Sari la conținut

alfonso21

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alfonso21

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alfonso21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-38

Reputație

  1. Ce să mai specificam ora până la care să răspunzi la mesaje din moment ce tu nici nu le citești (probabil la cei pe care nu-i cunosti)! O fi bine, o fi rău....până la urmă e alegerea ta! Baftă!
  2. Scuze, disponibila pentru cine? Nu răspunzi de loc, nici la tel. nici la sms!
  3. I-a făcut peștele recenzie f. bună, de ce ar mai posta aici? Sa-i strice cineva recenzia pestelui?
  4. Hai să te întreb altfel decât data trecută:) In principiu răspunzi numai la cunoscuți ? Ca să nu mai pierdem timpul!
  5. Lucrezi numai in weekend? Intre ce ore se poate vorbi cu tine la tel. sau mesaj?
  6. Pana la urma cate blonde si cate brunete...si cate nr. de telefoane? Sau telefoanele sunt la gramada? Faceti o lista! Organizati vă, daca nu, să vă organizeze guvidu', sau e prost...luati altul!
  7. Am vizitat-o ieri pe Roxana. Fata arata ok. Nu e slim dar mie nu mi s-a parut nici asa grasa. E pentru cei ce vor mai rotunjoare. In decursul actiuni nu am avut nicio restricție din partea ei, dar n-am avut nici pretentii de cine stie ce fantezii! Mai contează si cum se 'prezintă' clintul... Are sani nr. 5 super, cur mare, buze carnoase, pizda stramta. E f. buna de pula. Locatie: 10; ON/OP- 8; NP- 9 (se mișcă f. bine, nu am avut restricții la pozitii); GFE - 9; Fk oferă (contra cost) dar eu n-am cerut; Cadou -100; după mine raport calitate/pret, ok, comparand cu ce e pe piața acum; Mie mi-a plăcut, o sa mai revin.
  8. Am vizitat-o ieri pe Roxana. Fata arata ok. Nu e slim dar mie nu mi s-a parut nici asa grasa. E pentru cei ce vor mai rotunjoare. In decursul actiuni nu am avut nicio restricție din partea ei, dar n-am avut nici pretentii de cine stie ce fantezii! Mai contează si cum se 'prezintă' clintul... Are sani nr. 5 super, cur mare, buze carnoase, pizda stramta. E f. buna de pula. Locatie: 10; ON/OP- 8; NP- 9 (se mișcă f. bine, nu am avut restricții la pozitii); GFE - 9; Fk oferă (contra cost) dar eu n-am cerut; Cadou -100; după mine raport calitate/pret, ok, comparand cu ce e pe piața acum; Mie mi-a plăcut, o sa mai revin.
  9. Cand crezi ca o mai prinzi? La anul? Stai cuminte ca lucreaza după cum bate vântul! Eu credeam ca e curvă pe bani, dar mai mult mimeaza... Cum o prinde cate unul din moroc, pac, o lauda aici! Ea nu stie mici cu o zi înainte dacă lucrează sau nu! Zice sa ii dai mesaj dar ea nici nu stie dacă lucreaza! E la nimereală, n-are nici o coerenta! Cam asta e madam...restul ce se scrie pe aici e brambureala, sa fim seriosi...Nu poți sa pui nici o baza pe vorba ei, cand nu ii iese pasenta cu altceva ce face ea, pac, deschide tel. sa vină fraierii sa faca ceva bani...si sunt destui fraieri care după ce ii plimba, se mai duc. Dacă tine, tine, dar nu e serioasa, eu unul nu recomand, nu merită! E pe apucate...
  10. Am vrut sa merg si eu la ea, dar după ce am vazut ce s a scris despre ea anul trecut, de mai multi useri, am renuntat.! Si mai ales ca a revenit cu anunt acum in pandemie....n as risca!
  11. Am fost și eu la Silvia. De acord cam cu tot ce a spus "papura voda". Despre catei, cam deranjanti, si asa lasati peste tot. Hai sa fim seriosi, dau o nota de mizerie, si nu numai!
  12. Alexandra arati bine, pe la București nicio vizită?
  13. Iar a-ți inceput cu ridicatul in slavi! Sa fim serioși, nici chiar așa....'bate' la ochi!
×
×
  • Creează nouă...