Sari la conținut

clickonme

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre clickonme

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti, Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

clickonme's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Buna, Giulia! Se poate doar cu ea? Daca da, sunt interesat s-o cunosc. Cum o gasesc? Multumesc!
  2. Buna seara! As avea cel putin aceleasi cuvinte, dar mi-ar trebui mult sa ma gandesc pentru a le alege cat mai bine pentru a descrie cea mai frumoasa experienta de a mea de pana acum. De abia astept si eu sa pot reveni la tine!
  3. Sincer sa fiu, esti sexy rau de tot, chiar esti plina de energie si ai o atitudine buna. M-am simtit foarte bine cu tine si cu prietena ta! Voi reveni curand
  4. Locatie: Rin Grand Hotel: doua camere decomandat si bun aerul de respirat. Mi-a deschis usa o tipa supraponderala, deloc atragatoare, fara nicio sansa sa te bage in boala, dar cu farmecul ei de femeie spirituala. Amabila, dezinvolta si glumeata, in prezenta ei m-am simtit bine si am asteptat sa se elibereze rusoaica pe nume Eva, care arata intr-un mare fel. N-am avut onoarea sa ma intalnesc cu domnisoara titulara de anunt, dar nu-mi pare rau, desi intelesesem ca, pe langa faptul ca arata decent, are si piercing in limba - ceea ce cautam (Nu aveam de unde sa stiu ca nu ea este in actiune in cealalta camera in acel moment). Dupa ce astept cel putin 20 de minute aflu ca acel confrate isi prelungise aventura fiindca era incantat, moment in care iese faptura - Eva. Ea este o tanara de 20 de ani, bruneta, frumoasa, cu un corp foarte frumos, inaltime 1,70 m (dupa spusele ei), toata in rosu: ciorapi plasa, tocuri rosii de 20 cm, bronzata - m-a impresionat, desi aveam un sentiment ca nu e ce trebuie si ca va fi totul pe repede inainte. Dupa ce astept ce putin 40 de minute, iese clientul si raman cu fata care imi zice ca putem face dush impreuna, lucru care nu s-a intamplat, pur si simplu s-a spalat superficial in zona intima, la chiuveta, moment in care eu ma spalam in cabina incercand sa socializam. Actiunea a inceput cu un super oral nepotrejat, misionar, footjob, pe la spate, la insistentele mele - pur si simplu am tras-o spre mine. Ceea ce m-a impresionat a fost ca m-a lovit peste fata, peste penis si zonele adiacente si incerca sa ma stranga de gat cand eram peste ea, am finalizat cof - mai mult pe buze, nimic wow. Platisem 200 ron pt o finalizare conform intelegerii si daca mai puteam continuam. Ea a fost de acord dar la final a zis ca nu mai poate fiindca mai are multe solicitari. Concluzia: o experienta interesanta, de incercat, dar ma mai gandesc daca de repetat.
  5. Eu am sunat si mi-a raspuns alta femeie derutata care mi-a spus ca e greseala. Aveti idee ce se intampla?
  6. Esti neserioasa, in conditiile in care am facut programare si nu mai raspunzi la telefon. Mi se pare total nepotrivit sa ne incurcam unii pe altii. Sper ca, pe viitor sa apreciezi timpul fiecaruia dintre noi daca vrei sa fie apreciata munca si timpul tau, momentan se pare ca nu faci asta, deci imi pare rau pentru tine, nu te vad bine.
×
×
  • Creează nouă...