Sari la conținut

eric23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eric23

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

eric23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. Salut. Ai pus întrebarea în locul nepotrivit. Din păcate, și aici, ca pe tot internetul, este plin de teoreticieni care nu fac decât să-și dea cu părerea despre orice. Ca niște coafeze de la Apaca. Sfatul meu este sa faci ce simți. Dacă ea își dorește asta și tu o poți face pentru ea, fa-o. Dacă va fi sa fiți impreuna după asta, veți fi oricum. Dacă este sa va despărțiti, o veți face oricum. Însă, cred ca puteți face chestii mișto la capitolul asta. Mulți bărbați își doresc femei deschise la acest capitol,dar nu au parte și trăiesc cu gândul. Important este sa fie un echilibru. Sa nu va aruncați în prea multe părți. Încearcă sa găsești în prima faza pe cineva necunoscut - cei din jur judeca cam mult. Dacă găsiți pe cineva stabil, ar fi perfect. Sau un cuplu - cu un cuplu va fi mai simplu de gestionat toată treaba. Sfatul meu este sa o faci doar după ce te convingi tu pe tine ca o vrei so foarte important este sa nu o judeci pentru ce va face acolo. Dacă faci pasul asta, îl faci cu toată inima și deschiderea. Părerea mea este ca vei avea de câștigat. Esti norocos ca ai o soție sincera care iti spune dorințele ei. A găsi pe cineva aici pare o loterie. Succes!
  2. Băieți, Cred este ok sa va opriți. Nu are nimeni nimic de câștigat. Ai cautat vreodată recenzii pe forum de pe telefonul mobil si ati dat scroll pana au amorțit degetele ca sa treceți peste discuțiile inutile purtate intre cei ca voi? Pe mine ma scot din minți. Găsești o recenzie la 4-5 pagini. Fiecare avem părerile noastre, bune sau rele si nu trebuie sa le acceptam pe ale celorlalți. Dar nici sa jignim nu este ok. Haideți sa ne concentram pe subiectul topicului și sa oferim ceva comunității de futaci. Chiar daca unii sunt la prima experienta sau la o mia. Nu uitați de ce a fost făcut acest forum. Va doresc succes la femei bune si recenzii cat mai dese. Eu am avut câteva experiente in viata mea iar cele cu D si S au fost pe primul loc. Mie nu îmi plac fetitele de 20 ani care tin pula cu doua degete sau o pupa ca pe moaște. Am alte preferințe si nu vreau sa conving pe nimeni ca asa este cel mai bine. Doar detaliez experienta cu ei in topicul creat pentru ei. Toate cele bune.
  3. Te sfătuiesc sa mergi. Daca vrei mai multe detalii iti pot oferi in privat. Multa lume de aici știe ca D si S nu au nevoie de reclama. La ultima sesiune eu nu am mai prins bilet, de exemplu. Prea multa reclama ne strica apele celor care am tot fost la ei. Nu o sa fii dezamăgit daca ești un tip cu fantezie. Deloc! Toate cele bune.
  4. Nu cred ca s-a schimbat ceva in rău, dimpotrivă. Orice informație noua la acest subiect este buna.
  5. Pe ce site ai găsit gagicile cu care ai mers in cluburile alea? Le-ai plătit sa meargă cu tine? Cum se numește clubul din Cluj?
  6. Salut. Pe scurt: doamna in jur de 50 de ani. Limbaj elevat. Atenta. La telefon specifica ca e vorba doar de masaj. Daca spuneți ca aveți numdăru de la un prieten, se rezolva treba. 120 lei ora care cuprinde o finalizare. Acțiunea începe cu masaj vreo 30-40 de minute. Câteva limbi in cur foarte bine plasate, dar de scurta durata. Finalizare orala. Fara DT. Gfe: 6 - limbaj elevat si discuții prea serioase. Fizic - 5. Are 50 de ani. Nu de asta de duci la ea. Oral: 8, pentru ca are finalizare orala Normal - nu m-a interesat Anal - nu face Halatul 120 - 1h DTD. Daca va plac maturele, e ok. Daca nu, stați liniștiți. Eu nu știu daca mai merg. Cand ai coaiele pline uneori iei decizii ciudate.
  7. Salut. O recenzie scurta nu ne faci si noua? As vrea sa merg azi pe la ea.
  8. Spune-ne daca o găsești! Azi ai fost la ea? In ce secțiune avea anunțul? Ce spunea in el? Niște detalii sa o găsim mai ușor. In ce zi ai sunat-o. Suna interesant!
  9. Cred ca despre Dorina si Sorin s-a scris suficient încât doar cine are curaj merge la ei. Nu ii vizitezi pentru banal. Nu iti vor plăcea. Daca vrei să-ți testezi limitele maxime, sa faci lucruri cred nu ai crezut ca exista sau fantezii care nu credeai ca sunt realizabile, atunci EI sunt. Nu exista comparație, nu exista alternativa. Ori mergi la ei, ori rămâi cu fanteziile. Orice alta decizie va fi probabil egala cu dezamăgirea. Pe lângă experiențele intense, primești lecții de viață. Un cuplu minunat. Din punctul meu de vedere, cele mai frumoase experiente cu ei sunt in 4. Daca va convingeți iubita sa ii vizitați, veți trece la alt nivel. Merita fiecare secunda cu ei. Nu am scris nicio recenzie deoarece nu cred ca as putea aduce ceva nou fata de ceilalți. Iar ceea ce simți nu se poate transpune in scris.
  10. Spune-ne daca o găsești! Azi ai fost la ea? In ce secțiune avea anunțul? Ce spunea in el? Niște detalii sa o găsim mai ușor.
  11. Mulțumim. Chiar aveam de gând sa o sun
×
×
  • Creează nouă...