Sari la conținut

eusingur1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eusingur1

eusingur1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Am reusit sa ajung si eu pentru prima data la posesoarea topicului. Tac-pac, in juma' de ora a fost gata toata treaba. Eu voi reveni. Note nu dau, pentru ca nu am ce note sa dau, eu am fost multumit.
  2. Hello! Poti fi contactata si prin SMS? Mi-e mai greu sa te sun in cursul zilei. Multumesc.
  3. Buna Roxana. O sansa sa te gasesc dupa ora 18.00 maine (adica joi 🙃)? Ti-am dat si un sms. ☺ï¸
  4. Daca ai zile proaste, stai acasa. Ca asa, ai zile proaste pe banii nostri.
  5. Salut lume! Oke... deci... prima mea recenzie... nu dați cu pietre. Intamplarea a facut ca sa ma pot vedea cu "nimeniea" azi, practic, dupa programul normal de lucru, o fatuca mica de statura, dar cu multa putere in maini, care m-a framantat ca pe aluatu' de paine. Locația - langa fostul emag, un apartament micuț, modest, dar nah, nu m-am dus sa-l cumpar. Actiunea in sine - dupa dușuială, s-a inceput cu un masaj de ralaxare bine executat din cap pana in picioare cu ceva muzica ambientala de era sa adorm acolo de cat de bine era. Dupa masajul de relaxare a inceput cel erotic, la care cel mic a capitulat precum Franta in fața naziștilor. Durata: aprox 90 de minute. Note, nu prea stiu sa dau, ca nu-s profesor, dar pentru mine a fost o experienta relaxanta, sigur voi reveni cu prima ocazie. Sper ca nu am uitat nimic esential. Ceaules!
  6. Buna. Cum pot lua legatura cu tine? Tot sun, dar nu raspunzi . Se poate si prin SMS? Ti-am lasat un SMS azi, in jurul orei 16.30.
  7. Buna ziua. Cand va gasesc saptamana aceasta?
×
×
  • Creează nouă...