Sari la conținut

bli7zkri3g

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bli7zkri3g

bli7zkri3g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu stiu ce experinta aveti voi cu ea dar punctul meu de vedere nu se merita. Pe scurt am sunat, am stabilit ca in 10-15 minute ajung la ea, a foat de acord,am ajuns la ea sun inapoi si ce sa vezi ordinara nu a mai raspuns. Am insistat cu cateva apeluri si nimic. Am plecat. Pt mn asta spune multe deci nu recomand.
  2. Hai sa va zic și eu experiența cu figuranta asta blonda. Pe scurt,am sunat,am stabilit ora,toate bune și frumoase. Ajung la ora stabilită in locație,intru in apartament ma fac comod dau banul pt 1h.Încep ma dezbrac gicu era par are un fund ok și de aici încep figurile. Se uita la mn și face ca dacă o avem așa groasa sa-i transmitem in telefon ca nu e obligată sa se fura bla bla de parca eu comentasem ca nu are sânii lipsa. In fine cheful de futut îmi trecuse a făcut un oral de vreo 5 min un futai in care am schimbat vreo 2 poziții( maxim 20 de minute) dupa care îmbrăcat și plecat. Ideea e ca nu am stat cât am plătit și cei care se vot mai duce pe la ea ar trebuie sa va descrieti bărbăția ca face figuri dacă mai da peste unii ca mn. In final 0 atitudine și nu se merita.
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-noua-focoasa-noua-la-tine-in-oras-poze-reale/7b016d707e69665f.html pe scurt nu e cum arata in poze(arata cu 10 kg pe plus) Am fost ieri seara,ca tot am batutu drumul pana acolo am stat la un numar. oral 6 normal 0 abia s-a putut face ceva cu ea ( ca o doare ca nu stiu ce....) o parere sincera mai bine evitati.
×
×
  • Creează nouă...