Sari la conținut

toiletslave2017

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre toiletslave2017

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

toiletslave2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. am fost la stapana Diana, m-a umilit destul de rau E foarte perversa
  2. sarut mana stapana Diana sunt Catalin
  3. Alina este o femeie frumoasa, este inalta, picioare lungi si un fundulet apetisant. Am fost primul ei sclav, asta pe cand era in Ploiesti. M-a ingenunchiat, mi-a facut uro, dupa care mi-a folosit limba ca toilet-paper. Atunci am fost de acord sa-mi faca niste poze, nu stiu daca le mai are.
  4. Multumesc, asa voi face. Sa vad cand ajung in Bucuresti si vorbim. Oricum fantezia voastra este foarte umilitoare. O singura data am mai facut asa ceva. Pentru mine este cu atat mai umilitor, pentru ca sunt feminizat si port permanent centura de castitate.
  5. Nu am wapp. Daca vrei te sun si vb. Sunt sigur ca iti v-a placea de mine, amanuntele nu ti le spun aici, ci in privat
  6. Buna, doresc sa ajung la voi. Ne-am putea intalni in prima parte a zilei? 10-11 dimineata? Pe langa curatarea pasaricii, imi poti face si uro?
  7. Da, in ceea ce ma priveste, este o stapana buna. Ultima data am fost la ea la inceputul acestui an, de atunci nemaireusind sa iau legatura telefonic cu ea. Multumesc colegului Lott, insa eu nefiind din Bucuresti mi-e practic imposibil sa ajung seara la ea. La un moment dat, vazusem un anunt ca isi cauta sclava personala. Daca cineva a ajuns de curand la ea, ar fi interesant sa ne dezvolte acest amanunt. Recomand aceasta stapana, pentru atitudine, ii place ceea ce face, ii place sa fie stapana, tine cont de ceea ce a-i dori sa se intample in sedinta si mai ales acorda mare atentie / stie cum sa puna in practica, aspecte pe care doresti sa le incerci dar care nu le-ai experimentat pana atunci. Pacat ca nu se muta in Ploiesti.
  8. Buna tuturor, Mai stie cineva, ce se intampla cu Hara? Incerc sa o contactez telefonic, insa nu raspunde. Multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...