Sari la conținut

humbert857

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre humbert857

humbert857's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. OK, been there. Confirm toate cele spuse anterior. Fata draguta, putin distrata, radea aiurea, ceea ce pe mine ma atragea, cumva. Fara GF, dar poate urmeaza. Cred ca are 160, o talie sbtire, care mi-a placut tare, fund frumos si sani spectaulari. Are 20 de ani, si spune ca face asta de vreo 2 saptamani. Dupa vechimea forumului, asta nu e tocmai exact..., in fine. Apartement mediu spre mediocru, cu o tiganca batrana care dadea cu mopul prin baie si parea matroana, amuzant de dezinvolta in aceasta postura fatisa. Am mai intalnit o colega (am uitat numele cu care s-a prezentat) micuta, slim, ten inchis si niste extensii afro. E cam fuck&go, intr-adevar, dar nu am simtit nicio graba, cat am fost acolo. Am schimat pozitii fara niciun fel de opozitii :). Eu am sa revin dupa ceva vreme, sperand ca va merge spre zona FK. Note, daca trebuie: apartament: 6 Fata: corp: 10, faţa 8.5 Oral protejat: 7.5 Normal: 9 (poate supra apreciez, dar e o chestie de dispozitie de moment, poate asta cautam atunci). Anal, nu stiu, nu am intrebat
  2. Been there done that. E mica, 20 zice, lucrat pe afara. Nu mai avea prezervative, asa ca am facut un oral de toată jena. La 3 minute spunea că termin greu. Apoi se îneca si ii venea să vomite. Terminat pe un prosop murdar. Apartament mare, singura. Arată prost fata, sani foarte mici, vergeturi, piele scursă. Nu as repeta asa ceva. Plătit 100.
  3. Tocmai am venit de la ea. Sunat și rezervat cu o ora în avans, găsit ușor, parcare în spate, totul ok Alexandra este frumoasa, la fata și la corp. O privire jucăușă, zâmbitoare, puțin timida, dar inceput...click-ul a venit mai târziu, fiind și eu timid Corpul este bine proporționat, stilul slim, d nu skiny. Ideal. Sânii micuți, (nu inexistenti), tari și jucăuși, foarte sensibili, amintesc d o nimfeta. Talia subțire, picioarele zvelte și fundul-buble. Foarte frumos. Era îmbrăcată intr-un body negru de plasa, pe care l-a păstrat pe toată durata jocului (are niște gauri m mari anume dispuse sa nu conteze ca e și îmbrăcată și dezbracata). În fine, după dus (bai ok, curata, puțin mucegai, dar nu-i grav), am revenit și, timid a început proba orala. N știu dacă a fost calitatea expunerii, dictia sau mai degrab impresia artistica, ce au determinat ridicarea examinatorului în "standing ovation" foarte repede. LOT cu toate deliciile nimfetiene de care vorbeam mai sus. Oglinda d pe dulap e, din păcate, prea mic sa redea eficient senzațiile pentru care a fost menita. Am trecut apoi la proba canina, unde priveliștea bate cam tot c am experimentat pana acum. Știu ca e vorba de impresii personale, dar pmdv este ca am găsit perfecțiunea dorsala. Mic, bombat, arcuit, piele fina. In plus, un zâmbet ce venea reflectat din oglinda. Ideal. Am continuat cu aceeași poziție, dar când i-am pus o per sub abdomen, am asezat-o pe burta și din genunchi, strângând fesele cu mâinile, am pompat înspre nirvanna. Final cu pupici și îmbrățișări. Musai vreau sa revin. Îmi pare rău că nu ne-am cunoscut mai devreme. A, am plătit 150 și am stat puțin peste jumătate de ora. Note, ei bine, locul: 8.5 (10 as da la penthouse ) Fata: 10 Gfe: 8 (m putina timiditate data viitoare) Igiena: 10 nimic de comentat Oral: 9 Normal:10 Anal: nu știu, nu cred, devrem , nu scrie.
  4. Tocmai am venit de la ea. Sunat și rezervat cu o ora în avans, găsit ușor, parcare în spate, totul ok Alexandra este frumoasa, la fata și la corp. O privire jucăușă, zâmbitoare, puțin timida, dar inceput...click-ul a venit mai târziu, fiind și eu timid Corpul este bine proporționat, stilul slim, d nu skiny. Ideal. Sânii micuți, (nu inexistenti), tari și jucăuși, foarte sensibili, amintesc d o nimfeta. Talia subțire, picioarele zvelte și fundul-buble. Foarte frumos. Era îmbrăcată intr-un body negru de plasa, pe care l-a păstrat pe toată durata jocului (are niște gauri m mari anume dispuse sa nu conteze ca e și îmbrăcată și dezbracata). În fine, după dus (bai ok, curata, puțin mucegai, dar nu-i grav), am revenit și, timid a început proba orala. N știu dacă a fost calitatea expunerii, dictia sau mai degrab impresia artistica, ce au determinat ridicarea examinatorului în "standing ovation" foarte repede. LOT cu toate deliciile nimfetiene de care vorbeam mai sus. Oglinda d pe dulap e, din păcate, prea mic sa redea eficient senzațiile pentru care a fost menita. Am trecut apoi la proba canina, unde priveliștea bate cam tot c am experimentat pana acum. Știu ca e vorba de impresii personale, dar pmdv este ca am găsit perfecțiunea dorsala. Mic, bombat, arcuit, piele fina. In plus, un zâmbet ce venea reflectat din oglinda. Ideal. Am continuat cu aceeași poziție, dar când i-am pus o per sub abdomen, am asezat-o pe burta și din genunchi, strângând fesele cu mâinile, am pompat înspre nirvanna. Final cu pupici și îmbrățișări. Musai vreau sa revin. Îmi pare rău că nu ne-am cunoscut mai devreme. A, am plătit 150 și am stat puțin peste jumătate de ora. Note, ei bine, locul: 8.5 (10 as da la penthouse ) Fata: 10 Gfe: 8 (m putina timiditate data viitoare) Igiena: 10 nimic de comentat Oral: 9 Normal:10 Anal: nu știu, nu cred, devrem , nu scrie.
  5. humbert857

    ...

    Salutare! Prima postare, deci, va rog, clementa... Programare prin telefon 3-4 zile inainte (am incercat si sms, fara succes). A raspuns in ultima dintre zile, as aca am stabilit detaliile pentru ziua urmatoare, Gasit usor adresa, zona Ok, blocuri noi, nu am sa insist. Apartamentul micut, confortabil, fumeaza, insa nu m-a deranjat. Delia: Foarte lipicioasa, prietenoasa cum nu am mai intalnit si desi cautam asta de multa vreme, m-am blocat putin la afluxul de blandeturi. Foarte frumoasa, toata un zambet. Slabuta, aspect de ******. Tigata, povesti, dus, actiune. Oral np, bine facut, buze carnoase, pupacioase. Alternat cu un fel de 69, iar apoi trceut in LOT. Super stramt! Cu gemete si toate cele. Intors placa apoi si in pozitia misionarului lucrurile s-au racit (din vina mea, sunt sigur). Am incercat cateva resuscitari si in fine, dupa un nou oral, am trecut cu un alt prezervativ la un doggy cu ea in genunchi pe pat si usa dulapului cu oglinda deschisa pentru o dubla perspectiva. Fundul din spate te poate duce departe un lumea lui Nabokov, ceea ce s-a si intamplat. Final oral ea cu capul in jos pe pat COB delicios. Nu pot sa explic starea mea, desi era exact de cautam de multa vreme. Poate intr-o revenire voi revansa lipsa de consistenta. Note: loc: 9 - curat, confortabil, desi cam micut fata: 9.5-10, foarte draguta. GFE - 10*, extrem de joviala si binedispusa normal - 10, uda, geme, stramta corp: 9, as mai pune 3-4 kg pt 10 anal: nu m-am gandit, nu am intrebat.
  6. Salut si multumesc! Sper sa va fie utila contributia mea.
×
×
  • Creează nouă...