Sari la conținut

rambokill

Serious Contributor
  • Număr conținut

    308
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rambokill

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

2.516 citiri profil

rambokill's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

120

Reputație

  1. Da...recenzia e adevarata,am regasit stilul Karinei.Dar se putea mult mai bine legat de scris.
  2. https://fetlife.com/users/7958480
  3. Total de acord..pozele astea sunt mai mult reclama pe partea de escorting..nu dominare.
  4. E acelasi studio renumit pe aici din prelungirea Ghencea. Vad ca e inchiriat de tot mai multe fete.
  5. Aveti vreun link despre cine e vorba?
  6. Caam asta mi-a placut cel mai mult ... Https://xhamster.com/videos/stuck-a-dildo-in-his-mouth-and-rode-his-face-kwolft-xhJl2gD
  7. Cu siguranta o sa fie.Daca i-ai specificat cam ce iti place si ce fanteziii ai,o sa mearga
  8. Deci sa va povestesc o sedinta care mi-a ramas sa zic asa in minte cu Mistress Emmy de acum ceva timp in timpul undei vizite de a ei la Cluj. Neavand probleme cu programarile,counica foarte bine pe wapp,stabilim toate detaliile si ajung la ea.Locatia in zona Kaufland Marasti,apartament decent,curat dotat cu multe jucarii,prosoape curate,baie dotata cu tot ce trebuie. Incepem sedinta asa senzual,tipic lui Miss Emmy dupa care o lunga repriza de foot fetish( adora asta) combinata cu foot gagging.De aici parca incepe sa isi schimbe atitudinea aia senzuala intr-una mult mai dura si,imi imobilizeaza mainile la spate si incepe o sesiune de lovituri cu o nuia subtire la fund (20 numarate),dupa care schimba cu un bici din piele (tot asa 20 de lovituri).Ma intinde apoi pe pat ,imi imobilizeaza si picioarele si venind deasupra mea se aseaza intr-un facesitting de zile mari,unde pur si simplu ma sufocat.La un moment dat se ridica isi da chilotii jos si imi ordona sa "i ling fluturasul" iar apoi sa o ling in fund.Vazand ca sunt foarte excitat incepe sa mi-o frece usor usor si zicand "acum am chef sa te folosesc in alt mod" .Aici a venit un moment foarte excitant pentru mine,care nu l-a mai facut alta stapana. Imobilizat asa si de maini si de picioare,intins pe spate pe pat aduce un calus,care o parte il baga in gura la mine ,iar la cealalta parte avea un dildo destul de marisor. Mi-l leaga la cap ,pune un prezervativ pe el si incepe sa si-l introduca in "fluturas" asezandu-se pe fata mea. A continuat asa ceva timp dupa care vazand cat sunt de excitat mi-o freaca din ce in ce mai tare si avand o finalizare de zile mari,termina glorios sedinta.Pentru mine a fost cea mai interesant sedinta avuta cu ea pentru care am achitat atunci 350 ron parca.(tariful de atunci)
  9. Asteptam si poze din timpul sesiunilor 😋
  10. Aici nu e vorba de portofel .E vorba de alte aspecte( prestatie,accesorii,igiena,locatie si intimitate) cam astea ma retin sa i fac o vizita.Imi pare putin dubioasa.Si daca vrei poti sa vezi ca am lasat recenzii tot timpul fetelor ce le-am vizitat(fie fantezii sau sex)
  11. Aia astept si eu o recenzie.Ca sa prind curaj sa o vizitez
  12. E ok tipa,E ok si locatia,dar parerea mea este ca pretul corect pe sedinta era 400 ron/ora,cum il avea inainte.
×
×
  • Creează nouă...