Sari la conținut

vasile1960

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasile1960

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    prin judetu' scaldatu' de soarili

Vizitatori Recenți Profil

958 citiri profil

vasile1960's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

222

Reputație

  1. Cu ala puteai sa irigi gradina la debitul de speramalau din el...
  2. In timpul in care moda pechinezilor pupati in bot lua cu asalt Romania, un coleg marinar a fost filat cu detectiv platit tot din banii lui si expus de nevasta ca uite ce curvar are la usa. Statea ala ca pe ace ca pleaca in voiaj inapoi pe mare si se gaseste divortat cand se intoarce inapoi acasa cu casa evident goala, gata sa devina a nevestisii prin hotarare de divort. La nici doua zile inainte de plecare, faza cu curvarul a fost eclipsata de pechinezul familiei balonat si cam letargic ca te uitai la el si vroiai sa mergi in spatele blocului sa ii sapi groapa deja. A mers la veterinar cu patrupedul care s-a dovedit putin constipat... cu un prezervativ... si cum asta nu pusese pula pe nevasta-sa de peste 2 saptamani iar copiii erau prea mici sa ceara romeduri de la mercerie sau farmacie s-a pus intrebarea de unde l-a inghitit potaia. Ei stateau si la parter si dupa moda vremurilor, javra iesea doar in gradinita personala facuta de ei pe langa bloc, gradinita care avea gard mare la bulevard si destul de expusa astfel incat sa nu fi avut loc vreun futai nebun pe langa ea. Asa ca dupa o bataie ca la carte, marinareasca a recunoscut ca s-a "razbunat" pe el cu un fost gagic, care de fapt in timp s-a dovedit a fi fost un vecin care o cotcaia periodic ca sa nu isi faca liliecii casa din scorbura ei. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti, el neurmarit in excursiile pioneresti de depus icrele prin oras si ea nebatuta din cauze de efort vaginal intens.
  3. Pe vremea la prostia aia de mIRC am zis sa ma actualizeze si eu nu tehnologia asl pls. M-a invatat un coleg iesit din Institut ce si cum si chiar combinasem o gagica dupa lungi conversatii de cacat. A mers totul bine pana la greseala clasica dar fatala cauzata de alaturarea literelor u si i pe tastatura. In loc de misto, i-am scris muisto si s-a dus combinatia pulii de suflet.
  4. :laugh2 trebuie sa dezamagesc, nu-s tipul de om care sa se chinuie sa isi construiasca identitati diferite, prea multa munca zau asa si n-am nici ratiuni "comerciale" care sa ma impinga in astfel de derapaje cum am observat ca se practica aici pe forum. Nici prima nevasta n-avea veleitati d-astea, si d-aia am si prins-o in exercitiul functiei de nevasta de marinar, nici eu n-am avut cand a doua m-a prins pe mine ca-s marinar in toate iar acum la a treia dramuiesc cu atentie aventurile mele ca s-ar putea ca moldoveanca sa ma usuce cu bataia daca simte ca mi-am depus icrele altundeva decat in dormitorul conjugal. Nu stiu cum reusesc prostii aia cu amante sa ramana sanatosi la cap cu doua vieti paralele, ei chiar n-au auzit de circuit inchis? In alta ordine de idei, am avut pentru cateva voiaje pline de contrabanda cum se facea pe vremuri cand faceai o mica avere si din betisoare parfumate, un coleg mecanic care pusese ochii si nu numai pe nevasta-sa la un ofiter de punte. Numai ca omul a uitat sa dea un telefon inainte sa ajunga acasa si a prins-o pe nevasta-sa infipta in pula la ofiter, care om aflase de ce facea nevasta-sa si a vrut sa se razbune putin. Cine a relatat povestea zicea ca ofiterul a inceput sa cante Hai sa dam pula cu pula, cei din marina romana... Spre fericirea tuturor, nu s-a despartit nimeni de nimeni si s-au futut pana la adanci batraneti, ei zic ca doar cu propriile neveste, da palcul ala de iarba de pampas din curte de la vila la unul ar zice ca au bagat o minciunea.
  5. M-ai luat cu Nea, am vazut imediat alb pe pantofi... am zis ca am ejaculat praf la varsta mea, da' cand colo era matreata de pe coaie. M-ai imbatranit 10 ani de la Nea-ul ala Larissso!
  6. Pleaca nepotu marinar la Dubai cu prietenii, aia toti cu carute dupa ei, asta cam singur ca s-a certat cu farmacista lui imediat cum a venit acasa, o fi vrut s-o futa in cur si i-a impins prea tare vre-un hemoroid, mortii ei. Si ajuns acolo vrea si el sa combine ceva da il sperie niste taximetristi ca nu merge combinatul prea bine, ca toate sunt pe interes, ca daca te dai la cine nu trebuie vin futacii de camile si te arunca in parnaie, treburi nasoale. Bafta lui proasta e ca pana la urma, a dat de un pakistanez taximetrist mai curvit asa care stia toate mersurile si nu se dadea cu capu' de podea de sase ori pe zi, era mai crestin si la fel de nepracticant ca nepotu. Asta in bani multi zice, vreau escorta de lux, pakis-ul il potoleste, ba n-ai tu bani de pizde de lux, asta, nu si nu sa-i faca trapa. Dupa ce i-au cerut cateva vreo 5000 de dolari minim, se potoleste asta micu si isi zice, hai sa mergem la ceva mai ieftinache da' nici chinezoaice sau filipineze cu ocolul pamantului facut prin pizdele lor. Ajunge la curvasaraie mascata in restaurant, se orienteaza si gaseste ceva la putin peste 1000 de dolari zice el, nu stiu cat de putin peste mia aia sau daca i-a bagat monezi in pizda la aia. Isi face treaba cu aia, si mai o arde si la niste discutii filozofice in care femeia ii zice ca e de cam 12 ani la arabeti, ca a fost model in tara la ea da' s-a lasat pielea si a trecut de la categoria B- la categoria D si incepe sa-i zica la asta povestiri din bransa. Si aici incepe nebunia ca cica modelele alea de top iar de la 30000 de dolari in sus pentru un futai de un weekend dar ca arabetii nu prea fut in general, sunt mai mult homosexuali si mai toti vor sa se cace pe pieptul sau tatele la femei si ca sunt cativa care in afara de un lins in cur si o muie nu vor mai nimic, dar mai sunt si ciudati care le-au pus sa le faca laba la camiloi. Mi-a zis asta crudu ca mia aia de dolari a meritat nu neaparat pentru futai ci pentru povestirile unei curve batrane dar care l-a stors pe asta micul imediat si de bani si de carmaz.
  7. O merge cu saru-mana? Hai saru-mana, gresi gaura, ma scuzati, saru-ma! :laugh2
  8. nu prea cred... fata e bine crescuta si stie ca nu se vorbeste cu gura plina.
  9. Ciosti e hot mare... asta vrea s-o lase corijenta pe vara sa-i dea meditatii...
  10. Cre ca o sa o vizitez si io pe doamna pentru un revenge fuck, un forum revenge fuck. Din poze pare accepabila da bagasi-ar pula in ma-sa ala care a inventat instagramul, toate strambele par futabile dupa un filtru-doua. Nu e floare ca narcinsa nici barbat ca Monalisa, da cu dodoasca meserie, se sterg celalalte pacate. Saptamana asta am avut intalniri extra-conjugale pe la Scoica care m-au secat, saptamana urmatoare poate ajung si pe la fatuca asta sa ma conving si eu daca e zdreanta tepara cum zic altii... nu-i bai nici daca e asa, in loc de spume pe forum acilea, o pula strecurata "gresit" in cur echilibreaza teapa ei cu teapa mea. Va tin la curent cu evolutia peniana a lucrurilor.
  11. Atata controversa, atata incrancenare, atata conflict... am zis, bai eu imi bag pula. Si am sunat dameta si am stabilit intalnirea. Locatia e curata, n-ai surpriza vre-unui gandac de bucatarie sa te ia anal cand esti in misionar, dar nu te astepta sa te basesti iar sulful sa fie preschimbat in miros de viorele si toporasi. Imi iau sau nu hate, gagica aduce putin a ladyboy d-ala de prin Tailanda, poate am eu sechele si frica imi pazeste bostanul da asta era impresia, ar trebui sa mai lase dracu hialuronicul ala nitel. Carnea destul de moale, poate si de la vremea caniculara, poate o vizitez prin Decembrie si imi fac alta parere, tatele moi si ele si oarecum lasate, nu ca m-ar deranja, la mine pizda tre sa fie miez, si miez a fost. La GFE e zero barat daca nu te pui la mintea ei de papusa si relationezi la nivelul ala. Odata pe aceeasi lungime de unda, parca se si umezeste putin asa au naturelle si ii dispar harfele reclamate pe buna dreptate de oameni cu greutate si lungime de cateva calatorii in jurul lumii daca e sa punem toate vaginele penetrate cap la cap. De piticoata, e piticoata, da' nu mergi la ea sa-ti zica daca e inorat pe plaja la Mangalia sau la bulgari. La fel, daca ti-o chemi acasa si te prinde nevasta cu ea, nu poti sa zici ca ai chemat-o sa-ti schimbe vreun bec prin casa. Mie unul mi-a placut, cred ca ne-am inteles ceva mai bine ca veteranii de pe forum si probabil si d-aia am invartit-o fara prea mari proteste prin pula cum am vrut. E drept ca inca ma mai antrenez sa sparg caramizi cu pula, si poate si d-aia, neavand barosul certificat cu o centura galbena macar poate femeia s-o fi gadilat doar, da daca eu m-am simtit bine pe banii mei n-am nici un repros. Eu ii dau o nota de -8 care se poate preschimba intr-un 9 daca dupa un dus rece se intareste piftia.
  12. Intreb - sper fara vreo suparare - pentru un prieten: - Se pune la bataie o rejuvenare vaginala sau macar o albire anala? Vaselina are el c-a fost mecanic pe vapoare o viata...
  13. Asta-i noua de la un nepot ajuns cu barca prin america acum cativa ani. La aia in america, Tinderul ala care merge, adica sunt fete/femei dornice de pula si barbati dornici de pizda si se intalnesc si se cotarcesc, nu e ca la noi unde numai maicutele de manastiri au conturi pe aplicatie sa stai sa le combini si sa-ti bati capul cu "fete mari" care cauta "prietenii" si "oameni interesanti". Asa ca astia mai tinerii nu se mai chinuie cu bordeluri sau altele, agata gagici pe net si isi dau intalnire cu ele cand ajung pe uscat. Asa ca Jenel al nostru a agatat o stramba cu tatele mari pe net si s-a intalnit cu ea cand a ajuns in port, a mers cu fata prin niste baruri sport cum au americanii unde au cam exagerat cu aripile picante si berea dupa care au taiat-o la hotel pentru partea a doua a serii. Long story short, americanca lui glojdise multe aripi picante, prea multe parca, amandoi o dadusera tare si pe alcool si in focul unui oral, asta a lu' Miorita ii baga pulaul pana la cotor la fata in gat si-l si mai lasa acolo sperand sa se termine. Asta si trasa si cu stomacul facut muci de la (capsai)cina nici una nici doua ii refuleaza tot pe instrument si anexe si i le fragezeste pentru cateva zile de a trebuit sa poarte vata in chiloti ca femeile in anii 80 ca orice frecare il urca pe pereti. Asa ca draci futaci, daca mai scoateti si femeia la cina, aveti grija sa o hraniti regulamentar cu trufe, caviar Beluga si Cristal astfel incat daca exagerati cu facefuck si patiti la fel, sa se poata reinoda lantul de iubire imediat .
×
×
  • Creează nouă...