Sari la conținut

supervisor

Serious Contributor
  • Număr conținut

    227
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre supervisor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

supervisor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done

Recent Badges

40

Reputație

  1. Alina te-am supărat cu ceva de nu îmi răspunzi la mesaje? Măcar sa stiu
  2. Nu de mult am ieșit de la Alina. Era cât pe ce sa nu ne sincronizam. Duoa igienizare am inceput. Am luat jumate de ora am făcut de toate ora NP, am apreciat aici ca am putut sa ma joc un pic. Prezervativ, aici e regina👸. Piersicuta frumoasa cum îmi place mie. O fata frumoasa! Chiar i-am spus ca,îmi pare rău că nu am cunoscut-o mai dinainte. Mi-a zâmbit și mi-a,spus ca nu aveam cum ca a activat prin alte orase. De departe e de vis! Păcat ca nu sta prea mult. Zicea de concediu! După niște experiente negative am crezut ca nu se poate sa,fie bine și a fost. Nu am finalizat dar îmi pare foarte bine ca am cunoscut-o.😊😊😊
  3. Nu cred ca am fost vreun bădăran sau nesimțit. Ce înțelegi tu prin atitudine neadecvata?
  4. Salutare! Astăzi am vizitato pe titulara topicului, programarea făcută Whats App, locația Adora Park. Ajung în locație urc sus și ma așteptat goală, la aspect nu mi se pare ceva wow, e mai drăguță in poze decât in realitate. Sânii sunt siliconati, picioare sexy fund frumos.Am fost la o mică igienizare din proprie inițiativă care ma tarifat tot din timpul meu. Am început să îi ling și să ii sug sânii siliconati unde se vedea urma de la operație dar totuși un punct in plus pentru că ma lăsat să sug pe ei. După am început să îi ling pizda și avea un gust amar probabil de la lubrifiant. Pizda era frumoasă cu labii mărisoare cu 2 piercinguri in pizdă. Am început cu Lady on top și văzând-o că nu își dă interesul deloc m-am plictisit și am pus-o să îmi facă oral slab de tot făcut, am vrut să fac un pic de deeptroat și mi-a atras atenția că nu suntem în filme. Văzând că nu reușește de la hand job să mă termine am sugerat să îmi pună lubrifiant și văzând că a început să frece foarte repede pe pl de a început să mă doară pl am oprit-o și mi-am frecato până mam terminat eu. Mi-a plăcut că după ce am finalizat ma șters cu șervețele umede și uscate. Eu unul nu o recomand și nu o să mai revin la ea deoarece am văzuto că nu și-a dat interesul și parcă așa că o stare de scârbă ma primit. E genul fast fuck după Publi doar să îți ia banul cât mai repede și să scape de tine. Note din partea mea: Locatia: 9 Gfe: 0 Np: 7 On:5 Aspect: 7 Tariful : 150 cam 25 minute de la întrare până la ieșire.
  5. Blondi de abia te aștept! O veste buna! O sa te recomand cât mai multor băieți!!!! Când vii, spune-mi te rog frumos? Cum preferi sa te sun sau mesaj?
  6. Blondi dezavuez total astfel de comportamente. Iar sa fii injurata e nedemn din partea acelora. Îți înțeleg problemele ce le întâmpini în aceasta meserie. Din partea ta am primit respect și cred ca la fel am fost și eu fata de tine. Fiind obișnuit de la alte fete cu chestiunea pe care am ridicat-o pe what's up nu m-am gândit ca tu ai alta perspectiva. Am fost sfătuit de bine ca nici măcar nu trebuia din start sa îți scriu de asa ceva. Vreau în continuare sa îți demonstrez ca sunt un gentleman și ca te respect ca prima oara. Vreau sa vin din nou la tine în cei mai buni termeni. Dă-mi un răspuns ca să știu, îmi cunosc locul și te rog sa îmi confirmi în privat disponibilitatea ta și îți promit solemn ca vei fi tratata cu bun simt din partea mea.
  7. Putem vorbi puțin pe email ?
  8. Blondi Moni o fata de înaltă ținută pe gustul meu. Uneori cuvintele sunt de prisos. Ma bucur ca ați promovat-o prin experientele voastre. Vizita pe care i-am făcut-o eu sa meritat cu prisosință. O fata frumoasa ca o papusa, trebuie sa fi nebun sa nu vezi ca ii frumoasa. M-am pierdut puțin când ma întâmpinat. Sper ca a apreciat gestul meu cu floarea oferita cu toată considerația care o merita din plin. Am făcut putina igienizare suplimentara fata de acasa ca asa mi se pare corect fata de ea mai ales ca i-am solicitat oral neprotejat si pentru ca o respect cum de altfel si ea sa purtat frumos pe tot timpul intalnirii. Corp, sâni, nu mai zic ca și stie ea ca si acum mi-e dor impecabil. În general am observat persoane malițioase nu e vorba de forum care pretind ca au o relație dar ei întorc capul după prima gagica,pe strada si judeca pretinzand ca ei au acasa ce le trebuie insa realitatea ii contrazice flagrant. Moni e prin ea însăși o fata cu care timpul capata cele mai frumoase valente. Frumusețea e un dar de la Dumnezeu! Fie ca a fost vorba de oral, LOT, handjob, mângâieri sâni, am plecat cu o energie pozitiva is spereranta unei reîntâlniri. Te pup Moni draga!!!😘
  9. Nu știți de ce nimfomane merge uneori blurat în Google Chrome?

  10. Am vizitato si eu pe domnisoara Ana, mi-a fost recomandata. Am ales varianta 150 lei. Nu stiu cum a zburat timpul. Am stat putin la socializare. Are parul prins in codite, cel putin asa ma intampinat pe mine. Am avut multe initiative de pozititi. LOT mi-a placut tare mult😄. Si ea a avut initiativa ceea ce mi-a placut. Am avut o stare de calm si am schimbat alternativ oral si sex diferite poziti. Nu am mai finalizat pana acum la nici o fata, a fost ceva nou. E bine sa mergi cu recomandare, unde nu sunt fite si exista intelegere. Per ansamblu nu vad nimic ce putea fi in plus facut.
×
×
  • Creează nouă...