Sari la conținut

mai2017ph

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mai2017ph

mai2017ph's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Te contactez cu siguranta !!Pupici cu sclipici scumpo.
  2. ANDA MAI PRESTEZI?Am coitele umflate de o saptamana de cand suspin dupa tine..!LASA UN MESAJ TE ROG ! PUPICI
  3. Anda nu dau deloc de tine!De cateva zile ai telefonul inchis!! Am fost acum doua saptamani la tine,ne cunoastem.!! Lasa-mi te rog un numar de contact!te pupic!
  4. important este faptul ca se stie ..in rest totul este can-can
  5. confidentialitatea tuturor acestor actiunii se desfasoara cu usile inchise..doresti mai multe detalii unde vor mai fi ?Cam curios ...!!!!
  6. Poliţiştii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 18 percheziţii la membrii unei grupări infracţionale organizate, specializată în proxenetism./ 60 de persoane au fost conduse la audieri, față de 15 fiind dispuse măsuri restrictive de libertate. La data de 21 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploiești și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, au efectuat 18 percheziții domiciliare, în județele Prahova și Argeș, la persoane bănuite de constituire a unui grup infracţional organizat și proxenetism. Din cercetări a rezultat că, în perioada 2016 – 2017, membrii grupării ar fi racolat mai multe tinere din județul Prahova, pe care le-ar fi transportat în Marea Britanie, în vederea exploatării sexuale. În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate 5 autoturisme, 9.300 de lire sterline, 5.700 de euro, 52 de kilograme de materie vegetală ce pare a fi tutun, 200 de pachete de ţigarete netimbrate, telefoane mobile, sisteme informatice, precum și documente de identitate false și acte financiar - bancare. Polițiștii au pus în aplicare 20 de mandate de aducere, iar alte 40 de persoane au fost conduse la audieri. 8 persoane au fost reținute, urmând ca, astăzi, să fie prezentate instanței, cu propunerea de arestare preventivă, iar față de 7 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar. În cauză au fost desfăşurate activităţi de cooperare judiciară internaţională, fiind încheiat un acord între autorităţile judiciare din România şi omologii din Marea Britanie, în vederea formării unei echipe comune de anchetă (Joint Investigation Team), în scopul destructurării acestui grup infracţional organizat transfrontalier. La acțiune au participat și poliţişti englezi din cadrul Unităţii de Combatere a Crimei Organizate ”ZEPHYR”. Activitatea de cooperare internaţională a fost realizată prin intermediul EUROJUST şi EUROPOL. La operațiune au participat și polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, precum și jandarmi.
  7. La data de 21 martie, polițiștii din Ploiești, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au efectuat 6 percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni prin metoda „accidentul”. Șapte mandate de aducere au fost puse în executare. La data de 21 martie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. au efectuat 6 percheziții în județul Prahova, la persoane bănuite de săvârșirea de înșelăciuni. 3 descinderi au avut loc în comuna Podenii Noi, două în Bărcănești și una în Tomșani. Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie a anului trecut, persoanele bănuite ar fi săvârșit 14 infracțiuni de înșelăciune în municipiul Ploiești. Bănuiții ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le pe numere de telefonie fixă și spunându-le că o persoană apropiată se face vinovată de producerea unui accident rutier grav. Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate sume cuprinse între 2.000 de lei și 7.000 de euro, banii fiind ridicați de complici. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproape 67.000 de lei. De la locațiile unde au fost efectuate percheziții, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile și cartele SIM. 7 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la audieri. La activități au participat și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, precum și jandarmi. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Iată imagini mai jos:
  8. https://www.ziarulincomod.ro/imagini-de-la-perchezitiile-la-persoanele-banuite-de-inselaciuni-prin-metoda-accidentul-video/
  9. http://www.observatorulph.ro/eveniment/77268-25-de-persoane-din-12-judete-aduse-la-audieri-la-ijp-prahova-evaziune-fiscala-de-peste-2-000-000-de-euro
  10. Da forta.Bravo.!!! Urmeaza si alte intalniri ,azi au fost altele deja
  11. Percheziții în Ploiești și în Prahova, la persoane bănuite de prostituție și proxenetism La această oră, polițiștii de investigații criminale din Ploiești efectuează două percheziții la persoane bănuite de prostituție și proxenetism. / 4 mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare. La data de 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează două percheziții domiciliare, la persoane bănuite de prostituție și proxenetism. Perchezițiile se desfășoară în municipiul Ploiești și în comuna Bălțești. Patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei, vor fi aduse la audieri cu mandat. Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului până în prezent, cele două femei ar fi oferit servicii sexuale contra cost. Clienții acestora ar fi fost racolați de către cei doi bărbați bănuiți de proxenetism. Perchezițiile sunt efectuate cu spijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de suportul informativ al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.
×
×
  • Creează nouă...