Sari la conținut

dosermark

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dosermark

  • Dată Naștere 03.01.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania
  • Interese
    Imi caut rădăcinile românești în compania fetelor de pe acest forum.

dosermark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Reputație

  1. Bună, ești cu mai multe fete in aceeași locație? In poze par a fi doua fete diferite. Merci mult
  2. Alexia e foarte mișto. Tot timpul m-am intrebat de ce nu e mai populara pe aici. Stie careva? E frumoasa la fata, inalta cu sanii mari si bine proportionata. In plus e super prietenoasa.
  3. e buna asa la corp si fata. dar confirm ca se comporta de parca iti face o favoare
  4. da, nush... nu am zis ca e o zana, doar ca imi place cum arata, relativ.
  5. caut mereu sa fie frumoase la chip, dar de fiecare data este o problema: gfe mic+pret absurd e cel mai frecvent caz. acum pare sa fie igiena problema.
  6. Salut. Am fost si eu la domnisoara. confirm impresia generala de aici: este tanara, slabuta, si frumusica foc la chip. Dar nu se implica si nu i-ar strica un dus din cand in cand. Depinde si de ce fantezii ai. note: fata 9.5 corp 8.5 (ok dar nu wow) gfe: 7 (am vazut si mai rau) igiena: 4
  7. am uitat sa mentionez... comunicatia prin telefon e un pic mai dificila (si nu ma refer la delay-uri care sunt normale) insa cred ca se poate imbunatati usor. pana atunci, sfatul pentru colegi este sa fie foarte exacti si sa insiste sa confirme programarile, altfel se pot frige (cum am mai citit prin review-uri)
  8. Am vizitat-o si eu zilele trecute pe domnisoara. Mi s-a parut fageda, foarte frumoasa atat la fata cat si la corp si destul de prietenoasa. Ca minusuri, nu se implica atat de mult pe cati mi-as dori, dar se compenseaza (gfe-ul nu e atat de important pentru mine) Fata: 9.5 (pentru mine... nu am de ce sa ma plang ;-) ) Corp: 8.5-9.0? (sanii sunt misto dar nu sunt pe gustul meu, dar are un fund si niste picioare superbe) GFE: 7 OP: 6 (nu-mi place mie prea mult) NP: 7 Restul nu stiu. De revenit ? Pentru mine da.
  9. ahh, da... am dat numele strazii gresit. Las asa atunci, ca sa nu a8 probleme. dar ce paznic?
  10. Buna, Sunt destul de surprins ca te-ai suparat, pareai destul de relaxata pe forum. Legat de locatie, nu mi-am dat seama ca sunt prea explicit. In trecut am fost foarte recunoscator celor care au dat indicatii mai precise. Am crezut ca este o idee buna. Sper sa nu iti cauzeze probleme. Legat de faptul ca am zis de mai multe fete ca ar fi tiganci, nu am vrut sa insult pe nimeni. De ce ar fi o insulta ? incercam sa descriu cat de cat cum am perceput. Fiecare client de-ai tai se va convinge singur daca ii place sau nu de tine. Din cate imi dau seama din review-uri, se pare ca ai foarte multi fani, dexi cred ca e ok. Experimental, pur si simplu nu e tipul de fata care ma excita. Legat de programare, nu am vrut sa zic ca a fost o problemă. Mi se pare ca pretul este prea mare pentru mine personal relativ la piață, atat. Legat de buba, nu stiu ce crezi ca am vrut sa zic. Era o descriere. Legat de note... incerc sa nu dau 10 la toate escortele, altfel o sa-mi fie greu sa le compar. Inca nu imi dau seama daca e mai bine sa-mi aliniez notele cu notele celorlalti. Recunosc ca e destul de frustrant si pentru mine cand vad doua review-uri cu note foarte diferite.
  11. Salut! Am fost si eu zilele trecute. A doua teapa la rand. Aproape cred ca am gresit fetele. Tasha draga nu te supăra. Colegii de pe forum care se pricep par sa te aprecieze. Sunt eu mofturos. Pretul ridicat si lauda de pe forum m-au convins ca trebuie sa fie cea mai frumoasa fata (mai e si moldoveanca), si pentru mine ar fi un mare plus. Concluzia: asteptari prea mari, investitie prea mare pentru recompensa. Fatza: 7, in semi intuneric, foarte alba ce-i drept, dar totusi nu ma simt impacat daca nu mentionez o oarecare nota de tigan la trasaturile fetei. Poate sunt eu prea suparat. Aspect corp: ~9, arata bine, tight, colegii si pozele sunt corecte. o oarecate buba sus pe buca dreapta. Locatie: 8.5 - Bd Basarabiei nr 3, scara 3. Destul de ok asa. GFE: 8, ok. nu sunt eu cel mai pasional ca sa imi pot da seama, asa ca poate asta era selling pointul fetei, dar eu nu cred. OP:not tried NP: ok Nu revin... si cand ma gandeam ca pleaca in tari straine si nu o mai apuc.
  12. super hot fata: slim si relativ tanara. sanii un pic cam mici in schimb, dar fundul bestial. de revenit. are un mini catzel un pic cam gelos care iti sta un pic in drum, dar na... inteleg de ce. aspect corp: 9 aspect fata: 8 (destul de ok, dar nu e tipul meu) Oral: nu am incercat NP: nu prea am avut timp sa-mi dau seama, privelistea si stramtoarea m-au dat gata GFE: 8 (friendly, dar prea putin timp sa-mi dau seama). locatia: 8 (bloc diagonal opus de zepter bd unirii, apartament mare, relativ curat, nu's prea multe de spus)
×
×
  • Creează nouă...