Sari la conținut

billyft

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre billyft

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

billyft's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Ma referam la faptul ca am vrut sa la tips 100 lei pt ca ti-am consumat rachiul si 30 minute aiurea...iar tu nu ai vrut sa ii accepti.
  2. Am patit-o si eu dar tin sa mentionez ca m-a sunat inapoi si si-a cerut scuze. A insistat sa ma intorc si sa facem cumva sa isi respecte programarea. Am acceptat si am revenit undeva pe la 23:00, tinand cont ca programarea initiala a fost undeva in jurul orei 19 daca imi aduc bine aminte. In fine, una peste alta am revenit la adresa, m-a invitat in casa si am simtit-o ca nu e in apele ei si are ceva probleme. N-am insistat cu intrebarile dar din cate am inteles printre randuri, avea ceva probleme acasa, de sanatate, cu parintii sau poate am inteles eu gresit. Egal, nu conteaza. Chiar nu era aceeas Ella la care am fost in trecut si am zis ca decat sa fie ceva mecanic si lipsit de implicare, reprogramam. Am stat undeva la 30 min, habar n-am. Am baut un ștampăl de rachiu de casa (va recomand sa ii cereti, e genial) am fumat 2,3 tigari si la plecare, am lasat 100 lei pe masa, m-am ridicat si am vrut sa plec. A sarit imediat ca nu e nevoie, a urmat o dezbatere de cateva secunde gen "i-ai! Ba, nu ! I-ai, ba nu!" Mi-a bagat banii in buzunarul de la geaca, n-am mai insistat si dus am fost. Mna, acum ce sa zic ? Nu cred ca e caz de tras pe roata si denigrat. Dpmdv, chiar cred ca, chiar a avut probleme sau nu stiu. Acorda-i si tu inca o sansa si cred ca se va revansa Craciun fericit, tuturor ! Craciun fericit si tie, Ella
  3. Cred ca am inteles ce vrei sa spui. Ca am sters partea la care am dat reply, in fond ? Si care e problema? Fereasca sfantul.. :))
  4. Salut baietii ! A fost cineva la domnisoara ? Multumesc. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/adelyn-si-deplasare/eed6ddf9238h72792he8e577d58f8771.html
  5. billyft

    Footfetish

    Salut baietii ! Ma poate îndruma careva dintre voi înspre vreo tipa PASIONATA de footworsip ? Ma refer sa ii placa ! Multumesc.
  6. Apai dacă și slăbănoaga asta mai e femeie....înseamnă ca nu degeaba futeti toate înjositele de pe publi.
  7. Pai Răspunde măcar la telefon sau da un sms ca nu se mai poate ! Suntem oameni Civilizați și înțelegem multe
  8. Sunat aseară la domnișoara, stabilit o întâlnire, detalii și discuții despre pret și servicii oferite! Pana aici toate bune! Întâlnirea urma sa fie asta seara la ora 19:50 ! Spre dezamăgirea mea, începând cu ora 19:00 am încercat sa iau legătura cu domnișoara prin sms,apel și nimic ! Deci, ori îți respect programările, ori te rugam frumos sa ne lași și sa îți vezi de Craiova ta! In Ardeal lumea este parolista ! Pentru admini : dacă e nevoie, revin cu screenshot de la mesaje ANd bla bla ! Urat, foarte urat ! O seara frumoasa și succes !
  9. Am încercat sa te contactez aseară in jurul orei 22 dar nicio șansa ! Azi ești disponibilă sau ? 😊
  10. Un nr de tel? Elena? Mersi -)
×
×
  • Creează nouă...