Sari la conținut

costin1989

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre costin1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

costin1989's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

25

Reputație

  1. O experienta reusita la Evelin, programare de dimineata prin whats app locatie- bloc nou, Nerva Traian, putin dificil de gasit loc de parcare. Apartament ok, baie cu de toate. ON bine executat si nu se grabeste 10-15 minute..👌🏼 NP diferite pozitii, se implica si din punctul meu este naturala (nu geme fals sau sta muta)👏🏼 o ora 300 ron De revenit
  2. Salutare In urma cu aprox 2 saptamani am facut programare pe whats app pt 30 de min la Emilia. Locatia este ok, parcarea poate sa fie o problema (daca conduceti), garsoniera este curata. Emilia iti ofera apa, sucuri, dulciuri etc. Baia ok cu tot ce-ti trebuie. Chiar daca a fost prima vizita si era putina tensiune in aer Emilia a fost comunicativa si deschisa facand aceasta tensiune sa dispara rapid. Are un corp armonios , slim fitt pe care il foloseste cum trebuie in pat. De revenit. 150lei - 30 min
  3. Salut domnilor, Am cunoscut-o si eu astazi pe Alexa si pot sa spun ca intr-adevar este de lux. Comportament ireprosabil, corp superb si “servicii” foarte bune! Mersi Alexa!
  4. Buna dimineata, Am fost aseara si eu la Criss. Am optat pt o finalizare, fiind prima intalnire. Programat in aceeasi zi prin whats app. Experienta a fost reusita, raportul calitate-pret consider ca este unul bun. Intr-adevar la inceput pare putin rece, dar pe parcurs se deschide si daca exista o doza de comunicare si respect o sa fie o experienta ok. Corp: 8.5 slabuta, inalta undeva la 1,80. Apartament: 8-8.5 cv probleme cu apa calda (care nu prea era calda) plus usa de la baie care nu se poate inchide de wc, camera de lucru merita un 9 lumina difuza potrivita, istalatie de iarna montata la baza patului, lumanarele pe noptiera. Am primit prosop curat, papuci, la baie gasesti cateva geluri de dus. Oral: 8.5 ON bunicel Normal: NP 8.5-9 Anal: 8.5-9 protejat bineinteles. Halat: 150 DTD 25-30 min De revenit: Da Numai bine!!
  5. Salutare, Am facut programare telefonica la Milena pt ieri dar am fost amanat pt astazi la aceeasi ora. (A avut cv prbl de rezolvat) si-a cerut scuze si ieri, prin sms,si astazi cand ne-am intalnit. Experienta a fost una foarte reusita comparand cu alte vizite la alte escorte (unele mult mai scumpe ca si servicii). Locatie: 8,5 apartament rond alba iulia curat, baie destul de mica, cu cv probleme la dus, dar am avut geluri de dus, papuci si prosop curat. Oral: 9.5 neprotejat, foarte bun, nu se grabeste, deepthroat, priviri perverse. Normal: 9.5 protejat, se implica, comunica cu tine,geme placut, stramta. Anal: n am intrebat GFE: 10 are o atitudine corecta, se comporta ireprosabil, FK la greu, te tine de mana in timp ce discutati. Igiena: 10 nimic de reprosat De revenit: categoric da 👠Cadou: 200 lei. I-am lasat pe masa de la inceput.
  6. Pentru ca oricum Milena nu comunica pe contul asta si n-o deranjez cu nimic si pt ca n am vazut niciun cont al Antoniei de la Vogue de unde as putea sa iau numarul de telefon.
  7. Salut! Cum pot face rost de numarul Antoniei de care am auzit atatea lucruri bune?
  8. Am fost si eu azi la d-na Alina, Programare prin sms respectata de ambele parti. Am fost servit cu un pahar cu apa, conversatia ok, baia decenta cu gel de dus si prosop curat. ON cu finalizare, normal si anal protejat. 200 o ora De revenit ;)
  9. Da-ne si noua Andreea te rog mai multe detalii despre servicii! P.S. poate schimbi politica si accepti mesaje pe tel sau whats app de la clientii noi. 🙂
×
×
  • Creează nouă...