Sari la conținut

aramis38

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aramis38

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aramis38's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

48

Reputație

  1. aramis38

    Ceva nou

    Nici din șapte piei de vacă nu găsii pulii teacă. Dintr-o pizdă de muiere, găsii teaca pulii mele.
  2. Ce poți să faci în cea mai călduroasă zi din an(ieri, 2 iulie)? Să te răcorești. Cu Alessia. O copilă savuroasă la cei 22 de anișori ai săi. Din ciclu "Nu e dulce ciocolata cum ești dulce tu". După ce am traversat tot centru într-o după-amiază toridă, am urcat spre locația de pe strada Victor Babeș. Gândul la frumoasa Alessia (pe care o știam din poze) mi-a dat aripi și nu am simțit căldura sufocantă. La un moment dat chiar mi s-a părut că sunt înconjurat de nămeți. Pisicuța m-a așteptat în prag cu ochii languroși. M-am scuturat de zăpadă și am intrat. Am făcut rapid un binemeritat duș fierbinte. M-a invitat apoi să mă întind în scena amorului, în timp ce admiram chipul angelic, sânii ca două pere aproape coapte și trupul tras printr-un inel. Am fost întrebat dacă doresc oral cu sau fără prezervativ. Evident, am ales fără. Deși am servit la muncă două piersici și o nectarină, am chemat-o peste mine cu picioarele ei lungi și subțiri atacând frontal veritabila piersicuță. Soi de calitate superioară. Mi-ar plăcea și acasă un asemenea fruct. După ce m-am lăsat sufocat suficient, am ales un LOT, prilej cu care am trecut la gustat cele două pere. Chiar dacă nu au ajuns la maturitate deplină, se topeau în gură. Am trecut la un misionar unde am muncit puțin. Totul a fost presărat (nu atât de des cât mi-aș fi dorit) cu dulci sărutări pe buze. Deoarece eram la un pas de a adăuga frișca la această salată proaspătă de fructe, m-am permutat iar la savurarea piersicuței. După ce m-am "calmat" am revenit la misionar dar de data asta nu am rezistat mult. A urmat adevărata răcorire. Cum procedez de cele mai multe ori, nu am făcut duș după. Să pot păstra cât mai mult aroma de femeie. După ce am luat textila (doar eu) am mai stat minute bune la povești. Cu această ocazie am putut să o privesc în liniște, adânc, în ochii ei frumoși, admirând în răstimpuri un zâmbet copilăros, ștrengăresc, plin de viață, cu o ușoară urmă de melancolie. Nu o să uit prea curând acest zâmbet. Să trec și la lucruri pe care nu le agreez : notarea activității. Media generală cu două zecimale: 9,77. Cadoul: 150 lei. Cât am stat? Nu știu și nici nu mi-a păsat. Timpul a stat în loc în compania minunatei Alessia. Sper să nu plece prea curând de la noi. Mai sunt zile călduroase în această vară!
  3. Colegu, îți respect opinia. În privința notelor, sunt de părere că poți să exprimi mult mai bine în cuvinte o experiență plăcută decât să arunci acolo câteva cifre seci. În ceea ce privește prețul, am achitat una sută lei pentru o jumate de oră sau puțin peste. Evident, socializarea prealabilă nu a fost contorizată.
  4. Ziua bună. Ce să faci într-o seară ploioasă de mai? Sătul de umezeala rece și amară din atmosferă, am decis să trec la umezeala caldă și dulce a unei escorte. Astfel, am ajuns și eu săptămâna trecută la Lora. Locația în Florești, dar din 31 mai revine în Zorilor. Lora, o adevărată profesionistă. Foarte sociabilă și amuzantă. După ce am râs bine, am trecut la acțiune. A început cu un masaj senzual, cu atingeri pe tot corpul, frecându-se și cu păsărica de mine. Un preludiu oportun. După ce m-am întors, s-a jucat puțin cu mine până să treacă la oral. A meritat așteptarea. Oralul bine executat, cu muuultă atenție la zonele adiacente. Ca orice profesionist, atentă la detalii. Cum vroiam să ajung cât mai repede la umezeala pomenită mai sus, am trecut la 69. Seva piersicuței a intrat repede în joc. În același timp am fost surprins de reprize energice de deepthroat. Deși nu sunt mare fan, nu pot să zic că nu mi-a plăcut. Am trecut la un LOT însă nu a durat mult și am vrut să gust iar din licoarea magică, de data asta ea stând pe spate. După ce m-am săturat, profitând că era pe spate, am trecut la un misionar. A trebuit să "muncesc"din greu. Ca răsplată pentru efortul depus, m-a rugat să facem o scurtă pauză în care a scos din dulap o jucărie. Cu baterii. Nu știu dacă erau 777 sau Duracell? Știu însă că am fost eu duracell cu picioarele ei pe umeri și cu jucăria vibrând pe clitorisul Lorei. Mi se părea că și mie îmi vibrează ouăle și bucile. Tocmai când credeam că "suferința" a luat sfârșit văzând vibratorul părăsind scena erotică, am fost supus fără milă la o căpriță. Cu ultimele puteri am finalizat glorios. A fost o experiență inedită. Mulțumesc Lora. p.s. ploua infernal și noi ne iubeam ... nu prin mansarde că locația e la parter
  5. Se pare că și-a luat zborul pe alte meleaguri această dulce păsărică.
  6. Să nu mai lungim fără rost discuția! Dama la care am făcut referire e cea de la adresa de mai sus. Deoarece nu avea topic separat și am văzut că cineva a făcut trimitere la adresa ei, am socotit de bun augur să informez lumea pentru a nu repeta experiența mea neplăcută.
  7. Nu e asta. Adresa a fost postată de andreimihailescu, adică: https://www.publi24....04091h57e8.html
  8. Ok. Am profitat de ocazie pentru a avertiza stimabilii babarditori.
  9. Când am descoperit "delicata-i aromă", era prea târziu. Cașcavalul era decartat, eu întins pe spate iar dama cu gura pe carbaxan. Ce puteam să fac, să plec cu prezervativul pe pulă?
  10. În altă ordine de idei, a fost prima dată când m-am bucurat că oralul îl făcea protejat.
  11. Dacă puneam botu la fofoloancă o mierleam subit. Am fost inspirat și am testat terenul cu mâna. A fost suficient. M-a luat cu stare de leșin.
  12. Nu are cocoșel. În schimb, are o fofoloancă puturoasă de ți se apleacă să mai dai la vizuină pe perioadă nedeterminată. Vreo două zile te ia cu amețeală numai când îți amintești. Ca după o beție cruntă. Vorba aia : “Și scârbit de așa futai, pula îți vine să ți-o tai!”
  13. Dacă nu sunteți masochiști, nu mergeți la Adela din Florești, fostă Anda, tot din Florești. După experiența avută cu dânsa, mi-am pus problema reorientării sexuale. Sau, cel puțin, nu mai vreau să văd veveriță o perioadă considerabilă.
×
×
  • Creează nouă...