Sari la conținut

oconnell

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre oconnell

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    LA

Vizitatori Recenți Profil

1.971 citiri profil

oconnell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputație

  1. Pentru cei care s-au vazut cu Ami777, cum are dantura? Ma vad luni cu ea si sper ca nu dau de vreo ştirba ceva...
  2. Am vorbit si eu cu ea, fata nici nu e cine stie ce nici...vroia initial 3000e, i-am zis ca nu vreau sa o cumpar cu totul, sa ne intalnim 1 data pe saptamana atat...
  3. Atentie la userul AnJolieB este o Romanca basita care se da Rusoaica, o fomista cu tupeu de ferentari. Am vorbit cu ea toata ziua azi, dupa ce i-am spus ca nu am cand azi sa ne vedem si sa stabilim pentru luni(asta vorbind in Engleza), a dat tot raul afara din ea si a inceput sa injure frumos in romana :). Mai vrea si 300euro pt 2 ore. E cam grasuta dupa pozele pe care le-a trimis.
  4. Site-ul este din Danemarca, am vorbit cu fete de pe acolo care sunt de mult pe site si mi-au confirmat asta. Gasesti fete frumoase si acolo, majoritatea sunt si pe SA.
  5. Am vorbit cu ea pe whatsapp, nu am avut timp sa merg la ea.
  6. Cei care au fost la Kendra...mai are nr ala de telefon?
  7. E 300e pe intalnire din cate stiu, zona Floreasca are locatie.
  8. Daca pui poze neprofesionale poate vei avea ceva pretendenti, altfel eu unul sunt satul de poze editate frumos si femei lesinate. Cred ca si restul de pe forum.
  9. Am vorbit si eu ieri cu ea, pare buna fata, silicoane peste tot. Nu am timp saptamana asta dar saptamana viitoare vreau sa o incerc.
  10. badgalrxn este o pustoaica care nu merita mai mult de 100euro. Arata binisor e simpatica dar se vede din poze, nu e aranjata cum ar trebui, nu are look-ul unei fete de lux.
  11. EsterJ este teapa, este o bondoaca grasa satena sau bruneta nu e aia din poza de profil
  12. Aia e ideea, cam asa se poarta fetele. Nu toate dar ce am filtrat si am pastrat contactul este exact ceea ce cautam cu totii, atitudine de amanta si look de domnisoara de oras.
  13. E diferenta clara de kilometri dar ca si servicii normal ca sunt aceleasi. In schimb e vorba de clasa, de calitate, de look, de aproape tot ce inseamna exterior
×
×
  • Creează nouă...