Sari la conținut

jubilee

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jubilee

jubilee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/NOUA-VENITA-IASMINA-REALA/7b016c727e6c6251.html. Am fost la aceasta "domnișoară" (între ghilimele domnișoară ca are o cezariana) săptămâna trecută, doar ca pe atunci o chema Denisa și se prezenta ca o unguroaica noua la tine(noi) în oraș și răspundea la acest număr de telefon 0040799061132. Locația Nufărul, cartierul Prima,personajul din anunț a tăiat din valoarea anilor și i-a adăugat la cm(e mai scunda și mai învarsta decât se prezintă, în primul anunț se prezenta cu 23 de ani), skinny, tate mici, posterior ca și inexistent. Întrat la dânsa în ap, cerut la duș i-am propus și ei sa facem duș împreună (ca să fiu sigur ca se împrospătează) cerut 50 lei în plus, singura a refuzat sa facă dușul. Încă de când eram la dus striga după mine sa ma grăbesc ca trece timpul sau sa iau o ora (lucru pe care l-am refuzat pt ca am considerat ca nu merita, dar nici nu am plecat din locație pt ca riscam sa nu mai dau de nici o fatuca la acea ora târzie, și asa am încercat în 4 locuri pana am dat de ea), ajuns în camera am primit un On slab și foarte scurt, rapid m-am trezit cu caciulita pusa, poziții acceptate doar capra și misionar, finalizat în balon, la final simțit un miros neplăcut di interiorul caracterului . M-am cerut la dus, ea între timp s-a și îmbrăcat ca să meargă la locația unui client (pe care l-a acceptat în timp ce eu ma făceam comod pe canapeaua din camera de lucru). Tarif 100 lei. De revenit:niciodată, chiar de evitat. Scuze de întârzierea recenziei. Sănătate și spor la futut va doresc.
  2. jubilee

    Mia 0747858027

    Nr de telefon mai este valabil? încercat in zile diferite dar îmi întra robotul
  3. Gfe nu am simțit nici eu, fata activează în acesta meserie doar de săptămâna asta.În timp ce va prinde experienta își va da seama ca contează sa fie și senzuala, interesul și-l da,vrea sa para pro dar mai are multe de învățat. Pe mine m-a atras sânii și cele 2 recenzii extrem de pozitive. Este tânără, cruduta, nevinovata, nu îmi pare rău că am fost, dar pana mai prinde experienta le prefer și eu pe cele mai cizelate în aceasta meserie.
  4. Salut bine v-am găsit, este prima mea recenzie deși profit de ale voastre de mult timp(nu sunt un bun narator) Nr e valabil, am sunat ieri pt o programare pe ieri seara ora 21, întrat mai repede pt ca era disponibila. Locația Nufaru Plaza, curata, dar fără apa calda, (nu exista în tot orașul)eu împrospătat cu apa rece.Tinerica,19 ani,din Arad dar cu accent de Sălaj (pt cei curioși)sâni de nota 10,putin slabuta,nu a mai trecut pe la dus, era data cu ulei. Trecut la acțiune, accepta ce ii ceri, ON, NP 150 lei.
×
×
  • Creează nouă...