Sari la conținut

bigteddy

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bigteddy

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bigteddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Astazi, intr-un moment de 'sete', scotocind pe anuntul, am dat peste aceasta doamna. Descriere anunt: Doamna stilata, blonda matura, te astept sa te relaxez cu un masaj cervical, masaj de relaxare. Garantez revenirea. Locatie centrala, singura, igiena; Telefon: 0701503057 Am sunat la numarul afisat, unde mi-a raspuns o voce placuta si amabila. Serviciile prezentate al telefon sunt: Masaj de relaxare, oral (ne)protejat - in functie de igiena, si normal doar protejat. 100 RON finalizarea, 150 RON ora. Am facut o programare telefonica si am fost indrumat catre Piata Romana, intre coloane si Pizza Hut. Ajuns la Pizza Hut, am fost indrumat sa intru prin gang-ul de langa patiseria Georgi pana la blocul cu pricina. Am fost primit de dupa usa de o doamna blonda / carunta intr-un mod placut, la 40 de ani afirmati, pielea alba, 170cm inaltime, aproximativ 55kg. Frumusica la fata, corp atractiv, placuta, zambareata si foarte amabila. Fund placut, nu foarte mare, sani maricei si 'cazuti'. Am decis sa raman. Locatia este o garsoniera aflata la etajele superioare, curata, dotata cu un pat matrimonial generos si o baie fara cada, doar dus cu perdea. Curat, decent. Singura in locatie. Doamna mi-a prestat un masaj de relaxare ce a durat aproximativ 30 de minute din gat pana in calcaie, in care s-a implicat si a chiar transpirat. Am continuat cu un oral neprotejat facut cu destul interes, dar ajutat cu mana. Nu accepta sa fie pasiva, nu accepta deep throat, nu variaza miscarile, nu accepta CIM. Am finalizat pe sanii doamnei. Voi reveni pentru normal cu alta ocazie , cred ca trebuie incercata doamna. Halat: 100 RON, 45 de minute. Puncte negative: - nu accepta FK, CIM - aerul conditionat lipseste din locatie - prosoape suspecte, nu mi-am dat seama daca prosopul primit era curat. riscant... - varsta isi arata semnele pe doamna Simona. Puncte positive: - foarte amabila, placuta, fara graba, etc. Jos palaria. - in timpul actiunii telefonul doamnei a sunat, insa nu a raspuns. De apreciat. De revenit...
  2. Da, pozele sunt reale. Atat doamna cat si locatia sunt cele din imaginile anuntului. Totusi imaginile o avantajeaza, realitatea fiind un pic mai dura Si da, te lasa sa o atingi PESTE TOT, degete in pasa' si FK.
  3. Buna seara stimati domni. In aceasta seara am vizitat-o pe doamna Ana, dupa cum se recomanda. Am sunat si am facut programare cu 30 de minute inainte de a ajunge in locatie, doamna fiind foarte amabila si placuta la telefon. Tariful cerut la telefon este de 150 RON si cuprinde masaj corporal erotic cu finalizare, fara contact sexual. Locatia este in zona de nord a orasului, pe soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti 225C, pe partea stanga dinspre oras. Este vorba de un apartament cu doua camere situat la etajul 3... jos se afla o agentie imobiliara. Apartamentul este nou, curat si aerisit. Nota 10. In apartament dau peste o doamna undeva la 45-50 de ani, bruneta cu ten deschis, nici prea slaba, nici prea grasa, nici inalta, nici pitica, nici urata nici frumoasa, nici urata. Foarte amabila, imi ofera un pahar cu apa, imi cere sa achit pretul sedintei si ma invita la dus, apoi in dormitor. Complet dezbracata, doamna scoate din dotare o sticla de ulei de bebelusi Johnson's Baby, ma pofteste in pat pe burta si incepe sa maseze spatele, intreband la fiecare minut: Este bine? De vreo 20 de ori. Stand pe burta, imi cere sa cracanez picioarele pentru a-i permite sa ajunga ca 'oua', masandu-le incet. Ma intoarce pe spate si incearca un handjob lejer, placut, cu atentie in zonele adiacente. Dupa care ma incaleca si incepe sa se frece de sus pana jos cu tot corpul lipit de mine. Placut. Vazand ca nu 'cedez' asa usor, doamna imi propteste organul pe buzele pasaricii si incepe sa se frece de el, incercand sa termine programul inainte sa treaca ora. Fara succes. Apoi imi face o oferta de 'nerefuzat', sa continuam cu sex oral + normal protejat in schimbul altor 150 RON, insa am refuzat-o, fortand-o sa continue masajul erotic. Intr-un final termin in sanii ei, fac un dus rapid si noapte buna. Pro: - Atitudine ok, placuta, amabila. - Igiena ok. Epilata pe picioare, rasa la pasarica si curata. - Locatie buna. Contra: - Ulei de bebelusi Johnson's Baby? WTF??? (bine ca nu era Floriol de gatit). - Prosopul oferit mirosea si cadea par de barbat din el - clar fusese folosit inainte. Scarbos si pericolus (vezi BTS)! Wheak! - Lipsa clara de experienta in ale masajului. - Ce tupeu, sa ceara inca 150 RON pentru oral + normal. Marsh! Concluzia: Nu voi reveni, nu merita. Am primit servicii aceleasi servicii pentru 50 RON, nu 150.
×
×
  • Creează nouă...