Sari la conținut

wxxtrqq

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre wxxtrqq

wxxtrqq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. salutare ! singura care este ok in Resita este Erika ,am vizitato de cateva ori ,locatia nu e top ,dar e curata si este singura acolo , tot timpul bine dispusa ,glumeata ,fara sa aibe obiectii la pozitii ,nu te grabeste ,face ON ,CIM , si arata destul de bine acum ( a mai datceva jos ) Restul sunt rebuturi jegoase infecte si nesimtite care vor doar bani cu efort minim mai era si Natasha care era cu 5 clase peste tot ce este in resita dar acum este plecata Ca si actiune fetele de la Anina sunt cele mai tari ,dupa o ora cu ele nu iti pare rau dupa bani si ai parte de tot ce vrei !
  2. La Raluca a fost careva ,in poze pare cam plinuta ,zice ca o are colega pe lady in blak (iasmina) ,fac si lesby? locatia e tot in acel apartament jegos ??? mai e si pestisorul pe acolo ??? as vrea sa trec , dar as vrea ceva informatii de cei care ati fost .... sa nu am surprize !
  3. La Natasha a fost careva, e conform descrierii ,pozele sunt reale sau e falsa?
  4. Au aparut mai multe noutati pe piata, ar fi super daca am afla cate ceva despre ele
  5. ceva amanunte despre Ina (cretulina) ?
  6. Despere noile aparitii nu ne spune nimeni nimic ??? Natasha..isi merita banii ?
  7. Salutare ,azi am fost la " Studenta ,servicii de top....", fata are locatie in spate la la polivalenta, super ok ,curat cu tot ce trebuie ,sunat ,in 5 min . am ajuns ,poze reale ,chiar mai frumoasa de cat in poze ,atitudine super ok . Am intrat in camera ,textila jos si a inceput cu un ON foarte bun fara maini si fara obiectii ,dupa care am trecut la NP ,fara comentarii la pozitii si cu o prestatie super ok. in concluzie fata e nr.1 in Resita la ora actula ,celelate trebuie sa merga sa ia notite cum se face treaba asta.
  8. Chiar nu e nimeni care sa fi fost multumit de "Lady in Blak" ??? Smechera ..... e smechera proasta ,dc ar avea ceva in cap ,,nu ar trai in mizeria aia de apartament si ar sti cum sa se poarte cu clientii ,nu sa ii trateze ca pe ultimii fraieri ...cred ca 99 la % nu mai merg a doua oara Despre celelalte care activeaza pe publi are cineva ceva informatii?
  9. Salutare ,cam slaba actiune in zona ,vioam sa mai incerc odata la Iasmina/Lady in Blak (acum),dar as dori cateva informatii de la cei care ati mai vizitato recent,dc mai are aceeasi locatie jegoasa sau a mai facut ceva igenizari,ea si-a mai schimbat atitudinea si_a mai inbunatit serviciile cat de cat si dc rechinul e tot acolo ?Am vazut ca posteaza anuntul intens ,ba chiar are si ofrerta cu 10 min. de masaj gratiuit ,dar cred ca e vrajeala pt . fraieri (sigur au mai fost 10 ininte si tu esti al 11-lea) Astept ceva vesti..nu vreau sa mai iau o teapa pe banii mei
  10. A fost careva la "brazilianca si colega ei" ,e ceva de ele ,merita incercat sau e pirdere de timp si bani ca la majoritate de pe publi cs
  11. wxxtrqq

    fete noi?

    E de evitat,nu e cea din poze ,e de etnie si e naspa rau !
  12. wxxtrqq

    fete noi?

    Ceva informatii despre noutati nu are nimeni ?
  13. wxxtrqq

    fete noi?

    Erika nu e din Resita ,activeaza aici de ceva vreme ,nu e un superstar ,dar e ok. are locatie curata, isi face treba ,nu refuza pozitii ,e comunicativa si te simti ok la ea ,compararativ cu restu e cea mai ok.
  14. E foarte bine ca ai facut aceasta recenzie thuglige ,intrdevar Iasmina e cea mai proasta curva dintre cele care sunt in Resita,are o locatie forte horor (jegosa si infecta) de altfel nici ea nu miroase forte bine(e suparare mare daca ai tupeu sa-i spui sa faca un dus inainte) ,ai tote sansele sa te alegi cu ceva mancarimi ,are un fraier care sta in celelelte camere ,iar ca si servicii efectiv isi bate joc de clienti ,bineinteles dupa ce ia banii inainte.Ar fi bine astfel de recenzii sa fie facute si pe publi 24 ,ca sa vada doritorii pentru ce dau banii.
×
×
  • Creează nouă...