Sari la conținut

singlespot

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre singlespot

Informatii Personale

  • Oras:
    Cluj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

singlespot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Reputație

  1. Salut, In judetul hunedoara, stiti vreo fata pentru uro activ/pasiv si dominare? Thx!
  2. Salutare, Stiti cumva un site (inafara de fetlife - e totul mort acolo) sau cum pot gasi party`uri private gen dominare, uro, swingers ? Cat am stat in cluj stiu ca era o vila prin Buna Ziua, unde se organizau astfel de party-uri , doar ca am aflat de ea dupa ce am plecat din Cluj . Multumesc !
  3. Hello, Ceva indicatii pentru a gasi persoane cu aceleasi placeri ? Tot caut de ceva vreme sa intru in grupuri de pissing, dar sincer habar nu am incotro sa o iau. Google-ul nu recomanda nimic pentru tarisoara noastra.... fetlife nu-mi trimite codul pentru activarea contului..... Multumesc!
  4. Nu pentru ca nu este nevoie, dar am facut Scoala generala si de acolo stiu ca se scrie "vreo" nicidecum "vre-o". Have Fun!
  5. Salutare, Caut o fata cu o igiena de nota 10+ , forme ok, majora , si cu mult timp liber la dispozitie pentru a face ceva banuti frumosi impreuna cateva ore pe zi (3-5) Eu, baiat 26 de ani, locuiesc singur, detin garsoniera in zona centrala (Cluj Napoca). Contacteaza-ma cu reply aici sau e-mail la adresa : [email protected] Deocamdata nu ofer alte informatii personale .
  6. Salut Maria, Daca vrei info , lasa un nr de tel , iti ofer cadou o sedinta foto profi.
  7. nu merge prietene, am incercat si eu asta :-))
  8. Salutare, Caut o fata cu o igiena de nota 10+ , forme ok, majora , si cu mult timp liber la dispozitie pentru a face ceva banuti frumosi impreuna cateva ore pe zi (3-5) Eu, baiat 26 de ani, locuiesc singur, detin garsoniera in zona centrala (Cluj Napoca). Contacteaza-ma cu reply aici sau e-mail la adresa : [email protected] Deocamdata nu ofer alte informatii personale .
  9. Salutare, Caut o fata cu o igiena de nota 10+ , forme ok, majora , si cu mult timp liber la dispozitie pentru a face ceva banuti frumosi impreuna cateva ore pe zi (3-5) Eu, baiat 26 de ani, locuiesc singur, detin garsoniera in zona centrala (Cluj Napoca). Contacteaza-ma cu reply aici sau e-mail la adresa : [email protected] Deocamdata nu ofer alte informatii personale .
  10. Hmm, de la un iphone 7 pana la un DSLR profi + o droaie de obiective ,blitz,etc....este cale lunga ;-). Pentru "catalog" va rog sa faceti un E-mail catre adresa mai sus mentionata. ;-)
×
×
  • Creează nouă...