Sari la conținut

catalinnic

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catalinnic

catalinnic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

19

Reputație

  1. Mie la telefon mi a spus ca o finalizare e 10 minute! I am urat succes...
  2. Baieti, n a facut-o nici dracu neprotejat cu asta, doar oralul a fost neprotejat, in rest normalul si analul au fost protejate. Dupa 5 zile de Travocort, mi a trecut! Nu stau pe site frecvent, postez recenzii ocazional, astazi am citit si eu comentariile. Scurt si cuprinzator! Evitati-o!
  3. Vizitata si de mine, mi-a facut cel mai prost oral NP dupa care am facut normal. Nefiind impresionat de evolutia prestatiei, am incercat si funduletul. Mentionez ca am facut anal mult timp, n a comentat nimic, ba chiar gemea si parea ca ii place. Dupa 2 zile de la aceasta experienta, mi-au aparut niste pete pe capul pulii care ma mancau ingrozitor! Voi merge la doctor! Evitati-o!
  4. Am fost si eu la tipa asta si vreau sa va spun ca am fost placut impresionat de serviciile ei. Locatia pe Stefan Greceanu, la ultimul etaj al blocului ce are la parter sediul Cargus. Tipa arata ok, nu e slim dar e o fata placuta, reuseste sa se faca placuta prin atitudine. Igiena a fost impecabila, ba chiar mi a spus sa intru direct in ap pentru ca e in dus. Dupa 5 min de discutat in contradictoriu, sustinand ca ma cunoaste am trecut la treaba. A inceput cu niste sarutari pe corp dupa care mi a facut un oral foarte bun, cu tente de deep, cu atentie la zonele adiacente, nu a putut sa mi-o bage pe toata dar de mai multe ori a incercat asta, atat din proprie initiativa cat si la insistentele mele. Pe urma am trecut la normal, cu ea peste mine, miscandu-se lasciv, fara graba, chiar imi dadea impresia ca nu ma fute sa scape de mine. Am continuat cu pozitia capra si pe urma misionar in care mi a spus sa nu cumva sa ma opresc din futut pentru ca va avea orgasm... probabil e modalitatea ei de a face clientii sa se simta bine, nu conteaza prea mult asta, important e ca GFE a fost ok...Per total tipa e ce trebuie, stie cum sa te ia si daca o prinzi in toane bune, experienta poate sa fie una de repetat. O recomand! Nu sunt peste! 😂😂😂 Halat:150 lei Timp petrecut: peste 40 min Nu stiu sa fac o recenzie corecta asa ca scuze, voi invata in timp...
  5. Big like petremarin... leutul asta, urat cu spume, nu stie decat sa jigneasca. Am fost si eu azi la ea, chiar e super ok fata, face oral cu tente de deep, am si vorbit putin, baia e dotata ok... E prima mea recenzie, probabil si ultima, asa ca sa ma scuteasca lion69plm ca nu e o recenzie completa si ca sunt peste si ca blabla... Fata a nascut de curand, chiar am vb despre asta.. are o atitudine faina! RECOMAND! Pret platit 60 lei pt oral NP.
×
×
  • Creează nouă...