Sari la conținut

sonia20

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sonia20

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    ..

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

sonia20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputație

  1. @Brett : Nu imi pregatesc nici o strategie. Ti-am spus ca esti un subiect inchis. Multumesc pentru ca imi toti urci topicul in primul rand . Nu prea am ce discuta cu o persoana cate doar comenteaza niste preturi si servicii care nu le-a testat! Iti urez o laba placuta la o revenzie de pe forum )
  2. Multi carcotasi pe aici 😂. @Brett - am avut cumva o intalnire si nu stiu eu? Iti dai cu parerea de cand am deschis topicul aici. Ba ca fac protejat, ba ca e prea scump etc. Nu faci nimic altceva decat sa pari penibil . Acestea sunt serviciile si pretul meu! Asta ofer! Nu cred ca te duci intr-un magazin si incepi sa comentezi ca un produs e prea scump si ca in alta parte e mai ieftin. Doar inghiti in sec si pleci! Dar na, pe un forum din spatele unei tastaturi toti suntem comentatori. Subiect inschis! In primul rand pretul meu este pe outcall. Pentru un singur client am nevoie de cel putin 3 ore ( pregatire, drum si servicii). Nu alerg din apartament in apartament prin Bucuresti. Nu neaparat pretul imi selecteaza clientii, ci mai mult zonele pentru ca stiu direct unde duc si nu vine oricine la mine la usa .
  3. Daca citesti pastarile de mai sus ai sa observi ca serviciile mele sunt doar protejate . Exact genul acesta de clienti incerc sa evit. Care nu au nici o scrupula in privinta BTS
  4. Nu am zis nimic de fetele cu 200/300 lei ora. Doar de cele cu 50 lei de pe strazile din Bucuresti! Acum fiecare se duce unde vrea si cu cine vrea. Nu va obliga nimeni sa veniti la mine. Acestea sunt tarifele mele, mai jos nu am cum sa le las deoarece nu ma aleg cu nimic. N-am cum sa raman cu 100 lei pentru un singur client. Mai ales ca pe outcall nu e ca pe locatie sa vina unul dupa altul. Acest "job" pentru mine e "part time", iar programul meu nu imi permite sa lucrez in fiecare zi . In fine nu am de ce sa va dau atatea explicatii. Acestea sunt preturile mele si punct. Pe facebook toti comentati, dar n-am vazut pe nimeni sa mearga intr-o benziarie sa faca scanadal ca acolo e o cola 5 lei si in carrefour e 2.5. E o piata cu multe oferte si tarife .
  5. Zici tu? 😂 Eu zic sa va abtineti si daca vreti o intalnire ma contactati, iar daca preturile vi se par exagerate cautati in alta parte . Daca stai sa te gandesti chiar nu e mult 300 fin si 500 ora punad timpul meu in balanta dureaza cel putin o ora sa ma aranjez + drumul + 30 min sau 60 min la client(in functie de preferinta). Eu stau in afara Bucurestiului deci drumul ma costa aproximativ 100 lei.
  6. 1. E corpul meu si lucrez pe ce pret vreau eu! 2. Nu pot avea un program stabil si Plus de asta la 100 de lei finalizarea m-am saturat sa imi vina jegosi si betivi sa ma cert cu ei ca nu ii primesc. Pretul meu imi selecteaza si clientii, iar "rulajul" mai putin. Vrei ieftin? Pe mihai bravu sunt la 50 lei numai tiganci cu 60/70 clienti pe zi! Spor! V-am mai spus! Nu va oblig sa veniti! Vreti la mine, veniti! Nu vreti, e destul de mare aceasta piata!
  7. Buna baieti, am avut o perioada de inactivitate din cauza unor probleme de familie. Sunt disponibila doar outcall pentru cateva zile. Noul meu numar de telefon: 0751691740 Anuntul este acelasi iar preturile sun: 500 lei / ora outcall cu maxim 2 finalizari 300 lei/ fin maxim 30 min buna, ma numesc sonia, am 20 de ani si 1.70 m inaltime. alege sa petreci cateva clipe in compania mea si nu vei regreta. igiena, discretia si bunul simt sunt pe primul loc. astept telefonul tau pentru a programa o intalnire. ( daca nu ma poti gasi la telefon, lasa-mi un mesaj pe whatsapp). disponibila doar outcall. poze 100% reale. hellor, my name is sonia, i have 20 years old and 1.70 m height. choose to spend some moments in my company and you will not regret it. hygiene, discretion and common sense are the first. i'm waiting for your phone to schedule a date (if you can not ***d me on the phone, leave me a message on whatsapp). only available outcall. pictures are 100% real.
  8. @bogdy - Da, oralul este protejat. @evantai - Imposibil. Nu plec in vacante cu clientii si nu fac nimic in masina.
  9. @justitiaru Nu fac nimic in masina )
  10. Imi poti da un mesaj pe whatsapp sa discutam sau suna-ma. Pup
  11. Nu prea am cu ce sa ajung la Belciugatele, iar taxiul ma costa prea mult venind din cealalta parte a Bucurestiului.
  12. Acum am vazut, mersi de raspuns. Am crezut ca ai ajuns la alta colega din cauza recenziei tarzii
  13. Imi poti spune te rog cand ai fost la mine? Eu nu mai lucrez in acea locatie de mai bine de o luna. Chit ca e o recenzie buna, nu vreau ma incurci cu altcineva.
×
×
  • Creează nouă...