Sari la conținut

eros18

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eros18

eros18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salut Tatanka sunt curios care dintre fete erau de acord cu altceva in afara de masaj Eva sau Ema...
  2. Am citit in urma cu ceva timp despre un salon de masaj unde maseuzele aveau lista lor cu clientii salonului,se pare ca si aici este vorba de acelasi lucru,parca mi a scos vorbele din gura antevorbitorul.Cred ca cu totii avem de invatat din aceasta telenovela.Odata ce ai intrat in acest lant cu greu mai iesi de aici.
  3. La inceput la primele vizite la salon mi a facut doar oral,bine executat.Prima oara cand i am traso a fost prin martie,ajung la salon imi deschide ea ceva neobisnuit de obicei deschidea doamna in varsta,intram in camera ma dezbrac ma intind imi face putin masaj cu ulei pe spate ma intorc facem 69,o ling la pasarica si la fundul ei beton imi introduc degetul in anus ii place pe urma se aseza in instrument continuind cu miscari repetate.A fost o finalizare super.Se pare ca batrinica era bolnava si nu era la salon.
  4. Pot confirma si eu despre Sara ca face tot nu numai la salon si la locuinta patronului salonului unde locuieste.Are clienti selecti in special din alte alte localitati
  5. Vă voi împărtăși cateva experiențe la karma mureș
×
×
  • Creează nouă...