Sari la conținut

anaconda25

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anaconda25

  • Dată Naștere 03.03.2014

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    România

anaconda25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Totuși ma poate lămuri cineva ,dacă și noua ei colega Eva ,face oralul la fel de bine ca ea? Am văzut ca nu are nimic deschis ,dar totuși lucrează .
  2. Salutare Aseară am vizitat-o pe Anda ,din nou ,pentru același dorințe pe care doar ea mi le poate îndeplinii ,am observat ca are o colega noua despre care mi-a spus ca o cheamă Adina despre care nu am aflat foarte multe ,deoarece este de doua zile acolo și încă nu are cont. Spre deosebire de ultima data de când am fost la Anda ,acum este mult mai bronzata după mini vacanța asta și parca mult mai relaxata
  3. Un oral Deep reușit Zilele trecute am trecut pe la domnișoara Anda ,undeva in spate pe lângă secția 10 sau clubul manasia.Pentru mine ,primează discretia cel mai mult.Vocea ei ușor răgușită m-a convins sa o vizitez și nu-mi pare rău .Cei drept blocul este vechi ,dar nu asta ma interesat . Am intrat și am fost întâmpinat de un zâmbet cald și primitor.Mi s-a oferit o apa plata și pana am mers la dus am stat puțin de vorba la o Țigara Am stat o ora in compania ei,optând pentru doua finalizări ,care sau și întâmplat. Baia curta ,doua Geluri de dus,prosopul Ok ,iar camera foarte aerisita și destul de modesta 300 lei am plătit pentru ambele finalizări ,care au fost doar prin oralul ei foarte adânc ,cu finalizare orală Nu am simțit nici o clipa ca sunt grăbit sau altceva de genul .Anda este o persoana comunicativa ,vesela si te bindispune Oricum pentru mine este de revenit .
  4. Buna ziua dragi furăcioși!Sunt mai nou pe acest site...dar recunosc ca mi place.Am vizitat o și eu pe Anaise aseară.Am făcut programare prin telefon ..am întârziat 15 minute din cauza traficului dar ma aștepta domnișoara.Locatia este undeva in spate la Cocor ,aproape de magazinul Unirea,bloc vechi intr adevăr,lift urâcios in fine am ajuns la destinație.M a întâmpinat Anaise și după ce am făcut cunoștiință m a condus in camera de lucru .Este o dama zambareata,primitoare,matura am rămas plăcut impresionat.Mi a repetat serviciile ,am decartat 150 RON o finalizare ,și am intrat la dus!Camera este special amenajată ptr "lucru".A venit și duduia de la dus și a dat prosopul jos...mm piele fina bronzata pe tocuri o tipa sexi!Am trecut la acțiune,oral neprotejat adânc...mai rămăsese puțin s a cam innecat(recunosc ca stau bine la capitolul asta)dar s a străduit !Lins pe coaie ..mmm!a fost bine dar era loc și de mai bine.A pus Căciulița și am trecut la Doggy !!In câteva minute am explodat in prezervativ deși am spus ca vreau finalizare cu inghitire da,de Gigel mi a luat o înainte.!M a curățat cu șervețel umed ,am mai comunicat puțin și s a retras la dus.Am rămas sa ma pregătesc de plecare. Și acum notele:locație 8 Aspect 8 Servicii undeva la un 8.50-9 Per total De revenit ...in comparație cu ce am gasit !Da este Ok!Poate data viitoare încercam și anal!
  5. Buna Anaise ,te sărut de nenumărate ori și sper sa ne Cunoșteam cât de curând . Ești superba ,
  6. Mulțumim pentru ca ai împărtășit cu noi aceasta experiența neplăcuta ,nu mulți au curajul sa recunoască ca igiena lasă de dorit la multe fete pe aici prin București Dar ea le cam întrece pe toate .
  7. Buna Anaise ,te sărut de nenumărate ori și sper sa ne Cunoșteam cât de curând . Ești superba ,
×
×
  • Creează nouă...