Sari la conținut

zelmer1700w

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    113
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zelmer1700w

  • Dată Naștere 31.05.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    nesemnificativ

Vizitatori Recenți Profil

2.391 citiri profil

zelmer1700w's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputație

  1. este o sansa unica sa intarim casatoria ,doar mergand la vot degeaba vrem familie si casatorie intre un barbat si o femeie,daca nu ne mobilizam sa votam masiv DA! MERGETI LA VOT FRATILOR,DOAR ASA NU SE IMPUNE DICTATURA **spam editat**ITATILOR!
  2. nici nu vreau sa-mi imaginez ce coada ar fi la d-ra daca ar lucra pe Buzau
  3. @romuzica,bisericile crestine au facut si fac front comun pentru modificarea art48 din Constitutie,pai ,altfel cum strangeau peste 3 mil de semnaturi Coalitia pentru Familie? in trecut bisericile crestine (aici neincluzand BOR-ul)au incercat un demers ,dar fara succes!
  4. stampila pe DA vreau insa sa va intreb,de ce la acest referendum nu se mai scaneaza CI?oare asa vor putea vota si mortii?
  5. am vazut ca-i la Buzau,insa acum e bruna,sa fie una si aceeasi?
  6. zice-se ca legea civila o poate schimba daca le pica parlamentarilor si au majoritate,insa CONSTITUTIA nu poate fi modificata la bunul plac ,ci doar prin vointa POPORULUI ok?
  7. nu am vizitat multe fete,dar am gasit si durex,asta folosit de viki era din ala de taraba ori ,daca tot vor protectie ,pai sa investeasca in ceva calitativ,parerea mea :laugh2 :hihat
  8. am fost si eu la dameza asta... se fute bine,am sunat-o ,intampinat cu jovialitate,na ,doar scoteam cascaval...decartat 100 nu m-a intrebat de baie ,nu nimic,servetel de bebe,sters pus balon si a inceput suptul.....suge de rupe ,geme fals ca na,ce sa simta ... o pun pe spate bag pula-n ea...este grav de larga ..vad ca nu ma excita ii zic hai deasupra ,zice ok ,se arunca-n pula grav de tot ...intr-un final reuseste sa ma descarce ce sa zic ,pt o finalizare ,hai ,dar mai mult nu ce m-a deranjat 1.nu tu prosop mare curat si frumos mirositor 2 e pe repede-nainte,foame de bani frate 3prezervative proaste ,nu Durex eu nu o mai vizitez cuibul e pe patriei la perterul unui bloc...am inteles ca nu-i pe Buzau mereu bafta!
  9. am inteles ca s-a lansat "Mihai Eminescu-un dumnezeu ranit" a cumparat-o cineva?
  10. am urmarit emisiune lu nea Barbu pe la B1tv...tipu e dus ,saracu de aceea ,eu zic ,DA la referendum familia trebuie sa fie legal constituita din barbat si femeie.PUNCT restu,ca avem si pe invers ,nu ne intereseaza,e problema lor
  11. consider ca acest subiect va avea varii opinii,in fine... de o perioada de timp am mers la o escorta care practica meseria pe Ploiesti ,insa vine si la Buzau,am considerat-o sincera si eleganta nu m-am dus niciodata cu flori sau dulciuri si asta pentru ca ,asa mi-am impus eu...vreau sa va zic ,pur si simplu ma simt cu ea excelent mi-a zis ca a facut aproape 100 milioane vechi intr-o saptamana asta,in contextul in care ,la capitala avea o prietena (asa am considerat-o eu),care ma prostea in fata ,ca una ,ca alta eu zic ,e dragut sa lasi ceva,dar asta sa fie exceptia...cum zicea cineva pe aici,orice excorta are un iuby acasa! bafta!
  12. acum e pe Buzau E TRECUTA LA "DE EVITAT"!
×
×
  • Creează nouă...