Sari la conținut

giorgio30

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre giorgio30

giorgio30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Intrebarea era adresată fetei! dc intervii tu, ai vre-o legătură, ti s-a spus, sau esti in domeniu?
  2. Acum 30 de ani femeile lucrau la GOSTAT (gospodărie agricolă de stat), sau CAP (cooperativa agricolă de productie). La culesul porumbului trebuiau beliti stiuletii. Însă generatia de astăzi a decazut prin belirea p...., josnic lucru! Poate intr-o zi veti observa pe cei care au reușit să facă din putin lucruri mari!
  3. Bravo ei, se respecta! Asa trebuie sa învățăm ca munca după program trebuie plătită, ceea ce la noi, mai ales in Bacau, marii patroni cu ML bmw, porsche, sunt niste animale de oameni cu aere in cap. Noi cică mergem la futut, dar se pare ca altii ne freacă mai rau !
  4. Salut! Cine oare mai cheltuie banii la escorte? Sincer cand sun si intreb cat timp pot sa stau pt o ședință, mi se răspunde la toate ca maxim 15 minute! Am inceput sa sufăr de ejaculare precoce, ca de obicei era 30 de minute, iar acuma ma ia cu frisoane cand aud 10 / 15 / ***20maxim, de minute. Eu cu 100 de lei plătesc sala de fitness pt toata luna, așa am ajuns să găsesc ceva care sa ma faca sa ma simt bine si sa renunț la "sportul" de gagici! 😎😆
  5. Buna! Si eu as vrea sa vin cu părinții, dacă se poate? Mwua...
  6. Fara apa curentă facem bacterii peste tot, ce sa mai zici de zone intime acolo bătătura cu brazde adanci! mai bn este la tara acuma, știe lumea din sat dc carnea se pune la sărat!
  7. Fata asta pare frumoasa, am sa fac rost de bani de la părinții mei si am să-i fac o vizita! Apropo, eu am 18 ani si nu prea stau bine cu banii, am s-o sun sa intreb daca este posibil sa o ajut la ceva treaba sau să-i fac cumpărăturile, in schimb sa nu mai platesc. #Datenpuiimei
  8. Toate site-urile pt adulti presinta aceasta schema de protectie ce te informeaza de continutul +18, acest forum nu te intreaba la accesarea paginii daca esti adult sau nu! Eu ca parinte de copil **spam editat** pot verifica si obstructiona accesul la paginile +18, prin diferite metode de "parental control app", in care poți sa setezi regulile pentru saiturile web pe care au voie copii să le viziteze!
  9. Acest site incalca reguli foarte importante de "Termeni si conditii" ! Exempu la accesarea paginii trebuie sa apara: Atenție, interzis **spam editat**ilor! Dacă nu ai 18 ani, te rugăm să nu accesezi această pagină. 18 Ai peste 18 ani? Nu Da
  10. Nu ai in #pulamea de munca?! Te agiti mereu precum un coi intr-o caldare!! Daca scrii prostii la comentariul meu, am sa fac cerere la administratul site-ului sa te dea afara si sa dispara urma ta de pe acilia! :)))
×
×
  • Creează nouă...