Sari la conținut

baiatul13

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baiatul13

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

baiatul13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Colericule..stau undeva intre Iasi si Suceava..iar eu de cand am gasit-o in Iasi am mers doar la ea si nu am vrut sa schimb fata pentru ca ma simt foarte bine cu ea...cam asta e ocazia mea in Suceava. Noroace!
  2. Da am fost si bine am facut. E singura in locatie...revin cu o recenzie in curad momentan nu am timp de scris...are recenzie de la mine si pe iasi. Spor la ciocane!
  3. 0748637356...nu reusesc sa pun link-ul de pe publi...superba...
  4. Salutare, Am vizitat-o si eu aseara pe Giulia,insa sunt nou pe forum asa ca asta e prima recenzie a mea si nu stiu ce amume sa detaliez...dar sa vedem ce iese... Giulia detine o locatie undeva pe Sf.Andrei la blocurile noi. Sunat si facut programare cam in 20 de minute,o voce foarte calda care m-a facut si mai nerabdator si chiar curios,totul a decurs bine. Programarea a fost respectata intocmai. Ajuns revin cu un telefon Giulia imi raspunde si ma ghideaza pana la usa apartamentului. Foarte politicosa ma invita in casa imi zice sa ma fac comod ma serveste cu un suc stam la o tigara pt a iesi din starea de emotii. Dupa o vorba doua ii zic ca aleg sa stau un numar (ii dau si banutii)si cer si posibilitatea de a prelungi. Imi arata unde este baia pt a ma igeiniza. Merg la baie unde gasesc tot ce este necesar(prosop curat uscat gel si apa calda etc..). Termin dusul Giulia ma asteapta in cuibusorul ei de nebunii. O fata foarte frumoasa si pozele chiar sant reale. Incepem actiunea cu saruturi (FK sustinut) m-a masat cu putin ulei pt a ma relaxa apoi a continuat cu un oral adanc neprotejt,scuipat,lins oo ii place foarte mult sa faca oral si o face cu pasiune. (Am inteles ca face si finalizare orala) Trecem la partea a doua. Normal protejat am schimbat cateva pozitii este foarte receptiva la dorintele clientului si accepta orice pozitie ii propui (gemete de placere,contre...traieste momentul nu mimeaza) Notele: Locatie 10 apartament trei camere foarte curat discretie maxima. Aspect 8 Giulia e o fata tanara (19)ani frumoasa piele alba,carne tare epilata are un corp bine proportionat (durdulie)(nu grasa) sani fermi de marime 4 Oral:10 A fost cireasa de pe tort. Normal: 10 Se misca foarte bine e foarte stramta acceota orice pozitie se simte ca ii place. Anal:(nu presteaza pe nici o suma)iam propus si ma refuzat categoric. GFE: 9 vorbareata fce tot posibilul sa te simti bine, e foarte deschisa cu clientii (nu rapunde la tel nu suna tel nu sta pe telefon cum mi sa mai intamplat la alte escorte. Iti ofera toata atentia tie. Pe mine ma facut sa ma simt minunat. Amenda: 100 roni finalizarea timp petrecut 30-35 minute. Nu am fost grabit absolut de loc. E ceeia ce am cautat. Recomandari: clar DA. Eu am sa revin de cate ori am ocazia.
×
×
  • Creează nouă...