Sari la conținut

apophyx

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre apophyx

apophyx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salutare stimabililor, Am avut ocazia sa o revad pe domnisoara „Dream Girl” cu ceva timp in urma si pentru ca mi s-a atras atentia ca nu am facut o recenzie... iat-o! Initial am insistat sa stabilim o intalnire in trei impreuna cu una din amicele sale dar, cum nu s-a putut, m-am consolat cu o ora de tandreturi in doi. Sa fiu sincer si concis nu multe s-au schimbat de la ultima intalnire: Am contacta-o pe aceleasi cai descrise in topic si mi s-a raspuns cu aceiasi voce dulce si primitoare ca alta data (o bila alba), am stabilt locul si ora si s-a conformat. Mentionez ca a facut ceva concesii, nu o sa intru in detalii, dar vroiam sa evidentiez ca stie cand sa faca exceptii (alta bila alba). A ramas aceiasi prezenta atragatoare, cu acelasi zambet inocent, aceiasi piele fina, acelasi fundulet obraznic si aceiasi sani micuti si jucausi. Presteaza aceleasi servicii , la deja clasicele tarife, fara sa stea cu ochii pe ceas, fara sa te grabeasca, iar daca are ceva de obiectat o face frumos si discret fara sa-ti taie „elanul” (bila). Ce s-a schimbat, zic eu, este atitudinea domnisoarei. Mi s-a parut putin mai obraznica, dornica sa multumeasca, mai provocatoare si parca a adunat si ceva experienta. Ca si mine (initial), si alti colegi de breasla mentioneaza lipsa de know-how, care evident nu este a unei escorte profesioniste cu ani de experienta, dar fata nici nu pretinde ca ar dispune de asa ceva si nici nu doreste sa ajunga acolo. Ca sa nu mai mentionez ca exista si varianta ca la prima intalnire este mai reticenta si se adapteaza in timp. In concluziune o experienta placuta pe care va trebui s-o repet cu aceasta „Fata din Vis”. Isi merita locul in Top. Succese!
  2. Salutare stimabililor, Se pare ca a aparut un nou salon de masaj erotic in Galati si se numeste "Dream Touch". Numarul de contact este 0743 819 358. Imi cer scuze ca nu va pot oferi mai multe informatii dar nu sunt pasionat de saloane de masaj si stiu ca sunteti bajeti descurcareti. Spor!
  3. Salutare domnilor, Am cunoscut-o si eu pe Tania recent si va pot confirma ID-ul de mess si numar de telefon precizate mai sus, cat si pozele de pe pagina anterioara. Cum nu are locatie am invitat-o la un apartament unde a venit la ora stabilta ca o profesionista, ceea ce am apreciat. Am solicitat-o pe domnisoara pentru o ora care m-a costat 200 de lei si am primit OWO cu atentie la zonele adiacente si normal, cu finalizare in caciula si pe corp. S-a conformat la toate cerintele mele fara ezitare deci inca o bila alba. Ca si note zic eu: - la aspect fizic 9 (fara haine pentru ca nu vestimentatia ma interesa); Este o tinara simpatica tare,bruneta, slabuta, cu samni medii fermi si un fundulet mic si tare, destul de comunicativa. - OWO 8, are tehnica dar se plictiseste repede; - normal 8, ii lipseste initiativa dar compenseaza cu "prezenta scenica"; Atitudinea ei, zic eu, este (repet) una destul de profesionista, dar depinde de cum este abordata. Parerea mea este ca a fost o experienta placuta si merita investitia facuta. Spor la...
  4. Multumesc pentru info. As dori sa adaug si "Teodor Fam Com Motel", str. Traian nr.433, tel. 0236-426211, pret 50 lei/ora (chiar doua). De stiut ca daca doriti sa inchiriati pentru o ora sau doua trebuie sa eliberati camera pana la ora 19. Have fun!
  5. Salutare,Unde gasim camere de inchiriat, in Galati si cat costa?
  6. Salut,Am cunoscut-o si eu pe domnisoara. Mai intai am contactat-o pe mess la ID-ul mentionat unde am primit un numar de telefon. Sper ca nu voi fi sanctionat daca nu voi prezenta tarifele si conditiile din moment ce au fost mentionate si o sa ma rezum la a-mi exprima parerile. Este foarte atragatoare, inalta, proportionala si este si capabila sa porte o discutie, ceea ce pentru mine a contat. Pentru ca este tinerica se simte lipsa de experienta si este si putin rusinoasa, aspecte care, parerea mea, o fac mai dragalasa. Dupa cum a precizat si colegul, nu este genul de fata pentru chestiile tari ci mai mult pentru softcore. Singurul minus pe care il are fata, zic eu, este ca nu are locatie, dar nu cred ca este un impediment prea mare. Concluzia este ca merita si o recomand.Have fun!
  7. Salutare, Dupa ce am citit recenziile precedente, curiozitatea m-a facut sa trec si eu pe la domnisoare sa le analizez. Am sunat si destul de prompt mi-a raspuns, pe un ton oarecum rastit, una dintre cele doua, care m-a indrumat si pe mine pas cu pas spre locatie. Zic "pas cu pas" deoarece aventura s-a desfasurat asa cum au descris si unii dintre colegi cu "checkpoint-uri": am ajuns la Ireg am sunat-o iar... m-a indrumat spre alimentara Top... cand am ajuns acolo am sunat-o iar... m-a indrumat spre bloc... unde, nu o sa credeti... am sunat-o iar! Ei bine uitati varianta scurta a traseului pe care ar trebui sa-l urmati daca le sunati: NU mergeti la Ireg, ci mergeti direct la alimentara Top, intrati pe straduta din fata magazinului apoi faceti imediat la dreapta. Garsoniera stimabilelor se afla in a treia scara (daca nu ma insel). Odata ajuns la garsoniera fatidica am cunoscut-o pe una dintre locatare si anume pe cea bruneta, colega, nefiind disponibila, dar mi s-a confirmat ca aceasta din urma presteaza anal. Dupa ce am zarit-o pe "ea" si "garsoniera" primul instinct a fost sa il urmez pe colegul Vodoo, dar am ramas pe baricade. M-am sacrificat eu, pentru ca altii sa stie ce-i asteapta. :DDescrierile facute anterior sunt extrem de exacte: Locatia parea destul de neingrijita, ca sa fiu optimist, desi, sincer sa fiu, nu am vazut decat holul si sufrageria, unde s-a si desfasurat actiunea, pe o canapea extensibila si in ritmul "captivant" al manelelor de pe Taraf. Tarifele sunt 50 lei finalizarea, fie ea doar orala sau orala & normala, respectiv 100 ora. Domisoara este mica de statura, slaba, cu tatuaje de prost gust. Este destul de proportionala, cu sani micuti si posterior la fel. Deoarece atat ea cat si garsoniera erau sub standarde am avut dificultati cu juniorul asa ca am rugat-o sa inceapa cu "bijuteriile", lucru care l-a si facut fara sa obiecteze, ba mai mult a coborat mult sub bijuterii reusind astfel sa-l anime pe "individ". Dupa ce si-a inceput prestatia nu a incetat insa sa raspunda la telefoane (pentru ca avea 2 sau 3) si sa faca programari, ba mai mult chiar a inceput sa spurce ca la usa cortului o persoana care o suna insistent, moment in care sangele a inceput sa coboare din "extremitate". A reusit totusi sa-si faca timp si pentru a continua prestatia pe care o platisem. La final am folosit servetelele din dotare pentru a evita sa merg la baie. Rezumatul:- numarul de contact este: 0755274493;- poze nu am si nici nu-mi doresc cu respectivele;- tariful 500 finalizarea, 100 ora (desi cred ca variaza in functie de dispozitia lor);- locatia este de nota 4;- presteaza oral, normal iar una dintre ele chiar si anal;- aspectul fizic este tot de 4 ca si atitudinea si executia oralului;- la implicare consider ca poate primi un 5 din moment ce n-a comentat la indicatii; Concluzia: Un experiment esuat, nu o recomand decat daca doriti sa va simtiti bijuteriile alintate pe bani putini.
×
×
  • Creează nouă...