Sari la conținut

cry033

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cry033

  • Dată Naștere 12.03.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

cry033's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Confirm cele spuse de aronita.Doar ca eu nu am mai apucat sa facem sex m-am terminat la oral si la limbutele sub oua si "mai jos".Eram statut. Oral:9 ( pt.ca intotdeauna se va gasi una mai buna). Stie meserie. Locatie -Zona :In apropiere de Spitalul Marzescu.Este ok ca zona dar si ca interior. Eu am fost Sambata asa ca nu stiu cum este sa intri la ea intr-o zi obisnuita. Probabil vei gasi greu loc de parcare in zona. Caracterizare:Calda,comunicativa,plinuta nu grasa insa nu are corp de viespe deci nu te astepta sa gasesti un top model,fara graba,blonda, nu am remarcat ochii, face si masaj,nu te lasa sa-i termini oral,se poate face dus , la baie prosoape puse vreo 10 unu peste altul, eunu am facut dus dar m-am spalat un pic la plecare, singura in locatie. Note minus:Nu este cea din poze dar stiam lucrul acesta de la inceput. Recomand.
  2. Multe pun poze false.Am citi mai sus si inteleg ca pozele sunt false multumesc pentru atentionare. Intrebam daca a fost cineva la ea. Deci: A fost cineva? ( chiar daca pozele sunt false).
  3. Se aduna seara sunt vreo 20 in total rasfirate incepand de la intrarea in Bv inainte de Vodafone apoi la benzinaria Mol - treci pe sub podul de ocolitoare mai mergi inca vre-o 1 km si dai de altele la un sens giratoriu intri in oras pe B-dul Grivitei pana la pod pe partea stanga.Dupa pod gasesti cateva pe stanga chiar e una buna "creola" pana in 27 de ani care sta obicei dupa ce treci podul si trecerea de pietoni pe stanga inainte de statia rat la strada principala colt cu o strada secundara. Gasesti multe seara mai ales daca e vreme buna. Nu prea stau toate pe frig si ploaie depinde de foame. Avantaje:Futai ieftin-rapid daca esti in trecere si nu ai mai mult de 20 - 30 minute de pierdut.Daca nimeresti o zi "plina"ai de unde alege.Nu pierzi timp opresti vizionezi intrebi, negociezi iti convine o iei nu-ti convine pleci. Dezavantaje: igiena ( nu toate sunt nespalate dar trebuie sa te uiti atent);fetele te duc ele in locuri stiute insa se poate sa le cunoasca si politia te poti trezi cu surprize. Esti la o strada principala relativ in oras ( zona grivitei),trafic,lume tu te opresti la curve...daca vrei sa nu fi vazut oprindu-te nu prea ai sanse, Neaparat dar neaparat iti cumperi tu prezervativul.Fetele folosesc ieftinaturi.
×
×
  • Creează nouă...