Sari la conținut

tommy91

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tommy91

tommy91's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. ma ajuta si pe mine cineva cu niste fetitze?! 2 3? UP UP please..
  2. eu zic ca e fake ! prea buna ) si dupa descriere pare un fatalau DescriereDa,ma,o sug!si-mi place.si din genunchi si din picioare.o scuip si o ud toata si o mangai de sus in jos.nu stiu,oi gresi,dar in mintea mea sexul fara oral este ca shaworma fara carne,e ca si cum ai avea un cont gras in banca dar na-i avea acces la el si stai ca milogul pe bordura si scuipi seminte.vino la mine sa vezi ce pot si sa ma incerci
  3. daca nu e nici una sa zica un pretz la care sa negiciem.. sau sa ajungem la o intelegere
  4. UP UP UP ca se apropie ziua mea
  5. nici o fetita dornica de o petrecere?! se apropie ziua si cel mai sigur daca voi nu vreti va trebui sa petrecem .. ca si pana acum ) cu ce agatam
  6. salut, eu caut fete pentru un party, vreo 5 la numar din care 2 3 sa faca finalizarea. stii vreun pont ceva? privat me msg.. ofer bautura mancare + plata + distractie garantata!!!
  7. salut, eu caut fete pentru un party, vreo 5 la numar din care 2 3 sa faca finalizarea. stii vreun pont ceva? privat me msg.. ofer bautura mancare + plata + distractie garantata!!!
  8. salut, eu caut fete pentru un party, vreo 5 la numar din care 2 3 sa faca finalizarea. stii vreun pont ceva? privat me msg.. ofer bautura mancare + plata + distractie garantata!!!
  9. salut, eu caut fete pentru un party, vreo 5 la numar din care 2 3 sa faca finalizarea. stii vreun pont ceva? privat me msg.. ofer bautura mancare + plata + distractie garantata!!!
  10. poi ce licitatie sa bag, daca nu e nici una ) macar sa arunce un pret!
  11. vreau si fete care vor sa se distreze fara servici !!! (platesc) cu cat mai multe cu atat mai bine ! mi-ar place 20 !)
  12. stiu ce zici !! dar nu cred ca e asa de fain 3 -4 baieti cu o pizda !! adica nu vreau sa da-m gres, acum depinde ce gasesc ofer(mancare,bautura,bani pe masura) si garantez Distractie !
×
×
  • Creează nouă...