-la-mine-poze-reale-100-/7b006275796a625f.html
  10. am sunat, zona este prelungirea ghencea punct de reper magazinul profi, pretul este 80/150. pe fundal se mai auzeau si alte voci, nu este singura in locatie. am programat intalnirea in 30 de min de la momentul convorbirii. am ajuns la timp si am sunat sa cer adresa exacta, a raspuns dar a inchisi imediat ce i am spus sa imi dea adresa. am mai sunat de 2 ori pana a intrat mesageria si cam atat..
  11. Am fost in noiembrie 2016 undeva in zona magazinului prosper Corp 7 Fata 7 , ea spune ca 32 de ani... Gfe 7 - ușor grăbită Oral 6 , a prestat puțin și a folosit mana tot timpul Normal 9, știe câteva mișcări Halat 150- 2 finalizării Igiena 10
×
×
  • Creează nouă...