Sari la conținut

mihaela31

Neverificata
  • Număr conținut

    411
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre mihaela31

  • Dată Naștere 14.01.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Dna bisexuală,31 ani,fac sex oral cu finalizare si normal. Caut domni si cupluri.

Vizitatori Recenți Profil

11.445 citiri profil

mihaela31's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

513

Reputație

  1. Pana acum au fost doar doi curajoși,unul doar sex oral.... lumea e speriata...stresata...etc :))) Urmează al treilea,sper sa vrea ceea ce i-am propus si poate facem o poza măcar la locul faptei ca asa vad ca nici unu nu vrea sa scrie nimic :)))
  2. Buna. Astăzi am fost disponibila pentru câteva ore. Voi reveni vineri,probabil de la 8:00-18:00.
  3. Nu sunt mahalagioaica sa strig după clienți în Mall hei te-am supt,ai pula mica sau mare...(esti nebun ???) La partea cu traficul e mai nasol dacă nu sunt singura în masina ,eu îmi văd de treaba mea,ma fac ca nu te văd,tu nu poți să faci la fel ?
  4. Buna ziua Săptămâna aceasta sunt disponibila doar astăzi până la 16:00, miercuri între 9:00-18:00 si probabil si vineri câteva ore. Va pup
  5. Doamna are poze pe anunț,dacă nu ești adeptul femeilor plinute de ce ai ales sa mergi la una ? De ce nu ai mers la altele, gen Larisssa, o dna subțire,cu vechime în domeniul acesta,etc. A doua postare si ce sa vezi,fix pula, nu tu locatie,nu tu nimic, hai ca e Mihaela grasă, punem pariu ca nici nu ai fost la mine ? Am scris si repet, disponibila doar pt futut, sunt deja căsătorită,nu sunt miss,nu îmi caut sufletul pereche . Poti sa vi, ma vezi si dacă nu sunt pe placul tău poti sa pleci,eu nu sunt aici pentru încântarea ochilor si bucuria inimii, sunt aici pentru sex ,sunt aici ca sa ne simțim bine,sa ma joc cu pula,sa o sug, sa o ling,sa o masez cu limba,ador sexul oral, îmi place să o umezesc mult,sa o scot din gura ,sa ma joc cu capul pulii pe buzele mele si după aia sa ne futem în toate pozițiile care ne vin în minte pe moment. CUI NU II CONVINE POATE SA II SUGA LINDICUL AMELIEI :))))
  6. Nu stiu dacă am apucat sa ne vedem sau nu,dar programările le putem face doar la telefon .
  7. Lasă fată ca o sa îi fac poza si în natură :)))
  8. Pana una alta ia o poza făcută acum
  9. Buna dimineața Mulțumesc frumos pentru vizită
  10. Buna dimineața Mulțumesc frumos pentru vizită
  11. Buna ziua Nu am timp de prostiile altora ,va rog sa terminati cu toate tâmpeniile pe topicul meu, puteti sa va certați în altă parte. Disponibilă si astăzi doar pt câteva ore,după care revin luni.
  12. Buna dimineața Astăzi disponibilă începând cu ora 9:00
  13. Lol Asta e poveste din Vaslui Nu esti întreg nici tu ,iti lipsește ... :)))
  14. Am rău de înălțime,leșin dacă întâmplător ma uit în jos de pe un pod :)))
  15. Dragul meu ieri am postat ca sunt la muncă până la 16:00. La ora 15:00 am avut o ieșire în natură dar Astept sa scrie domnul recenzia (dacă are curaj). Astăzi încep la 8:30-9:00 si voi fi disponibila până la ora 17:00
×
×
  • Creează nouă...