Sari la conținut

angrybird

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre angrybird

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

angrybird's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Țepara! Facut programare pentru hotel pentru 22:40 si la 22:45 scrie ca nu mai poate veni fara nici o explicatie.
  2. Pentru limba romana apasati tasta 1. Nu e vina noastra ca tie nu-ti ajung banii din ajutorul social sa cumperi bomboane.
  3. Proaspat intors de la Alexa. Fiind in trecere prin Cluj m-am programat destul de usor, pe wapp, de dimineata. Confirmata programarea cu o ora inainte si am fost primit chiar mai devreme decat ora stabilita. Vad ca e plin de frustrati pe aici, care comenteaza ca nu sunt primiti. Pai bai ciobanilor, nu te duci la Hilton cu cizmele de noroi, evident ca esti scos pe usa afara. Din punctul meu de vedere Alexa mi-a rupt topurile, e tot ce iti poti dori de la o vizita la o escorta, e peste tot ce am mai vizitat pana acum, cel mai bun oral pe care l-am primit. Alexa, tine-o tot asa, abia astept sa ne revedem.😘 Lasat 400 de lei pentru o ora, pentru ca asa am vrut si pentru ca merita. Daca tot vorbim de masini, nu poti sa ai pretentie de Prosche cand tu nu te-ai dat jos din logan.
  4. angrybird

    .

    Buna, Cat mai ramai in Cluj?
  5. Norocosule, eu nu reusesc sa o prind la telefon. Sper sa nu o scap iar pana pleaca :)
  6. 😊 Colega ta participa si la actiune? Sau colegul a fost un norocos? :))
  7. Buna, Cum pot da de tine pt o programare in seara asta. La telefon am incercat fara succes.
  8. Maine sunt in Cluj, am sanse sa te prind?
  9. Vizitat astazi. Am hotarat sa sar peste pauza de masa si sa "servesc" altfel de hrana. Am petrecut o ora impreuna. Se confirma toate lucrurile pozitive relatate, nu o sa le repet. Merita toti banii (cam mult pentru meniul zilei :)) ) Lucruri negative nu am gasit. Doar ca mi am uitat tigarile si nu stiu cum sa interpretez treaba asta. Sa ma las de fumat sau sa ma intorc cat de repede dupa ele :)) Per total nota 10, "meniul zilei" 400 de lei.
×
×
  • Creează nouă...