Sari la conținut

ionmarin5555

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionmarin5555

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    UK

ionmarin5555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Salutare, de Frida113 o tipa blonda stiti ceva? Cum e tipa? Multumesc
  2. Salutare tuturor, Am tot încercat sa dau de ea, de o luna dar nimic. Pe whatsapp nu îmi apăre sa îi pot scrie și pe telefon îmi întra căsuța. A reușit cineva să vorbească cu ea în ultima vreme? Mulțumesc frumos
  3. Se mai știe ceva de domnișoară?
  4. Salutare tuturor, Și la mulți ani pt 2019! Vreau sa îmi cer scuze, dar scriu de pe telefon. Sper sa nu omit nimic. Am fost la doamna în cauza înainte de sărbători. Am făcut programarea telefonic, respectata, ba chiar am ajuns mai devreme si am fost rugat sa mai aștept câteva minute, urmând sa ma contacteze ea. Nu trecuseră nici 5 minute si primesc telefon sa ma îndrume către locație. Un plus pentru acest lucru. Ajuns in locație, doamna foarte drăguță din pct meu de vedere, amabila. Discutat un pic, printre care ii zic ca doresc sesiune de masaj și o finalizare, apoi cer la dus. Îmi înmânează un prosop curat direct din dulap, alt plus. După ce termin, se dezbracă și începem sesiunea de masaj (are mâini foarte ferme, trebuie sa recunosc) . Apoi se duce la dus, un plus. Reveniră in camera, ma întreabă cum doresc oralul, spun ca doresc totul protejat. Acțiunea dubuteaza usor , schimbări de ritm , câteva mici priviri. Per total plăcut. Ma întreabă ce poziție prefer, zic lady on top. După câteva momente de penetrare începe sa se miște mai tare și, geme ușor si frumos, dând senzația ca si ei ii place. Schimbam câteva poziții, finalizând glorios in balonaș. Igienizare , întreb dacă pot sa aprind o țigară dar îmi spune elegant ca nu se fumează , stam un pic la taclale, menționez ca este foarte deschisa si sociabila, ai ce sa discuți cu ea, fond si foarte politicoasa. Îmbrăcat si plecat. Notele: Locatie : 10 foarte curat, spațios si aerisit. Dormitorul si patul suficient de mari. Geluri de duș. Aspect: 9 miroase foarte bine, piele fina si catifelata, sănii naturali si plăcuți la atingere, epilata peste tot. OP: 9 bine executat, este o placere sa priveați cum se mulează buzele pe soldățel. Schimbări de ritm, deep NP: 9.50 este receptiva la ce spui, schimbat de poziții, geme ușor si frumos, dând o senzație de satisfacție. Cadoul find de 200, o ora, dar nu m am simțit grabit, din contra mi a părut rău ca nu știu când a zburat timpul. Acum gusturile nu se discuta, eu am fost prima data la ea si am plecat plăcut impresionat si mulțumit. O recomand cu încredere. Spor la treaba tuturor.
  5. Salut, este același nr de telefon din titlul anunțului? Sau l a schimbat? Mulțumesc
  6. Salutare, mai știe cineva ceva de de domnișoară? Încerc sa dau de ea, dar fără succes
  7. Bună seara, Mai știe cineva, ceva de aceasta doamnă? Mai este activă? Mulțumesc! Seară bună!
  8. Salut Ionuț, Ne dai câteva detalii despre întâlnirea pe care ai avut o cu doamna? Mulțumesc
  9. Cert este ca domnișoară nu raspunde oricui, tot încerc de câteva zile sa o contactez si nimic. Daca știe cineva al număr de contact si/sau o alta modalitate de a fi contactata ar fi super. Zi buna!
  10. Mie nu mi a răspuns la telefon, i am lăsat mesaj ai nu am primit răspuns. Voi încerca cu alta ocazie. Mulțumesc frumos! O zi plăcută!
×
×
  • Creează nouă...