Sari la conținut

fetisist

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fetisist

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fetisist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Mi-am luat eu teapa cu ea, nu dau mai multe detalii, e disperata dupa bani, atata tot.
  2. fetisist

    SCATO Cluj

    @ cacamitz @ diamond prince 1. Luati eventual un metoclopramid. 2. De ce intrati pe topicuri sugestive daca va provoaca greata ?! Mai ales la micul dejun... 3. De ca va uitati la filmulete de genul asta ? 4. Diamond, ma bucur sa vad ca si tu recunosti fanteziile tale bi. 5. Cacamitz, am specificat ca sunt in Cluj, dand un copy paste la topicul de pe Bucuresti. In conluzie, le bifati pe toate 4, daca reusiti sa intelegeti la ce ma refer. Total: 3
  3. fetisist

    SCATO Cluj

    Secretii vaginale, normale sau orgasmice, direct de la sursa sau de pe lenjerie. Evident ca ea activa. Pasive gasesti doar in Germania si nu ma atrage.
  4. partea nasoala e ca sunt cam aceleasi sanse sa ai nevoie de antibiotice dupa oricare din combinatiile de mai sus, pana si dupa o... muie.
  5. Exact ! Ia un metroclopramid repede ! Te incadrezi in toate 4, daca ai citit cu atentie. 1
  6. Salut, sunt pentru o saptamana in Cluj. M-ar interesa daca una din fetele cu topicuri pe Cluj ar vrea sa incerce unele din fetisurile enumerate in sectiunea cu Intrebari si Raspunsuri.
  7. fetisist

    SCATO Cluj

    Salut, desi sunt sigur ca acest topic va atrage multi prosti labari, odihniti si incuiati care vor comenta aiurea, pun urmatoarea intrebare: mai exista fete in Bucuresti care fac SCATO ? M-ar tenta o experienta de genul acesta cu o tipa misto, conteazasi aspectul. Nu sunt adeptul dominarii dureroase fizice sau psihice, dar ma bantuie cateva fetisuri printre care uro, scato, rimming, facesitting, squirt, discharge. Daca exista vreo tipa fara prea multa experienta, dar tentata candva sa incerce asa ceva, o rog sa iasa la inaintare. Iar daca e prea timida sa posteze public, s-o faca pe adresa [email protected].
  8. @ lopix Era o fata prin Bacau, dar nu mai face. A zis ca se inhiba si, decat sa dezamageasca clienti, mai bine nu se mai baga. Apropi, nu m-am referit la scato pasiv, cum e scena descrisa de tine mai sus, ci la activ, adica fata sa fie activa. Iar legat de boli, asta era si ideea topicului, o fata frumoasa, sanatoasa, stabila, iar cu niste doze soc de antibiotic inainte si dupa, esti protejat de chestiile nu prea urate.
  9. Salut, desi sunt sigur ca acest topic va atrage multi prosti labari, odihniti si incuiati care vor comenta aiurea, pun urmatoarea intrebare: mai exista fete in Bucuresti care fac SCATO ? M-ar tenta o experienta de genul acesta cu o tipa misto, conteazasi aspectul. Nu sunt adeptul dominarii dureroase fizice sau psihice, dar ma bantuie cateva fetisuri printre care uro, scato, rimming, facesitting, squirt, discharge. Daca exista vreo tipa fara prea multa experienta, dar tentata candva sa incerce asa ceva, o rog sa iasa la inaintare. Iar daca e prea timida sa posteze public, s-o faca pe adresa [email protected].
×
×
  • Creează nouă...