Sari la conținut

mihaiftw

Serious Contributor
  • Număr conținut

    372
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaiftw

Vizitatori Recenți Profil

3.639 citiri profil

mihaiftw's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

141

Reputație

  1. La mulți ani pentru ieri, așa cu întârziere 😂😂❤️❤️
  2. Buna Cristina, când te intorci? Zi frumoasa sa ai😘❤️
  3. Frumoase poze, poate cândva te bagi și la concursul de poze. Te pup sa ai o zi frumoasa😘
  4. Nu bag mana in foc legat de ciungă, la ce replici de agățat haina in cuier ai.. sa nu zic altceva😂.. nu e vorba sa pui stop. Legat de balon am inteles, era culmea sa îți faci ✋✋ protejat sau greșesc? ii dai cu balon si acolo sa nu fii murdar.. doamne fereste sa prinzi ciuperca gymnopus cu mutație in clitocybe ca e jale, doar pamantul te mai scapă. Hai sa revenim la lucruri bune, bine sanatos sau pe tratament?
  5. Eu ma refeream stric la tine, bășicile din ✋✋✋ când trec? Nu am treaba cu Cristina am văzut doar remarcile tale.. vezi ca daca negi aluzia unde ți-o bat eu cu bășicile din ✋✋✋ sa sti ca nu e ca in povestea lu’ Pinochio. Stop și dai la buci. 🤬
  6. Nu am nimic cu tine jur, chiar ești amuzant dar bășicile bășicile când trec?
  7. Futacilor sa luați șervețele la voi. E oprita🚿🚰 la finalizare 🤷‍♂️🤦😖
  8. Salut colegii de breasla✋ Am revenit și eu la Cristina după o absenta de 2 săptămâni, in care am fost răpus de o raceala, in fine totul bun acum. Am vorbit prin wapp, am stabilit prealabil cu o zi înainte totul bun, comunicare și seriozitate foarte buna. Locatia este aceeasi de pe nerva Traian, in care vei găsi tot ce vrei, curățenie miros frumos de parfum, baia dotata cu tot ce ai nevoie, plus ca in ea găsești o femeie frumoasa după gustul meu, o femeie care ai ce discuta, o femeie glumeața zâmbitoare care te face sa uiți un pic de gânduri, sa te relaxezi. După dusul de rigoare, am mers in camera de acțiune, o canapea buna de bubuiala, un tv pornit pe muzica, o draperie trasa lăsată doar sa pătrundă putina lumina, exact cât este nevoie sa vezi totul. Oralul din punctul meu de vedere, este exact ce trebuie, băgat tot pupat lins, înecat cu el, exact ce trebuie ca sa fie beton băiețelul. Pus prezervativul si trecut la călărie, misionar doggy lot, tot ce vrei.. pentru mine doggy este ce trebuie sa vezi fundul ila in splendoarea lui, așa am și terminat in prezervativ. Cristina pentru mine rămâne o moldoveanca cu are îți poti petrece timp de calitate, de la vorbit anumite experiențe de viața pana la sex. Eu ii mulțumesc mereu pentu primirea care mi-o da și pentru relaxarea care o primesc. Notele nu o sa le pun, cum am văzut la alti un sistem de notare, pentru mine este o femeie care îți ofera niște servici de calitate, și o relaxare buna. Mai departe descoperiți o și voi.. eu zic ca merita din plin o intalnire si dupa sa decideți voi ce aveți de făcut mai departe. Încă odata, eu o sa revin la ea mereu când o sa am ocazia. Mulțumesc frumos cristina pentru întâlniri și ce sa zic, la cat mai multe sa avem🥰😘 te pup, va salut colegii și ce sa va zic spor la futut ori unde va aflați.
  9. Salutare, tocmai ce sunt pe strada la ea și îmi spune ca nu se mai poate anulez programarea asta fiind programat la ora 13 și i-am zis ca ajung mai devreme, frumos afara in bucuresti, colegi voi pe unde sunteți?
  10. Salut colegi, Cristina nu o tine in umbra deloc pe Mona, Mona va pleca câteva zile și când se va întoarce o sa puna exact toate detalii
×
×
  • Creează nouă...