Sari la conținut

cur1osul

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cur1osul

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Focșani

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cur1osul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. E reala 100%. Eu am fost la ea în 2019, avea locația în vila vis a vis de finanțe în Focșani. La vremea respectiva era destul de masculina dar a compensat mult cu comportamentul pro client și igiena. Sâni nu prea avea, nu știu în prezent cum sta la capitolul asta, în schimb dotarea e XL și fără probleme de erectie. Pentru cine e fan lăptic, a ejaculat fără probleme. Cadoul nu mai țin minte cât a fost. Eu sincer i-aș mai face o vizita mai ales ca din foto pare schimbata în bine și as vrea sa mai încerc niște fantezii cu puloiul ala.
  2. Salutare, am fost astazi la Tanja si pot sa spun ca a fost o experienta f.placuta. Este in Galati locatie super ok usor de gasit, gps-ul te duce fix in fata blocului, baia dotata cu tot ce trebuie si f curata. Acum sa vb despre Tanja, este frumoasa si sexy cum multe femei doar viseaza sa fie, stie sa te faca sa te simti in largul tau. Primirea a fost inedita, practic cand am ajuns abia se trezise, a iesit la un soi de balconas nuda si mi.a indicat intrarea in bloc. Sus bineinteles ca ma primit tot goala si am ramas fara cuvinte pret de cateva clipe uimit de frumusetea ei. Facut dus impreuna unde motanelul ei sa trezit. Nu o sa intru in detalii cu privire la cum au decurs ostilitatile dar trebuie sa stiti ca acorda atentie la toate cerintele si motanul pt.ca nu e chiar un motanel este mereu in forma. Eu ma declar total multumit de prestatia ei si cu siguranta o sa revin.
  3. Cat de penibili sunt unii. Nu aveti un ban in buzunar si stati sa comentati aiurea pe aici. Pun pariu ca si internetul pe care.l folositi sa intrati pe forum il furati de la vreun vecin.
  4. De parca ma intereseaza ce crezi tu tigaez. Este in Galati zona Tiglina 1 blocul nu il spun ca nu vreau sa ma injure Daniela.
  5. Salutare, este pt prima oara cand scriu aici, chiar daca sunt inscris de cateva luni. Astazi am fost in vizita la Daniela si va pot spune ca este f reala. Locatia ok, ea este din punctul meu de vedere f sexy si dotata aviz amatorilor,cadoul este 400 ora eu am platit 450 pt. ca am avut amumite cerinte. Daca aveti intrebari scrieti cu incredere.
×
×
  • Creează nouă...