Sari la conținut

sayandrey01

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sayandrey01

Vizitatori Recenți Profil

629 citiri profil

sayandrey01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Mie mi-a plăcut că e foarte dezinvolta , da replica rapid și că o suge foarte bine. M-a amenințat cu lovituri de taekwondo, m-a mușcat de câteva ori și de câteva ori a ratat.....dar și eu am muscat-o de fund și de sfârcuri și ce naiba am mai făcut pe acolo.😁 A fost distractiv , a fost diferit și mi-a plăcut joaca asta ,du-te vino-ul asta relaxant. Sexul a fost bun și nu o să dau note la nimic. Totul legat de ea ,corp, comportament , etc este pe pozitiv+.
  2. Pe mine m-a muscat și nu am turbat.😁
  3. Salut...îmi poți spune care este Nr. ei de telefon? Cel din titlul nu este valabil și nu știu care e Nr. ei.
  4. Salut. Încerc să o sun pe Nr din topic și este închis, de ceva vreme. Aveți idee daca are alt număr? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/noua-in-orasul-tau/804i9f88ghd1725he986640fged789h8.html. In linkul asta este ea sau cineva care îi folosește pozele? Macar sa nu mă incurc cu toate gloabele. Mulțumesc anticipat.
  5. Am fost săptămâna asta, cred că marți. Foarte ușor de comunicat cu ea și totul a mers natural. Am inceput cu fk , fk adânc și atingeri mângâieri...într-un cuvânt preludiu. Nu m-am abținut și am lins păsărică ei , care era deja umeda, după care a urmat un oral foarte plăcut și cu deepthroat cat cuprinde. Am vrut să facem și normal și a fost iar plăcut pentru că era acolo cu mine și o simțeam că și ea vrea, fara gemete false și exagerate. Am făcut sex doar in misionar, mai mult pt că o putea sărută incontinuu și pt a ii linge sânii în timpul penetrării. Îmbrățișat după ce am terminat, dus la dus , stat câteva minute de vorbă și dus am fost, dar cu gândul de mai multe vizite pe viitor. Gfe,,,10 Aspect...tine de fiecare dar mie mi-a plăcut mult de ea și nu o să dau o nota. Normal...10 pentru implicare și senzația plăcută că și ea se bucura de ce facem Oral....10 100/200 Relaxant , plăcut, natural și de revenit 100% pt mine.
  6. Am fost ieri și am intrebat-o daca este ultima zi....a spus că nu. Fata este înăltuță, dar purta și tocuri și nu pot sa aproximez. Blonda, skinny și puțin pe fuga. M-am descărcat și cam atât, fara gfe și orice altă interacțiune suplimentara. Oralul este bun , dar puțin pe repede înainte și normalul este cum vrei tu, fara prea mare implicare , cu niste gemete cam exagerate. Aspect...7 Oral...7 Normal...7 Deci cam de 7 pentru mine.... doar de dus, pompat, descărcat și next. 100/200 tariful
  7. Te-am sunat si ti-am scris si pe whatsapp...astept sa primesc un semnal de la tine si sa ne intalnim. :D
  8. Buna Deea. Incerc de ceva timp sa ma intalnesc cu tine. Azi dupa 1 as putea sa vin la tine o ora si daca ai timp vb nai mult pe watsapp sau la tel. Ru nu vreau sex rapid si acum nici oral sau normal...vreau sa te sarut si sa te ling peste tot.
  9. O doamne, funduletul tau obraznic ma excita rau. Cand o sa ajung la tine o sa ma joc cu el in toate felurile.
  10. O doamne, cat de mult m-ai inflacarat cu replica asta. De obicei nu fac ptomisiuni, dar jur ca te fac sa tremuri de placere , dupa ce o sa ma joc cu piersicuta ta. Game on, deea....o iau ca pe o provocare.
  11. Mie imi place sa fac ce pe tine te face sa fii wow.O sa ne intelegem de minune si abia astept sa ajung la tine, cand am stabilit.
  12. Am vorbit si a ramas sa ne intalnim maine. Nu ma atrage parte cu sclav etc, dar limbutele imi place sa le dau ....pe cat de mult imi place sa si primesc un oral bun. ðŸ˜
  13. Am vorbit si a ramas sa ne intalnim maine. Nu ma atrage parte cu sclav etc, dar limbutele imi place sa le dau ....pe cat de mult imi place sa si primesc un oral bun. ðŸ˜
  14. In general trebuie sa stii cum sa te porti cu o femeie si nu conteaza ca platesti pt serviciile ei. O sa merg si eu la Daria si o sa imi formez singur parerea, nu imi pasa ca sunt unii care cauta doar scandal.
×
×
  • Creează nouă...