Sari la conținut

mihaiz1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mihaiz1

  • Dată Naștere 09.05.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

mihaiz1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Huhhhh! Se pare ca am primit un mail 🤨
  2. Incerc sa ti ascult sfatul , ești vechi aici ... deci stii despre ce e vorba :p Oricum , eu voi fi activ pe aici :))
  3. Nu mi-a plăcut expresia ta “la cerșit “ . E problema mea unde postez și ce postez . Încercarea moarte n-are , așa ca ... te salut !:)
  4. Haha ! In primul rând , dragi prieteni frustrați , care comentați pe aici , futeti pe bani ? Din păcate , pentru mine nu exista termenul a fute pe bani , ești bărbat futi fără bani :) . Nu vreau sa va atacați și sa începeți cu postări pe aici . In al doilea rând , carisma , pula mare , exista ... mulți de pe acest forum , nu au făcut nici măcar 30% din ce am făcut eu până la aceasta varsta. Așa ca nu comentați atât timp cat nu Cunoaște-ți omul . In continuare aștept o doamna sa ma contacteze . P.s chiar m am distrat cu voi :)) .
  5. Salutare ! Sunt un tânăr de 24 de ani și sunt in căutarea unei doamne divorțată , căsătorita .. etc . Am o fantezie pe care vreau sa o îndeplinesc , sa cunosc o doamna matura . De profesie sunt manager de vânzări , înalt foarte chipeș. Nu sunt un frustrat dar chiar nu știu cum să agat o doamna 30+ ... Ce părere ai ? Aștept un semn pe email : [email protected]
  6. Numele meu este Mihai am 24 de ani si doresc o relatie de prietenie,discreta,de lunga durata cu o femeie matura, casatorita, divortata, singura, din zona constanta lasati-mi un mesaj pe e_mail [email protected] Despre mine : înalt 186/80 de kg . Dotare 18 cm .. Aștept o doamna serioasă ! Pupici
  7. Numele meu este Mihai am 24 de ani si doresc o relatie de prietenie,discreta,de lunga durata cu o femeie matura, casatorita, divortata, singura, din bucuresti lasati-mi un mesaj pe e_mail pentru detalii și poze . [email protected] . Despre mine : 186/80 de kg , arat foarte bine , corp Atletic , dotare 18 cm.
×
×
  • Creează nouă...